En yakın arkadaşıma kötü şeyler söylemiştim onu üzmüştüm kırmıştım ve arkadaşlığımız bitti 3 4 ay sonra özür mesajı yazdım baya uzun ama görüldü attı okumamış bile olabilir
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kötü şeyler yazdım üzdüm kırdım diyorsun bir özür mesajı ile toparlayacagi bir mesele değil demekki onun açısından gerçekten üzülmüş demekki
Baya uzun yazdım evet baya kötü şeyler yaşattım ona daha napmalıyım bilmiyorum seninde düşünmeni istiyorum yazmıştım düşündükten sonra mı yazıcak bilmiyorum
Arkadaşıni çok seviyorsan eğer ki sevmesen dusunmezsin bir hediyeyle onu bir yere çağır ya da sen çık karşısına konuşmadan da bırakma onu. Seni engellemediyse hala bir çaresi var demektir
Engellemedi ama her yerden bi süre sonra çıkardı ve kavga ederek küsmediğimiz için engellemesi gereken bi durum yok aynı dershaneye gidiyoruz ama dediğin gibi yapamam mesajıma bi şeyler yazsaydı ona göre hareket ederdim bilmiyorum derslerime odaklanmam lazım bide. bi sonuca varsın istiyorum yoksa hep kafamı kurcalıyor
Karşısına çık konuş mesaj ne alaka uzakta sandım bende olsam cevap veremem
Ya aramızda düzeltilebilecek bi şey yok aslınsa ben onun son zamanlarda davranışlarını beğenmiyorum itici gelmeye başlamıştı ve ben konuşmayı kesmek yerine bunu ona söyledim haliyle kırıldı üzüldü ama düzeltmeye çalıştı olmadı işte haklıyken haksız duruma düştüm resmen üzdüm onu onun hakkında böyle düşünüyor olabilirim fakat söyleyipte üzmemeliydim neler yazdığımı atıyım mı uzun ama okuyabilir misin
At okurum
Atmadan önce acaba buluşma mı teklif etsem buna da görüldü atar mı
Teklif etme kardeşim direk git karşısına çik baktın olmuyor tamam uzaklaş
Yağmur selam nasılsın iyisindir umarım. Hemen konuya gireceğim. Yağmur senden özür diliyorum. Sana kendini kötü hissettirdiğim için, suçluymuşsun gibi davrandığım için, kendin olmaya çalıştığını göremediğim için senden özür dilerim. Düşüncesizce davrandım. Sen mutluydun, kendini iyi hissediyordun, ilaçsızda iyi olmak istiyordun son zamanlarda bana iyi gelmiyorsun diye seni değiştirmeye çalıştım. Böyle bir şeyi yapmayı bırak düşünmemeliydim bile. Her şeyi akışına bırakmalıydık. Zorla olan hiç bir şey güzel olmuyor bir kez daha anladım. Bunları bu kadar zaman geçtikten sonra neden söylüyorum çünkü durumun içindeyken görememişim ve diğer türlü yarım kalmış gibiyiz ve içten bi özür dilemek istedim.
Aslında gayet iyi anlaşıyorduk ama son zamanlarda nasıl bi ruh halindeydim bilmiyorum o zamanlarda ki beni tanıyamıyorum çok yanlış şeyler yaptım. Kendime de bi o kadar kötü davrandım. Sana karşı böyle hissetmemek istiyordum çünkü en değer verdiğim insanların başında geliyordun. Sana o sözleri söylememek için çok düşündüm, her seferinde vazgeçtim. Hep ileriyi, hayallerimizi düşünüp vazgeçiyordum. Bazen bi an sana bakıp içten içe üzülüyordum böyle hissettiğim için. Aman Elif boş ver ya düşünme bunları diyip kendimi hep geçiştirdim çünkü seni seviyordum Yağmur, gerçekten seni kız kardeşim gibi görüyordum. Sen çocukluğumsun ya :) Seni kaybetmemek için her şeyi yaparım diyordum aksine kaybetmek için her şeyi yaptım resmen. O gün sana öyle söylememek için kıvrandım önceki gün söyleyememiştim hatırlıyorsan. Çünkü sanki biliyordum sonunda böyle olacağını. Sana öyle söylemem çok yanlıştı.
Seni kaybetmeyi bi kere bile düşünmedim ve hiç istemedim Yağmur. Ama sonunda kaybedeceğimi düşünmeliydim. Sana söylersem daha iyi olur diye düşündüm ve her şey berbat oldu. Ortada bir suç veya hata yoktu varmış gibi bi şeyler denedik, konuştuk, ara verdik ve hiç biri işe yaramadı. Her arkadaşlıkta, ilişkide birbirlerinden soğudukları kavgaların çoğaldığı bi dönem vardır. İlk tartışmamızı hatırlıyorum buluştuğumuzda sen “Bu ara niye çok tartışıyoruz ya” demiştin. O kadar üzülmüştüm ki. İşte o zamanlar aramız düzelsin diye ağlayarak dualar ediyordum. Nazar mı ettiler diye bile düşündüm. :) Benim senin hakkında böyle düşünmem senin yüzünden değildi. Senin yaptığın bir şey yoktu. Son zamanlardaki halimi biliyordun. Gittikçe içime kapanıyordum ve bu beni bunaltıyordu. Hiç bir şeye tahammülüm, sabrım kalmamıştı. Yani küçük bi depresyon geçirmiş bile olabilirim. Kendi halimde kalmam gerekiyordu kendime gelebilmem için. Sadece bizim için değil kendi iyiliğim için o halimden kurtulmam gerekiyordu. Bu yüzden o hallerimi hatırlamak istemiyorum. Dipteydim diyebilirim. Birbirimizi ittik. Tartışmalar çoğaldı. Ya daha da bağlanacaktık ya da kopacaktık ve biz koptuk ama ben sana karşı yabancı hissetmiyorum aramızda hala bi bağ varmış gibi.
Ben sürekli her şeyi düzeltmeye çalışıyorum ama aslında yok ettiğimin farkında olmuyorum. Böyle olunca iş toksikliğe gidiyor ve kötü bitiyor. Birini kaybetmek, hayatından çıkarmak benim için çok zor bi şey, yapamadım. Eski arkadaşlıklarım, uğradığım zorbalıklar, haksız duruma düştüğüm olaylar beni sarsan olaylardı bu yüzden hep bi şeyleri düzeltmeye çalışıyorum. Yağmur seni bilerek hiç bir zaman üzmek kırmak istemedim. Hep yanında olmaya çalıştım ama hissettiremediğim zamanlarda oldu. Ama her zaman benim için çok değerliydin. İnsan en çok değer verdiklerini üzermiş en değer verdiklerine kırılırmış. Bunları aramız düzelsin diye söylemiyorum. Birbirimizi güzel hatırlayalım diye söylüyorum. Aslına bakarsan ne yalan söyleyeyim içten içe bir şansa ihtiyacımız olduğunu hissediyorum. Senden bi şans istemeli miyim bilmiyorum. Fakat bi şansımız daha olsa eskisinden iyi olacağımızı hissediyorum Yağmur. Yeni tanışmışız gibi sıfırdan başlamak bilmiyorum daha iyi olabilir. Aynı şeylerin ne senle ne başkasıyla bir daha yaşanmayacağına eminim. Bu söylediğim şeyleri uzunca düşünüp yazmaya karar verdim. Seninde oturup düşünmeni istiyorum.🙃 İçinden bağırıp çağırmak geliyorsa yap istediğini yap. Biz herkesten farklıydık Yağmur. Hissettirdiğimden daha fazla bağlıydım sana. Son zamanlar dışında biz çok güzeldik. Seni üzdüm kırdım seni üzdüğüm için inan ki bende üzüldüm. Bütün samimiyetimle tekrar özür dilerim. Bu özür hiç bir şeyi değiştirmeyecek belki ama geç kalmış bir özürdü. Beni ilgilendirmese de umarım hayallerindeki gibi bir hayatın olur Yağmur. Umarım aradığın aşkı bulursun. :) Umarım mutlu olursun. Umarım müzikte ilerlersin. Konserine gelmeyi çok isterim. :) Yusuf’u benim için öp lütfen. :) Kendine çok iyi bak.🤍
