Erkek arkadaşıma mahcup kalmak istemiyorum 7 aylik sevgiliyiz ama bazen erkek arkadaşım şu kadar gitti bu kadar gitti diye hesaplıyor normal bir şey ama ben kendimi sanki ona muhtaç gibi hissediyorum onun durumu birazda olsa benden daha iyi ama benim para alicak durumda bir ailem yok çalışmak istiyorum iş bulamıyorum kendi param olsun istiyorum ama olmuyor buluşma iptal değil sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO zaman ona bir yerlere gidelim bir şeyler yiyelim diye sen teklif etme de onun etmesini bekle bence zaten genelde erkek öder hesabı yani ben kızdan para istenmesini doğru bulmuyorum. Hangi çağda yaşıyoruz düşüncesi gelir belki ama gerçekten erkekler genel olarak bu konuda hep hesabı kendi ödemek ister. Sevgilisine hesap ödeten erkeğe pek rastlamadım da duymadım da. Dediğim gibi bir şeyler yapmak veya bir yere gidip yemek içmek için onun teklif yapmasını bekle sen söyleme o teklif yapsın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi öncelikle onun şu kadar gitti bu kadar gitti demesi hiç doğru değil. Zaten istersen erkek arkadaşın istersen sen teklif yap bir yerlere gidip oturalım felan diye ben kadına hesap ödetmeyi uygun bulmuyorum. Eğer ki onu da kadın ödeyecekse nerde kaldı adamlığımız? bak şöyle olur ancak genelde hesabı hep erkek ödüyorsa kız da derki bu sefer benden itiraz istemiyorum ben ısmarlıyorum der buna saygı duyarız. Ama şu kadar gitti bu kadar gitti demek çok ayıp. Ayıptır söylemesi bu tetiklemektir. Kusuruma bakmada paranın lafını yapıyorsa bir halt olmaz. Bu zaten erkeğin doğasında var kızlara hesap ödetilmez. Yani bizde öyle. Ben uygun bulmuyorum. Bak durumum olmaz felan o zaman da kıza saygı duyarım ama sürekli olmaz. Eğer ki çalışmak para kazanmak istiyorsan kimseye muhtaç olmayayayım öyle hissetmeyeyim diyorsan şahsen sevgilin bu konuda yardımcı olamaz mı. Yani ben sevgilimi tanıyorsam gururu var ki bu durumda der ona uygun bende iş bakarım ama para lafını yapmam hatta gerekirse harçlığını da veririm. Önemi var mı paranın? Bugün ben yarın o. Sonuçta para neden var geçinmek için değil mi? O para sevgilimle vakit geçirmemi sağlamayacaksa ona da gerek yok o zaman. Bu yüzden bence para konuları biraz dikkat edilmesi gereken bir şey. Senin gururun ve onurun zedelenmiş bence. Doğal olarak o kelimeler gururunu zedeler onurunu incitir. Ona muhtaçmış gibi hissettirir. Sevgilin burada hata yapmış. Bence tekrarlamasın çünkü ileri ki safha da senin tepkin farklı olur. ‘ paran batsın senin olsun ‘ gibi tepki verip sorunlar çıkabilir. Sevgi ve saygılarımla 🙏
40 Yorumla
Ah be canım. Biz ne acılar çektik. Eğer iki gönül birbirini seviyorsa para ikinci plandır. Ayrıca şu kadar para gitti diyen erkekten uzak dur. Pintidir. Tabiki para önemli ama bunu insan sevdiğine belli etmemeli.
sana gelince. Kızım aşkın. Aşkta grur olmaz. Dersin ki param yok. Seninde harcamanı istemiyorum. Gezelim dolaşalım. İlla yiyip içmek mi gerekiyor00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliniz sizin yanınızda para hesabı yaparak çok yanlış yapıyor, bir dahaki buluşma tekliflerini siz yapmayın, sevgiliniz yaparsa da gideceğiniz yerleri siz belirlemeyin, ve bir şey yiyip içmeyin, neden yemiyorsun dediğinde de harcadıklarının hesaplarını yapınca üzülüyorum diyin. Sevgilisinin yanında para hesabı yapan erkeğe çok karakterli diyemiycam, ilk başlarda böyleyse ilerde daha ciddi sorunlar yaşarsınız
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKötü olmaz ama yani de olmaz buluşmaya derdiniz de birazcık para geçene kadar bir şeyleri o öderken bir şeyleri de sen öde
00 Yorumla Her şeyi kenariya bırak sana bir kere ona muhtaç izlenimi vermiş düşünsene yerinde olsam onunla biryere param yoksa gitmem. Gitmem yani hesap yapması ne kadar ayıp ne kadar saçma terbiyesizce hesabını senden sonra yapsın sanki ne yedirmis ne icirmis cimri
12 Yorumla- +1 yıl
Sizin amacınız para yemek zaten. Yedirmeyince cimrisiniz diye kuduruyorsunuz. Bizde sizin vücudunuzu yiyeceğiz ama siz para istiyorsanız olur mu?
- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma kardeşim , ben sevgilim olmasına hiç gerek yok ömrüm boyunca hangi karşı cinsle ne aktivite yaptıysak yemek vs kahve kesinlikle be öderim cevheri geldi aynı gün 3,4 bin ödediğim oldu kadına hesap mı ödetilir çok ayıp yoksa da param zaten yemeğe çıkarmam kadında bunu anlar yani
08 Yorumla- +1 yıl
Kimin ne düşündüğü hiç umrumda değil , bana yakın arkadaşlarım da bazen laf ederler işte senin durumun iyi iş sahibisin patronsun ödersin biz ne yapalım vs ne alakası var kardeşim sen de cebine göre mekanlara götürebilirsin olmayınca çıkmazsınız bir parkta oturursunuz en kötü harbi kadınlar bunları takmazlar çünkü zaten takıyorsa kadın değildir
- +1 yıl
- +1 yıl
Buda nabza göre şerbet oluyor be erkekte kadının kötü hissettiğini anlar yani olgunsa ve gerçekten kadının gücü yetecek güzellikler yapmasına fırsat verir çok normal yani , ben mesela samimi olduğum zaman diyorum mesela bir ara beni sinemaya götür diye falan sırf kötü hissettiğini anladığım için yani bunlar gerçek dostluklar da hiç önemli değil biliyor musun
- +1 yıl
Değişik değil berbat arkadaşım , uzun zamandır yalnızım yani bu sebepten kafalar çok farklı ilişkim olmuyor bayadır istiyorum ama lafa yapısı olgun ve sohbeti hoş insanlar sanki ölmüş :)
+1 yıl7 aylık ilişkinde param yok diyecek samimiyete gelmen gerekiyor ve bu erkek açısından çok tatlı bir şey olur onunda parası olmadığı zaman sana söyleme sempatisi duyması açısından aranızdaki samimiyet hem aşk hemde arkdaşa dönüşür
00 YorumlaYa bir şekilde iş bulunur ki inşallah bulursun. Hiç bir zaman kız arkadaşımla harcadığım paranın hesabini tutmadım masraf ettim demedim ki hesaplayacak olursam da bunu onun yanında yapmam bilmez yanı çok kötü bi hareket davranış
00 Yorumla
+1 yılHayatımda sadece bir kadına para harcama muhabbeti yaptım oda hak etti çok paragözdü ona bile asla hesap ödemeyecen demiştim, bambaşka bir insan çıktı egoistin tekiydi en son en hassas noktasından bir ezdim daha kendine gelemedi 😎
02 Yorumla- +1 yıl
Kendisi rest çekti ben dahada büyük rest çektim ertesi gün gelmiş yalvar yakar vs beklemiyordu tabi öyle bir tepkiyi. Yol vermek istiyorum bırakmıyor sonra sanada çok para harcadım şurada bu kadar burada şukadar çok masraflısın dedim detaylıca saydım duvara çarpmışa döndü 🤣
+1 yılYapacak bişey yok onda olunca ondan sende olunca senden gidicek birbirinizi idare etmelisiniz yanımda normal bir arkadaşım da olsa ben su iciyorsam ona da aliyorum çünkü göz hakki dert etme rahat ol zaten konusunu açmaz o da
00 Yorumla
+1 yılMaalesef biz erkekler böyle yapıyoruz ben de öyle yapıyordum 6 yıllık ilişkim geçen gün bitti. Burada sadece maddi hesap erkeğin gelecekte nasıl davranacağını belirliyor yani yapabileceği ay içerisindeki harcama ve maddi gücünü tartıyor. senin le bir alakası yok zaten seninle buluşmak ona yük olsaydı emin ol buluşmazdı.
