Zeki ve tecrübe sahipleri, bu insanın amacı ne?

Çocuk konuşmaya ilk başlayalı daha önce sevgilin oldu mu soruna evet bir kızı çok sevdim , yalan yok çok sevdim diyerek sormamı bekliyormuş gibi derin anlattı. Sonra kız bunu terk etmiş. Bu da 1,5 senedir yasını tutuyor. Ne kadar bitti desede.. neyse bu konu bir daha açılmadı.. başladı kendine yalvaran kızların mesajlarini ss atmaya... ve bak bunlar böyle yalvarıyor.. daha sonra şey dedi mesela kızlar ayrılmak isteyince açık fotoğraf atıyor beni bedenlerine tutmaya çalışıyor bende sen istiyorsundur dedim.. o da kızların bedenini kullansam diğer erkeklerden ne farkım kalır dedi... neden bunların ekran görüntüsünü alır ve beğendiği kıza atar diye içimden düşündüm.. neyse devam ettik... sonra sen bu geçmişini özlersin dediğimde şimdi bile özlemiyorum evliyken mi ozlim. Mesela bir kız var eve çağırıyor gitmiyorum. Kim bir kız çağırır da gitmez dedi...( içimden hala bu bilgileri neden verdiğini anlamıyorum.).. bir de diyor ki beni neden istiyorlar biliyor musun çünkü onlara göre çok iyi ve ahlaklı biriymişim... Bende durur muyudum yapıştırdım " ahlaklı biri olarak görse nie eve çağırsın "dedim.. konuşmak istemedim tartıştım uyudum.. ertesi gün yazdı.. konuştuk tekrar... yalnız konuşuyoruz üç ay olmus ben atmasam fotoğraf istemiyor o da atmıyor.. ama mesela her gün arıyor ne yaptığını anlatıyor , evlenirsek söyle güzel olir diyor... bunu da anlamadım... en son işte uzaklaştık.. neyse buna bir cesaret geldi heralde seni istemiyorum dedi bitti.. çocuğun geçmişini bu kadar derin derin anlaşmasının amacı neydi sizce

Zeki ve tecrübe sahipleri, bu insanın amacı ne?