Son yazdığım beni ilgilendirmese diye başlayan yerden sonralarını yazmamıştım notlarda öyle kalmış
Okudun mu
Daha ne yazasin çok güzel yazmışsın ben olsam elli kere şimdiye yumusamistim
Yüzümde tebessüm oluşturdun aşırı mutlu oldum bunları yazdıktan sonra bi şey demicek misin yazdım bi şey demeyedebilirim ama dicem yazdı sanırım ağır ve kötü konuşucak yapcak bi şey yok
Ya yürüsün gitsin daha yalvarmissin bile insan sevdiğine kusemez ağırdan satıyor kaybolsun ozaman sen ağır değil gerçekleri söylemişsin zoruna gidecekse kendine iyi gün dostu arasın
Doğru diyorsun aslında ya ama onun davranışları hoşuma gitmiyor diye suçluymuş gibi davrandım halbuki mesafe koy konuşma dimi yapamadım ama o yüzden özür diledim neyse ya kabullendim içime su serptin gerçekten üzülmüyorum pek
Uzulme yazdıklarını okuyunca açıkçası kim olsa yumusardi diye düşündüm sen elinden geleni yapmışsın ve çok güzel şeyler yazmissin bir yalvarmadigin kalmış. Bırak ne isterse o olsun senin dediklerimi ne niyetle düşündüğü önemli idi demekki böyle istedi. İnsan birini severse onun söylediği şeyleri de kendisi için iyi olan olarak algılar bu kız demekki çokta dost değilmiş
Bilmiyorum bu yorumu görür müsün ama şu an konuşuyoruz ama barışmadık barışmaya çalışıyorum son kez buluşabiliriz dedi
Ciddimisin sevindim adına
görür müsün bilmiyorum ama o buluşmada barışmadık sonra tekrar buluştuk ve konuşabiliriz dedi ama eskisi gibi değiliz zoruma gidiyor nasıl eskisi gibi samimi olcaz daha sarılmadık bile içten sarılmıcaksak sarılmanın ne anlamı var dedim o da sonraya kalsın o zaman dedi
Zamana bırakmayı dene istersen ama bazı insanlar yapılan hataları affetmiyor onu bende yaşadım
Barışmak istemediği için gördüm ama seni onemseyip cevap dahi vermiyorum
Konuşmayı kestiğimiz gün çok sert konuşmuştu bilerek beni kırmaya çalışmıştı resmen bilmiyorum teyzesine yazıp aramızı düzeltmeye mi çalışsam teyzesini tanıyordum yani o beni tamamen hayatından çıkarmış şekilde konuştu çok netti hiç daha önce böyle olmamıştı zaten ilk kez küstük
Gururlu ol biraz arayıp sorma
Okumuştur da özür dilemen yeterli değil demek istemiştir ya da direk umursamamıştır
Silmiştir seni hayatında
Evet öyle yaptı
Gerekeni yapmış kötü şeyler söylemişsin üzmüşsün sen olsan bir daha affeder misin?
Çocukluk arkadaşıyız gerçekten pişman olduğunu anlasam barışırdım buluşma mı teklif etsem buna da görüldü atarsa?
Ara buluşma teklif et öyle kuru bir mesajla gönül alınmaz ya da hediye gönder
Kırılmış
3 ay geçmiş
Özrün kabul görmemiş