İnsanların amacı ne?

Millete diyorum ki benim hipotroidim varmış doğdumdan beri 15 yaşında testlerde çıkmış ama doktor ihlaline gelmişim, senelerdir tedavi edilmesi gereken biriymişim, bana dedikleri şu ama sen yiyorsun da, ağzıma 5 senedir beyaz ekmek dahi sürmedim, makarna yemem, pilavı çok nadir yağsız tuzsuz yerim, sütlü tatlı severim ama zırt pırt yamam, ama gelip bunu bilmeden suçu direkt yemeğe atıyorlar, haa şu var romatizma ve kronik bronşitim olduğu için spor yapmak haraket etmek benim için zor oluyor, ama gelip koskoca troid hormonu, doktor bile troid organların şeyidir yavaşladı mı bütün organlar yavaşlar diyor, tedavi edilmemiştir tedevi edilmezse ölümcül olur, ömür hayatım boyunca ilaç kullanacağım hala gelip bütün suçu troidine atma diyor mk cahilleri. Aynısını inşallah yaşasınlar da onlara da inanmayıp aynı piskolıjik işkenceyi görsünler inşallah Allahım. Hayır çok mu kolay sanıyorlar, saçlarınız dökülüyor, halsiz hissediyorsunuz sürekli, sürekli boğazın kenarında ağrı oluyor, unutkan oluyorsunuz, ben 14-15 yaşındayken 104 kilodan 73 kiloya düştüm sonra diyetisyen spora başla dedi, çünkü yavaşlamıştı, spor yapıyorum, diyet yapıyorum ben kilo alıyorum, piskolojim bozulmuştu artık, ve o diyetisyen gelipte troidleirne baktığın falan da demedi bize hepsini Allaha havale ediyorum Allah alsın intikamımı.

İnsanların amacı ne?