00 Yorumla
+1 yılSevgili yeri ğelir harçlık bile verir senin durumunu biliyorsa yedirdiğinin içirdiğinin hesabını yapan adam adam deyil pinti biri sanki bana öyle geldi
00 YorumlaErkek ödemeli bence centilmenlik gereği zaten.. Şu kadar gitti diye sana anlatmasi da hiç hoş değil. Ben olsam kizin yaninda onun için harcadığimi anlatmam
00 Yorumla
+1 yılHer zaman Sevgilim ödemiştir hesabı, benim maddi durumum çok iyi olmasına rağmen hiçbir zaman aramızda kim ödesin vs diye lafı bile açılmamıştır çok ayıp. Dogamizda tabiatımızda erkeğin verici olması var. Kadın dişil erkek ise eril, bu dengeyi bozmayın Lütfen. Maddi durumunuz da yoksa zahmet olacak aşk meşk işlerine de girmeyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu kafana takıyor olman bile güzel davranış. Paranın olmadığını söyleyerek, para harcamanız gerekmeyen yerlerde vakit gecirmeyi teklif et. O biraz gururluysa para konusu yapmayacaktır zaten.
00 Yorumla
+1 yılŞu kadar para gitti bu kadar gitti diyen biriyle ne arkadaş ol ne sevgili. Akraban bile olsa arana mesafe koy.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer buluşmada bir şeyler yiyip içme zorunda değilsiniz. Mesela bir günde ona güzel bir parkta buluşmayı teklif et oturalım konuşuruz falan. Evde yap bir tepsi poğaça veya kurabiye, yanında bir çay termosu sürpriz olur hoşuna da gider
10 YorumlaOlmaz neden olsun ki. Senin zor zamanında yanında olmayacak desteklemeyecekse maddi anlamda neden sevgilin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendini kötü hissetmek istemiyorsan buluşmadan önce söyle benim param yok masraflı biseyler yapmayalim de.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır hesap yapması normal değil. Kendini onun yanında rahat hissetmiyorsun bu yaptığı şey sayesinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilimin durumu da benden daha iyi ben elimi cebime bile atmam genelde ve olması gereken de bu? Hem durumu daha iyi hem de erkek olan taraf o dişil enerjinizi biraz yükseltin lütfen utanıp sıkılmanı gerektirecek hiçbir şey yok. Asıl o sana böyle hissettirdiği ve lafını ettiği için utansın ciddiyim
031 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Bill_zain neden bencil olsun? Siz erkekler feminen kadın isterken okey ama biz maskülen erkek isteyemiyor muyuz
Cevap sahibi+1 yıl@Bill_zain maskülenlik ve feminenlik alma verme enerjisiyle ilgilidir. Öğrenmeni tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yıl@black_ww araba ev mi aldırmışım para yemek derken? Gidilen basit mekanlarda hesabın ödenmesini bile para yemek olarak algılıyorsan asla ve asla kıymetin bilinmeyecek emin olabilirsin
Cevap sahibi+1 yıl@black_ww valla biliniyor
Cevap sahibi+1 yıl@Bill_zain hayır feminenlik alma enerjisinde olmak. Maskülenlik de erkeğin ilişkiyi yöneten yani daha dominant konumda olması. Her erkeğin özendiği veya olduğunu iddia ettiği alfa erkek modeli nedense iş maddiyata gelince unutuluyor 😂
Cevap sahibi+1 yıl@seco321 ahahaha 3 senedir birlikteyiz ve nişanlanmak üzereyiz az ötede havla
Cevap sahibi+1 yıl@black_ww hem ergen hem enayi olduğumu nasıl belli ederim;
Cevap sahibi+1 yıl@black_ww diğer yorumlarda gördüm de seni de iyi kullanmışlar 😂 ezik olduğun için ulaşamadığın konumu kirletmeye çalışırsın tabi acıdım valla
- +1 yıl
Aynen ben de asla kadının ödemesini doğru bulmuyorum, dişil enerjiyi düşürür. Erkek gerçekten bir erkek gibi olmalı. Bunun feminizmle de alakası yok, tabiatımızda var bu denge. Sevgilimle asla bu tür bir konunun adı bile açılmadı aramızda her zaman o ödemiştir o çıkarmıştır yemeğe kahveye vs çünkü kadının erkek gibi davranması çok ayıp ve gereksiz. Erkek verir kadın alır. Bu kadar basit
Cevap sahibi+1 yıl@bluevomann sonunda değerini bilen bir kadın görmek mutlu etti😊
- +1 yıl
Bedenini teslim etmesen para falan yiyemezsin
- +1 yıl
@bluevomann tersi kadın verir erkek alır
- +1 yıl
@black_ww para için işte namuslarını satıyorlar sen olma asla öyle bir kız
- +1 yıl
@black_ww eskortların yaptığı şeyin aynısını yapıyorlar işte afedersin.
- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılYenilen icilenin hesabı olmaz üstelik bu sevgili ise ikili arasında bunlar ayıp yani
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Kimde varsa o öder ama hep tek tarafda olmaz tabi sırası gelir ben öderim sırası gelir sevgilim 🙏😘
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. o hesapları yapıyorsa boş ver ayrıl beliki seni paracıl görüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbro cocuga de sahile gidelim falan veya para harcamiycagin yerlere gotur onu bu durum cok etkiliyosa seni yol ver kendine denk biri bul hani her insan farkli daha genciz evlenmiycen sonucta oyle ani yasayabilcegin hem arakadas hem sevgili gozuyle bakabilcegin biri olsun ve mutlu olcagin rahat olabilcegin anladinmi boyle tiriplere girmene gerek yok olmadi otur bisi yeme icme sohbet muhabbet et de rahatsizim karnim agriyo bisi istemiyorum de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılBence bu durumu onunla paylaşman lazım hem buluşmada gerilmezsin az çok tanımıştır seni
00 Yorumla
+1 yılSadece cay veya kahve icersen seninkini öder. Yemek yerseniz ödemez
00 Yorumla
+1 yılBu kadar hesap kitap yapan erkekten hayır gelmez. Ayrica sevgilisiniz hesabı erkek öder normalde sevgilisine ödetmez.
00 Yorumla
+1 yılOlayın soruna dönmesi çok kolay.
Ama "benim durumum belli, termosla çay kahve getireyim beraber vakit geçirelim, önemli olan birlikte olmak değil mi" dediğinde çözülmüş olması lazım...
Ah TR ekonomisi...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kıza para ödettirmek zor geliyor kendimi mahçup hissettiriyor. Senin gibi düşünen birisi hayatımda olsun isterdim.
00 Yorumlaİnsanlar neden sevgili olur sadece aşna fişna yapmak için mi :D Zor zamanlarda birbirlerine destek olmalıladır. Parasızlık da zor zamanlardan biridir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılIste ben bile buluşalım desen param yok ma diye herseyini karşılarım
00 Yorumla Gerçek aşklar da hesaba yer yok kim öderse ödesin yalnız ona hesap yapmamasını söyle çünkü sevgilisiniz.
00 YorumlaBenim 2 sene boyunca genelde yol paramı verdi. Hiç ayıp olmuyor. Bende ona yemek götürürdum
00 YorumlaZaten o ödesin niye sıkıntı yapıyon ki Erkek degilmi ee daha ne
00 YorumlaPara hesabı yapan biriyle niye sevgili olur ki insan
01 Yorumla- +1 yıl
Yaparız o parayı kazanırken yanımızda siz mi varsiniz
+1 yılo onun sorunu askim kici yemiyosa sevgili yapmicak.. kadin kismi hesap odemez..
03 Yorumla- +1 yıl
@Bill_zain odeten adam acizdir adam degildir lackadir.. ben sahsen ne ezik kalirim nede kadinima hesap odetirim..
İş bulmak zor bu ülkede poncik maalesef
00 YorumlaÖyle bir tipten ayrıl
00 Yorumla
+1 yılErkek adam zaten öder hesabı
00 Yorumla
+1 yılYoksa yok de kardeşim. Hem hesabı erkek öder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar kızla buluştum bir kere kıza hesap ödedmedim
00 Yorumla
+1 yılParam yok de. Utanılacak bir. Şey değil
00 YorumlaSevgilin nasıl hesabını yapar ya bunların
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuluşunca yakınlaşma oluyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinse ödemesi gerekir zaten
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Angelo_x fakir bu heralde ya şuna baksana. Dilenci
Kötü olmaz durumu anlat
00 Yorumla
+1 yılYazsan ne olur bunu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÖdesin awk
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOdet
00 Yorumla
+1 yılnapim ben mi veriyim sana para migolin
00 YorumlaBulusuyorsa tabiki erkek öder ya
00 Yorumla
+1 yılBir kereden bişey olmaz
01 Yorumla
+1 yılHayır be bence o kendi öder zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirak ödesin alışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu akıl etsin bir zahmet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOdet
00 Yorumla
+1 yılHayır neden olsun ki
00 YorumlaNe kadar lazim
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle buluşmaya param yok sevgilime ödetsem kötü mü olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler