Ben inanmıyorum çünkü çoğu vakit kaybettiriyor kendini, ve kendini kandırıyor sevgiliyiz diye etiket atmalar felan hepsi bence yalan değil mi?

Ben inanmıyorum çünkü çoğu vakit kaybettiriyor kendini, ve kendini kandırıyor sevgiliyiz diye etiket atmalar felan hepsi bence yalan değil mi?

Merhaba.
Şunu söyleyeyim : Burasını dışarıda ki topluluk oluşturuyor gerçeğin bire bir yansıma insanın kısmetinin nereden hangi durumdan, geleceği belli olmaz bu bizlere kapalı alan üstelik beş parmağın beşi bir değil nihayetin de bence elbette olur.
Sitenin adminlerinden biri bile buradan tanıştığı biriyle evlendi. Niye yalan olsun ki Facebooktan tanışıp evlenenler vardı önceden, okey masasında tanışıp evlenen bile varken burası çok normal
şu an ki aşklar yalan ergen, ergen davranıyorlar eskiler değil yenileri konuşalım
Bu site için konuştum
ben de bu site için konuştum sitenin admini diyorum işte
Kim bu adamın
kadın adminlerden biri uzun bi adı var labelle mi ne bişi
Onlar evli değil sevgili onlar
Yaşları büyük ama
evlendiler canım benim takip ediyorum, sevgili olarak gelinlik giymiyordur herhalde?
Bana özelden kim olduklarını yazar mısın?
gelmiş soruna gördüm
Cevap
9Cevap
Hayır inanmıyorum çoğu bana ergen gibi geliyor hiç samimi değil. zaten çoğu uzakta görüşmüyor bile
Tam düşüncelerimi söyledim bende senin gibi düşünüyorum.
Burada her şey yalan tabi. Her şey köprüye geçene kadar. Bunlar kendilerini de evleneceğiz diye kandırsın. Bu süzmeleri izlemek eğlenceli oluyor boş ver.
Bu #Moldovyapapatya şeyini nasıl yapıyorsunuz?
Bakın olmuyor.
Uuu süper yapmışın
8 Sene Önceki Hali ve Şimdiki Hali! Nasıl? ↗
Linke tıklayınız oluyor
Niye o soruma gidiyor?
Boş iş bunlar buradan hiç bisi olmaz hatta sosyal ağların hiçbirinden
Tek olan şey gerçekten arzuluysa iki tarafta seks sosyal ağlarda olan ilişki bu seviyede başlar bir kac görüşmede de son bulur
Pek samimi gelmiyorlar bana
Bana füze at deseler inanmıyorum.
Bu hayatta her şey olabilir olmaz die bişi yok
Evlenen var. Hem kim ne yaparsa yapsın bize ne. Tek derdimiz bu sitedekilerin aşk hayatı mı🤦♀️
Bence bu dünyada her şey olur yeterki güven olsun yazı yazılmışsa anlina Bağdat'ta kacsanda boşuna
nadir ama imkansız değil..
inanıyorum. çünkü gerçekten evlenen çıkıyor
Hangi akılsız burdan evlenir ya
Inanmıyorum
Neden olmasin kismet belki buradadir😀
Ben inanmıyorum
Ben ciddiyim.
Yoo inanmıyoruz
Evlenen çok gördüm
Gördüm evlenen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?