Türkiye'de artık evlenenlerin 3/1'i boşanıyormuş. Fakat evlilerin sosyal medya hesaplarına bakınca hepsi çok mutlu. Siz samimi buluyor musunuz? Ben bulmuyorum maalesef. Bazıları özellikle düşmanlarım kudursun der gibi gülüyor fotoğraflarda. 😂

Türkiye'de artık evlenenlerin 3/1'i boşanıyormuş. Fakat evlilerin sosyal medya hesaplarına bakınca hepsi çok mutlu. Siz samimi buluyor musunuz? Ben bulmuyorum maalesef. Bazıları özellikle düşmanlarım kudursun der gibi gülüyor fotoğraflarda. 😂

Çalıştığım kurumda bir çok insanın evli iken boşandığını gördüm insanın ne kadar çirkefleşebileceğini çok daha net görebiliyorsun o dönemde. Sonra güven problemin başlıyor karşı cinse ve evlilik konusunda çekincelerin oluyor. Mesela benim öyle ama asla evlenmem diyemiyorum.
Evlenmedim hiç ve evlenmeyeceğim bu yüzden
Bir ilişkide eğer ki çiftler ilişkilerini dışarıya karşı sürekli göstermeye çalışıyorsa, biz mutluyuz portresi çizmeye çalışıyorsa %90 ihtimalle o ilişki aslında yolunda gitmeyen, yapmacıklığın hakim olduğu ve ömrü uzun olmayan ilişkidir.
Çünkü mutlu insanlar anı yaşarlar ve kimseye bir şeyi gösterme çabasında olmazlar.
Mutsuz bir anını paylaşıcak değil ya. Mutlu anlarını paylaşıyor. Biraz saçma soru olmuş
: ))
niye battı bu kadar mutlular ki paylaşmışlar. elalemin ne yaptığından sizene
😂😂
Cevap
20Cevap
Çoğunu samimi bulmuyorum. Samimi olan insan milletin gözüne sokar gibi her gün paylaşım yapmaz. Bazıları o kadar çok abartıyor ki her dakikalarını paylaşıp duruyorlar.
Artık evlilik çocuk oyuncağına döndü. Bugün evlen yarın boşan durumuna geldi. Eğer sosyal medyada görünen evliliklerin çoğu samimi olsaydı, bu kadar ayrılıklarda yaşanmazdı..
Gerçekten severek evlilik yapan insanlar çok az
Birbirine yalan söyleyerek beklentileri fazla ya da düşük tutarak evlilik yapan insanlar çok az ya da çok fazla yani severek evlenen insan yok denecek kadar az.
Samimi bulmuyorum
Yine iyiymiş batıda 50% üzerinde ortalama rakam. Paraları hâli vakti de yerinde çoğunun. Ne kadar kokuşmuş olduklarını gösterir. Her ne kadar Türk toplumunun ahlâkî değerleri eskiye nazaran yerlerde bile olsa hala onlardan bu konuda iyi olduğumuzu gösterir. Zaten ensest ilişkilerle günümüze gelmiş gâvurlardan bu noktada da kötü olduğumuz gün gemiyi terkedin derim.
Merhaba.
Şunu söyleyeyim : Evlilikler bir güç savaş alanına ego tatmin etme yerine döndü bu yüzden de mutsuz yuvalar oluyor sevgisiz, çocuklar yetiştiriliyor günümüz de sağlıklı mutlu ilişki yaşatacak yaşanacak insan bulmak oldukça zor açıkcası bana da samimi gelmiyor tam anlamıyla.
fotoda güldü diye mutlu rolü yapıyo milleti kandırıyo demek saçmalık değil mi
tabiki hepimizin mutlu zamanları da var mutsuz zamanları da
foto çekmenin amacı mutlu anlarını ölümsüzleştirmektir
kimse kavga ederken aa hadi foto çekelim demiyo
Bazı insanlar hiç bir şey yokmuş gibi davranmayı çok sever mutluluk rolünü iyi oynar o yüzden çoğu evli çift mutsuzluğunu böyle paylaşımlar yaparak kapatmaya çalışır kapatamayınca artık rol yapmaya gerek kalmaz ve boşanmalar olur yani
Kesinlikle samimi bulmuyorum evlilik kötüyse bile mutlu yalandan pozlar paylaşmaya devam ediyorlar. Ve bence çok fazla göze sokmamak lazım hem iyi günde hem kötü günde. Nötr olunca kimse sizin ilişkiniz hakkında fikir sahibi de olmaz o yalandan pozları atarak millete kendilerini ispat etme çabasına giriyorlar ama sonuç hüsran...
