Yakın arkadaşımla bulusucaz özlem giderelim dedim. 1e anlastik hatta kendi dedi. Bende hazirlandim 1de orada olacaktık. Aradım. "Tamam ya tamam gelicem bulusucaz daha ustumu bile utulemedim nasil bu kadar hizli hazirlandin cozemiyorum' diyor. Valla bulusasim kalmadi itici geliyor artık hareketleri.
Güncellemeler
+1 yıl
Sanki ben ona meraklıymışim da
Özledim diye buluşalım dedim, aldığım tepki normal mi?
Baskiyla alakasi yok bence. Daha hazirlanmamis giyinmemis utu bile yapmadim tamam tamam merak etme bulusucaz gelicem tamam diye cırlıyor. Ben daha hazir degilim diyebilir ben napiyosun diye aradım.
Bazıları cabuk sinirleniyo ne agresiflesiyosun ki gereksiz yere deseydin sana baskı yapmıyorum filan diye hemen kestirip atma olaylarının sevmiyorum benimde uygun olmayıp gitmedigim zamanlar oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gecikecekse hiç gitme. Sabahtan beri hazırlanamamış mı..
Evet anlastik saati kendi istedi. Ona ragmen "gelicem tamam tamam bulusucaz tamam " diye atar yapıyor. Bende gidip dolasip kendim donerim.
20 dk kaldı. Sen erken aramışsın. Baskı yapar gibi olmuş
Baskiyla alakasi yok bence. Daha hazirlanmamis giyinmemis utu bile yapmadim tamam tamam merak etme bulusucaz gelicem tamam diye cırlıyor. Ben daha hazir degilim diyebilir ben napiyosun diye aradım.
Baskı olarak hissetmiş sanırım. Buluşma noktası yakınsa telaş etmemen gerekirdi
Gecen seferde iki saat bekletti ozur diledi diye normaldir diye ustunu kapattim baski degil kendisi egoistleşti sanirim.
Hemde ne ego. Geçen sefer 2 saat bekleyip yenidenmi buluşmak istiyorsun? Yol ver be
Eski begendigim cocuk ona yazmis bana onu anlatti ben safligina verdim baktım ki bi terslik var artık.
Bugün o buluşmaya gitmiyorsun
Haberde verme o gitsin. Ararsa geliyorum de beklet ama gitme. Sonra cevapsız bırak
Seni eziyor
Kabul edemesem de bi zaman emin oldjm size de tesekkur ediyorum cunku insan bunu yapmaz. Bulusmicam kesinlikle 😊
İşte böyle. Gurur duyuyorum seninle 🙂👍
O ne ya ne sanıyor kendini bu tamam tamam falan hayrola yani
Haklisin "tamam tamam bulusucaz tamam gelicem tamam " diye cirlıyor. Saskinim
Yerinde olsam ben buluşmak istemiyorum diye mesaj atar gitmezdim boka bak sen tam shit
Evet bende oyle yapicam hazirlandim. Kendim giderim, gel diye aramiycam cok egoistce davranis böyle degildi sanki onu beklemek zorundayım.
Noldu buna bu havalar neden peki
İnan bilmiyorum. Gecen seferde gec geldi ozur diledi diye affettim simdi sanki onun hayraniymisin gibi tamam tamam buluscaz tamam diyor atarlanaram
Hahhaa aynen bende onu sezdim çokmu güzel bu nedir ki 😁
Güzel olsa bile dostuna iyi olur insan. Geçen sefer benim eski begendigim cocuk ona yazmış bana anlatıyor. G. tu kalktı iyice
Hadii ya nefret ediyorum böyle insanlardan neden arkadaşlık kuruyorsun ki bununla
Yerinde olsam mesafe koyardım
Haklisin koydum bilee tesekkur ederim :)
Bu arada ben Mehmet tanışabilir miyiz sohbet ederiz?
Bazıları cabuk sinirleniyo ne agresiflesiyosun ki gereksiz yere deseydin sana baskı yapmıyorum filan diye hemen kestirip atma olaylarının sevmiyorum benimde uygun olmayıp gitmedigim zamanlar oluyor
Söyledim aradı özür diledi ama fark etmez hep ayni hareketler biraz mesafeden zarar gelmez.
Koy mesefa kanka o halde gelir
Haklısın. Geçrnde bekletti soyledim bunu kızdım hatta "sen benden once hazirlaniyosun diye sana kızıyorum diyor
Oda ayrı bi alem huyu öyle demekki başka artıları varsa görmezden gel ama yoksa çokta düşme üstüne kendi yazar ve cabalarsa şans ver
böyle bir şeyi yaşasam net ondan soğurdum ne adam akıllı görüşür ne de konuşurdum
Cok dogru bende daha bulusmam
Senin yerinde olsam o buluşmaya gitmezdim.
Haklısın bu tepki anormal. O kadar hazırlandım falan kaldim oyle. Gidicem ama asla onu takmiycam ve ararsa da gel demiycem
* et
Az insna çok huzur
Kız mı erkek mi
Kız dostumdu
Hazırlanamamıştır işi çıkmış olabilir üzme bence hemen yakın arkadaş kolay bulunmuyo
Yakın arkadaş boyle cırlayamaz. 1diye kendi dedi gecen seferde bekletti birde hazirlanmadkm diyebilir. Cirlayamaz
Tamam tamam bulusucaz tamam aynen diyemez.
Çok samimi misiniz
Evet baya yakınımdı eski begendigim cocuk ona yazmis onu anlatti. Belki bu yuzden egolandi ve degisti.
Arkadaş gereksiz geliyo bana daha beter kıskanç dedikoducu vs olanlarını gördüm kimseyle gereksiz samimi olmuyorum böyle daha iyi 😅
Istemiyodur bulusmak
Kendi istedi
Salla gitsin