Devamlı konumunu soran/isteyen sevgili ile devam edebilir misin?

Devamlı konumunu soran/isteyen sevgili ile devam edebilir misin?
Nefret ettiğim şeylerden biri büyük konuşmak istemem ama bazen arkadaşlarımdan görüyorum görüntülü aramalar foto istemeler falan tipleri de tip değil napsınlar senin kocanı sevgilini diyeceksin olmuyo 😂😂
Güven sevgiden bile daha büyük bir olgu bence ve bu tip durumlar net güvensizlikten kaynaklı güven vermek zor iştir gönle ilmek ilmek işlemek demek bunu beceremeyenlerin de poposunu şişlemek gerek :)))
Bir de bunu sevmekle bağdaştıranlar var, aklım almıyor
Bi insan beynine konumlandıysa nerede olduğunun pek de bir önemi yoktur sevgiyi tüketen kötü bir alışkanlıktır güvensizlik sevgiyle bağdaştıranların pusulası şaştığındandır bence ☺️
Bence de ✨👌
İlişkimizi sorgulardım.
Sorgulayınca da diğer sorunun cevabı olarak devam edemezdim.
Çünkü foto altındaki yazıdaki çevreye güvenmeme mevzusu yalandır, öyle bir şey yok.
Kişiye güven demek zaten onun etrafından gelecek her türlü etkileşime karşı yapacaklarını da kapsar. Şu kadarına/kısıma güveniyorum, şu kısma güvenmiyorum diye bir şey olamaz.
Kadın da olsa erkek de olsa çevreden gelen herhangi bir etkileşime zaten set çeker...
Güven, gönül ilişkisini geçtim, insan ilişkisinin bile temeli...
Her sözüne katıldığım müthiş bir görüş olmuş
Rica ederim
Devamli arayanı var bunun birde. Ben bunu sevgi olarak görmüyorum. Kontrol etme isteği, paronayaklık, hükmetme isteğinden kaynaklanıyordur devamli arama isteği, sürekli konum isteme durumu. Tabiki sevgililer birbirini arar, merak eder ama bu durum devamlılık teşkil etmemeli. Aşırı kıskanç kişiye tahammül edemem. Ben ilişki içinde kendime alan tanınmasını isterim, herkesin alanı olmalı kendine ait
Çok doğru, sağlıklı ilişki bu şekilde olur aksi eziyetten başka bir şey değil
Sanırım yakın zaman içinde ayrılık istiyor diye düşünürüm😂
Beni terk et çığlığı bu bence de 😄
Bu kadar güven problemi varsa psikolog randevusu ayarlayabilirim😂
Sen benim kızkardeşimsin herkes duysun bu gerçeği 😂
Evet evet eveeett😂
Teşekkürler 🌺kim🍉🌺
Rica ederim çiçeğim
Cevap
102Cevap
Benim 7/24 konumum belli kalbindeyim derim, dedim
Bu da çocuk kandırır gibi oldu ama 😋
Olmadı olmadı 😋
Yerim belli yurdum belli kütük belli şu an nerede olduğumu da biliyor sevdiceğim
Yatış saatime kadar bülten belli 🤣
Biz olmak efsane güzel bir dünya 🌎
Konum yok güven var 💪
Konum istemesin girsin koluma takılsın benimle 🤓
Halı saha maçında da mı gelsin 😄
OoOo çok rimintiksin 😄
Ruh hastalarıyla kendimi yoramam hiç, ilişkiyi bitiririm.
Konum isteyecek kadar güvenmemek ben de yok haliyle ona yapmadığım birşeyi bana yapmaz
Konumu verirdim
Böyle bir şeye müsaade etmem. Bu konuda ki çizgimi bildiği için oda böyle bir şeye adım atmaz. Hayatım boyunca hiç konum atmadım. Benden konum isteyecek insan demek ki soru işaretleri var kafasında derim. Uzatmaya gerek duymam bazı şeyleri.
Ne yapacaksın füze mi göndereceksin yoksa beni kaçıracak mısın derdim. Benim sevgilimin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum çünkü ona o güveni veririm. Ego ve kibir gibi algılanmasın ama karşınızdakine güven veremiyorsanız sağlıklı bir ilişki kuramazsınız.
Böyle bir şeyin bende olması imkansız fazla güvenilirim böyle bir şey başıma gelmez.
Ha diyelim ki oldu. Sürekli istemesine gerek yok ilk istemesinde uyarırım bana güvenmiyor musun ne konum istemesi diye. 2. İstemesinde ayrılırım
Güven ilişkide aşktan bile daha önemlidir
Güvenmiyorsa ilişkiyi sürdürmenin anlamı yok
vermem konumumu. söylerim. konum istemek kabalık bana göre..
haa şehir dışından gelirken eşim neredesin diye sorar. bilmiyorum derim. ne zaman varırsın alayım seni der. bilmiyorum derim. hareketli konum gönderirim. baksın zamanında gelip alsın beni diye...
Oldu olacak çip taksın ne gerek var sürekli cevaplamaya =) aga beee :D :D
Samsung SmarTag alırım üzerimde taşırım. Uygulamasını kendi telefonuna yükler. Sürekli takip edebilir.😂
GPRS sistemli olan akıllı saatte bir seçenek olabilir 😄
Onun sarjiyla uğraşılmaz.
SmartTag 1 sene boyunca şarj olmadan çalışıyor. Sene de 1 defa sarj ediyorsun.😂
Ben komşumun kızına aldım, iki gün gidiyor şarji
Ürün tanıtımı gibi oldu 😄
Enteresan...🤔😂
Hangisi enteresan 😃
Şarjının 2 gün gidiyor olması. Ben de Oppo'nun akilli saati var. 2 antrenman gitmiyor şarjı. Kaldırıp duvara firlatcam yakında...🤣
Ama benim meleğim günde sadece 1 kez arama yapıp konuşuyor, daha çok annesi gprs üzerinden görsün diye taşıyor. Özelliklerini kullanınca evet pek dayanmıyor şarjı. Ama ben aşırı tedbirci birisi olarak yanında powerbang de aldım çantasına koyuyor onu da 😄
Ne kadar tedbirli ve akıllı bir hatun...😂 Bravo akıllıca
Ruh sağlığı merkezinin yerini kodlar devamlı onu atarım.
😄👌
O an ki moduma bağlı. 08:00 🎁🎁🎁🎁🎉🎉🎉🎉🎁🎁🎁🎁🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
Teşekkür ederim☺️
konumunuzun her an takip edilebildiği uygulamalar oluyor ondan indiririz. ikimiz de birbirimizin yerini görürüz. böylece habire sormasına gerek kalmaz. birbirimize sürpriz de yapabiliriz bu sayede, tatlı bence
Yay burcuyum ben, böyle şeyler kesinlikle benlik değil, hem böyle bir adam da yorulur. Sürekli birini takip etmek, zihnini hep başkasıyla meşgul etmek kişiyi yorar, onu daha fazla yormamak için ve yorulmamak için hoşçakal derim
Darlanmaya baskıya gelemem, yeterince zamanında bunlara maruz kaldım 🤦♀️ ayrılırdım
En doğrusunu yapmışsın
Gönderirim. Kadın kıskanacak arkadaş, onu bunu bilmem!
Kıskançlık bu mu bence paranoyaklık, hayatı hem kendine hem de karşıdakine zehir etmek
Katılmıyorum sana. Sevdiğim adam bana yanlış yapacaksa yapsın lütfen ben mani olmayim ona, adam mi değil mi görmekten yanayım kendimi kör etmekten yana değil. Kafese alıp zorla adam etmeye çalışamam kimseyi
Kadının kıskançlığı dişil bir davranıştır ve doğrusu da kıskanması gerekir. Kadının sevgisini göstermesinin çeşitli yöntemleri vardır, bunlardan biri de sevdiği adamı kıskanmasıdır. Ben anlamam, kadın dediğin kıskanç olur ve bunu gösterir. Aldatma meselesi için de kurdele ile gönderirsiniz artık siz...
Tabi paket yapıp kurdele takarım mutlaka
Dişil bir davranış değil o cadı bir davraniş 😄 dişilikle uzak akraba bile olamaz kıskançlık 🤦♀️
Bakış açılarımız farklı sadece , sinirlenme😌
Enteresan bağlantılar kuruyorsun haaha kendi fikrimi sunuyorum ve görüşüne farklı bakış açısı kazandiriyorum bu da demek oluyor ki zeki ve kendine güvenen biriyim
Ama sen biraz gerginsin şu an belki ki,,,🤷🏼♀️ farklı bir görüşe de açık olmalısın bu seni bu kadar germemeli
Evet farklı düşüncelere açık olduğunu bildiğim için gergin olduğunu tahmin ettim bende. Aç kalman gerekiyor sanırım , kolaylık diliyorum ✨
Hiç sorun değil. Keyifli akşamlar 🙂
sevgılımse konumunu bılırım zaten bıraz mantıksız bır soru bence
Nerde olduğunu biliyor ama emin olmak istiyor, mesela arkadaşların ile yemeğe gittin yarım saat sonra bana konum at diyor, sonra yine yine yine... hâlâ orada mısın ne yapıyorsun diye👀
kendince haklı sebepleri olabilir, onu da böyle kabullenmek gerekiyor gâliba.. hatıra olarak saklayacaktır belki de..😂😂😂
Düşünmeden paylaşırdım şeffaflık önemli sadakat önemli sevgililik istekleri karşılamak değil de nedir. sevgiye zarar verecek en küçük şüpheye bile izin vermezdim. Güvenliğimi düşünüyordur belki? Bunun için kimsenin kalbi kırılmamalı arkadaşım akrabam dahi olsa paylaşırım. Mümkün olan her şey paylaşılmalı
Sevgili istemem, eşim olsun olsun yeter. Gizlim saklım yoktur. Bu güven sadâkat meselesi. İsterse Atarım. Normalde tek gezmeyi sevmem. Gideceğim yere beraber gideriz
İlişkide saygı ve değer önemli, kişiyi sıkmak değil. O gün o saatte bir yere gideceksem söylerim fakat arama ya da konum at olmaz.