55 samsunmu
Sosyal medyayı aktif kullanan birisi değilim ama mutlu olduğu kadar mutsuz da çiftler mevcut tabi ki. Evlenenlerin çoğunun boşanma sebepleri mantık evliliğine yöneldiği için insanlar.
Hepsi şekil. Herkes herşeyin en iyisini yaşıyor. Gösteriş gırla. Sorsan evin içinde yüzyüze bakmıyorlardır. Ne ara bu hale geldik.. Toplumun en temel yapısı ailedir iyice yozlaştı yazık.
Bir akrabamızı eşi aldatti yanımızda ağladı dert yandı iki gün sonra kocasıyla yıl dönümü kutlaması attı seni çok seviyorum diye. Her şeye inanmayın yani
Hayır bulmuyorum çevremdede bu tarz insanlar var şunu unutmayin hiç bir şey göründüğü gibi değildir o resimlerin bir de görünmeyen kısmı var
Gerçekten mutlu insanların mutluluklarını insanların gözüne sokmak isteyeceklerini sanmıyorum uğraşmazlar yani
mutlu ki gülüyor arkasında bişi aramaya gerek var mı
: )))
Mutlaka cidden güzeller de var sonuçta ama redigin gibi boşanma oranları çok arttı Allah sorunumuzu hayretsin
Bizim ailede evlenen kızlar var sosyal medyaya gerek yok. Bir kibirli bir kibirli evliler oturmaya geldiklerinde. Kocam var kafasında hiçte bir sorun olduğunu zannetmiyorum evliliklerinde aman aman kocalarının üstüne titriyorlar
Sosyal medyaya mutsuz fotoğraf atan var mı sanki. Yazılı olmayan bir kural bu kötü mutsuz foto atılmaz
Bence yakında evli kimse kalmicak hayat şartlarından dolayi
Sosyal medyada kendilerini yaydıkları için nazara gelip boşanıyorlar zaten.
Sahte ve yapmacık olanlar kendilerini bell edio maalesf
Sahte buluyorum sosyal medya da pozlar verip kocasını karısını aldatan çok gördüm
İlgi alanıma girmiyor başkalarının hayatları
Sosyal medyada yansıtılan hayatlar yalan, inanmayın.
Evli fotoğrafı görmek istemiyorum artık. İnsanlar kendi benlikleriyle varlar, kocalarıyla veya karılarıyla değil, değil mi?
ganze ercel pelin anıl hatice sendil samimi buluyorum eser yenerleri hic samimi bulmuyor sırf paara icin evlenmis kadin gencecik kadin ona bakmasi normal degil ve avrupada yasayab dilara veli bnce gercek mutlular
Buluyorum çünkü adı üstünde sosyal medyadaki evliler. Hepsi fenomen zengin para içinde yüzüyor böylece evliliklerinde de mutlular
Bazıları mutlu oluyor bazıları olmuyor olmayan da zaten ayrılıyor.
sosyal medya yalan üzerine kurulu. artık etkileşim adına baby shower yapmak için bebek yapıldığı bir dönemdeyiz.
Sosyal medyada herkes mutludur ben sosyal medyadaki her fotoğrafı samimi bulmuyorum
hayır gerçeği yansıtanlar olabilir ama genelini samimi bulmuyorum
Soruyu beğendim bende samimi bulmuyorum
Beğenen parmaklarınız dert görmesin : ))
gösteriş için evlenenler çok fazla
Hayır samimi değiller
Çoğu göstermelik.. mutluymuşum gibi çek filan 😀
MilLeT sOsYaL MeDyAyLa KaFaYı YeMiŞ
Sosyal medya zaten gerçekten çok uzak
Yapmacık geliyor bana takipçi kasma
O an samimi olabilirler ya
Herkesin illaki derdi vardır ama demekki mutlular
Artık kimsenin samimiyetine inanmıyorum
Hayır hiç samimi değil.
Sosyal medyayi genel olarak samimi bulmuyorum
hayir tabiki sosyal medya fasa fisoooo