Hasta olduğunu düşünürüm. Normal birisi böyle bir şey istemez. Hadi bir kere istersin ama sürekli istemek nedir. Kafasında kim bilir neler kuruyorda istiyor, sağlıklı bi hareket değil.
Artık sevgilim olmaz.. Psikolojik şiddet ve baskı ile bir ilişki yürümez
Psikolojik şiddet" doğru bir tanım
Al sana konum derim
Saçmalama aşkım evdeyim tek seninle konuşuyorum falan derim tabi o anda nerde kiminle olurum Allah bilir 😃😃
Öyle bir insan ile yapabileceğimi hiç zannetmiyorum bana güven duymayan biri mümkünse ışık yılı kadar uzak dursun benden.
İnsanlar zaman zaman kendilerini dinlemek için özel alana soluklanmaya ihtiyaç duyar ben sıkılırım güvenmiyorsa yol veririm gitsin
Acilen yol verirdim. Sürekli hesap vermek zorunda değilim kimseye. Güveniyorsa yanımdadır güvenmiyorsa hadi bysss
7/24 yanıma gelecekse atayım. Yoksa ne diye isteyecek ki. Güvenmiyorsa zaten hayatıma giremez. Bu benim için de geçerli bir şey.
7/24 konum isteyen sevgili güvenmiyordur ve bu aşkın geleceği olmaz, yakın zamanda ayrılık olur
Her şeyi ile bana güveneceğinden zerre şüphem yok. Bu tarz sorular ve istekler söz konusu dahi olmaz.
Ayrılırdım tabiki de, madem ki güven sorunu var öyleyse onun bu telaşından ondan kurtarmış olayım. En azından nerededir diye düşünmesi gerek kalmaz.
Darlama beni sal beni fazla sevgili tribi yorar beni 😎
Takıntılı olduğunu düşünürüm.
Rahatsız olurum.
Bir süre sonra boğulurmuş gibi hissederim.
Şirinlik olsun diye ilgi manasında soruyorsa sıkıntı değil yok güvensizlik vs yüzünden soruyorsa sıkıntı
Sormasına gerek yok😄 Sürekli sesli ve görüntülü konuşuruz😄
Hayır tabiikide sırf bu yüzden nişan attım hatta 🙈
Hayatını kurtarmışsin inan
Ayy gerçekten öyle ya en başta dozunda kıskanıyo diye seviniyosun sonra uçan kuşa niye baktın diyolar hepsi aynı 😑
İlkel güdülerini geliştirmiş nadir erkekler de var onlara denk gelmek kısmet olsun inş. 😌
Artik sıkildim gelde ayni konumda olalim diye teklif ederdim
nefret ederdim onun esiyimdir fino köpeği değil herkes haddini bilecek
bi kere bile istese keserim iliskiyi ne demek konum istemek
Bu bana güvensiz olduğunu gösterir o yüzden ayrılığa karar verirdim mecburen
Kendisi konumunu atar cevap olarak bende atarım bu kadar basit
Keşke matah bir şey yapıyor olsaydım da bu merakı hak etseydim der açarım 😂😂
Yok daha neler okadarda değil sırtımda taşıyayim görüntülü açık kalsın ya da kamera taksın :)
O kadar çok sormaması lazım güven olmadan olmaz. Güle güle derim.
Açardım watzaptan konumu, akşam daçıkar ulan kağıdı yazılı yoklama yapıcam deyip 13.54 te nerdeydim, bugün kaç kere, zıçtım gibi sorular sorup dönwm ortalaması 60 ın altındaysa, ayrılırdım
Yani konumumu sormasina bisi demem ama surekli olursa biraz kizabilirim
Bana yaptığının 1k katını yaparım aklına gelmem, toksik ilişki loading
O kişi bir daha sevgilim olmaz hiç uğraşamam takıntılı bir ilişki ile
Görmezden gelirim ve gına gelirse uygun dille uyarırıım
Sürekli rahatsız edilmeye giriyor yani köleliğe giriyor bu durum
1 kere ister anca. 2. İstediğinde engellemiş olurum
sen kafayı yedin iyice kendine gel bak uyarıyorum seni derim baktım dinlemiyor ayrılırım
Şutlarım, güven duygusu olmayan bir ilişkinin içinde duramam.
Kontol edilmeye müsait biriyim severim de hiç de yanlış düşünmezdim atardım
Bu tatlı meraktan çok hastalıklı bir merak 😀
Mevcut konum paylaşırım , gittiğim yeri gizlemeyeceğime göre istediği kadar baksın
Allahtan öyle biri değil gerçi öyle olsa bile kabul ederdim
Sevgilim olamaz öyle biri.. Bana güvenmiyorsa ilk sağdan seke seke gidebilir.. Keyifli geceler..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?