Onu beğenir miyim, o beni beğenir mi diye düşünüyor musunuz? Ben endişe ediyorum bu konuda.
Beğenilmezsek çok üzücü olmaz mı? 🥺👀
Onu beğenir miyim, o beni beğenir mi diye düşünüyor musunuz? Ben endişe ediyorum bu konuda.
Beğenilmezsek çok üzücü olmaz mı? 🥺👀
Sanaldan kimseyle o noktaya gelmem. Realden tanışmak sürekli görüşmek varken neden sanaldan vaktimi harcayım ki. Hem ne malum her şeyi yalan olmadığı? Anlattığı kadar tanıyabilirsin sonuçta. Girmeyi tercih etmiyorum o sebebten bu işlere. Sizde girmeyin derim. 🫠
Sanalda tanışıp reele ilk defa taşıyacaklar tabi ki ister istemez karşılıklı düşünüyordur. Düşünmeyenden şüphe ederim zaten :D Çok fazla egoludur bence düşünmeyen.
Cevap
18Cevap
Düşünmezdim
Yo düşünmem beğenmiyosa beğenmesin napim yani oturup ağliyim mi ben kendimi beğeniyorsam geri kalanların düşüncesi umrumda değil🙂
Seni beğenip beğenmemesi bu kadar önemli olmamalı. Senin kendine sevgin saygın olduğu sürece beğenmemiş hiç mühim değil.
Olabilir bunlar beğenmediğin insanla birlikte olmak ister miydin. Partnerinin her türlü gözüne hoş gelmesi lazım karakter görünüşü vs
illa ki dusinuyosun. ama. benim husran cikiyor genelde.😂
Beğenilir miyim diye değil de beğenir miyim diye çok düşünüyorum
Ben ikisini de düşünüyorum. 👀
Aşko sosyal medya çok yanıltııcı ya😧 fotolarına ve yazışmalarına bakıyorsun vaav cool adam ne de karizamatik diyorsun ama gerçekte görsen bambaşka biri falan kabus gibi😪
Sana katılıyorum. ...
Birde şaka diye bacaklarını kırarım diyip güldü
Normal mi bu ya?
Böyle şaka mı olur
Nazik biriydi oysa
Hiç normal değil koşarak uzaklaşşş
Normal değil tabii
Nazik davranıyordu oysa?
Nerde dedi sanalda mı reelde mi
Ve ne zaman nazikti
Şöyle diyim bana karşı nazik biri ama ben bunla şakasına dalga geçtim ve kırarım lan bacaklarınıııı dedi random atıp kızdım uyardım bana hanımefendi diye uzun bi açıklama yaptı şaka yapmak istemiş.
Ama işkillendim bu insandan
Daha yeni tanıştık biz...
Engeli bassam mi?
Çok güzel cevabımı da verdim
Ben seni sadece severim
Saçlarını okşarım diyor?
Ay hiç inanma sahtekardır kesin
Uzun uzun mesaj attı
Ama cevap vermedim
Doğru mu yapıyorum acaba
Aşkım içine doğan hisse göre hareket et bence
Şapşal aslında da
👀 sevgili veya flört olmak istemiyorum şu an
İstemiyorsan boş ver kendini yorma hiç
Ben bu çocuğu ciddi bir şekilde gözlemledim aslında iyi biri ha
Ama o bacak kırma esprisi nedendi
Ya acaba artık cevap versem mi
Çünkü bildiğin gözlem sonucu iyi biri olduğunu düşünüyorum
Kanka ben de senin gibiyim ne kdar enerjimin tuttuğunu düşünsem de karşımdaki bi itici laf ettiğinde anında soğuyabiliyorum
Soğuduysam da bitmiştir silip atıyorum zorlamıyorum🤣
Ben cevap verdim konuşuyoruz
Sen bilin
Her şey çok iyi gidiyo
Bu kadar iyi olması normal mi be jsjsjsjhs
Hahahaqha ay bilemedim başlarda hep iyi gider ki
Shshhssh bide sanal ya realde hayal kırıklığı olabilir
Kendini çok kaptırma bi an once reelde ya da görüntülü gör
Aayy gerildim ama boyu falan uzun neyse ki snhshs
Aay boy önemli tipi nasıl
Görmedim
Ya mal mısın kızım kusura bakma çok üzüleceksin yapma nolur😩
😂😂 dimi haklisin ya...
canım benim❤️
😂😂 ben seni güncelleyeceğim..
Güncelle aşkom😂
Konuşmam ve görüntüle beğenilen biriyim kendi halimde. Çok kişiyle görüştüm sanaldan. Beğenmedim diyende cikmadi
Eskiden çok takardım şimdi beğenmiş beğenmemiş takmıyorum
Herkesin bir kusuru vardır.
Öyle bir endişem yok! Beyefendiyi de merak edersem resim isterim zaten🙂
Ben hoşlanırsam
Foto mu görmüş oluyor zaten
Böyle tehlikelere girmem
herkesin beğenmesi gerekmiyor bence ama bana hasta oluyorlar:)))
Brad pitt misiniz yoksa
o bana ancak çömez olur.)))) mel gibsonum
Bide öyle güler yüzlüyseniz ne âlâ
sabah mahkeme duvarıyım, öğleden sonra gülebiliyorum ancak, akşamları çok makara olurum ama, sabah aynada kendimi görüp sen kimsin uleyn dediğim vakidir
Benim favori saatim akşam, gece
İnsan o vakitlerde daha mi iyi görünüyor sanki..
bu işin saati yokta, sabah kalkmayı sevmiyorum ama kalkmak zorunda olmak kastırıyordur belki
Sevmem ben sabah falan gececiyim ben
Loş ortamlar, karanlık ortamlar, kapalı havalar
Hoşuma giden bu
sana sgk lı bir vampirlik bulalım:)))
Çok iyi olur
hemen bakıyorum:)))))
Öyle bir düşüncem yok 😃
Uzaktan seviyor sandık maskara olduk o beni sevsede ben onu sevemem en iyisi Emel sayın dinlemek..
Ama gerçekler acı matmazel.
Arada Ermeni filan ama hoyko da iyi
Yoo umurumda değil
Yoo bide onla kafamimi yorcam
Düşünmüyorum genelde beğenirler
Beğenilme gibi bir derdim olmaz..
Beğenmeyene denk gelmedim
Herkesle denk gelmiyorum
Birinin beni beğenmemesi mesele olmazdı bende beğenmesem mesele olmazdı karakterli biriyse beğenmesem bile tanırdım
Yani ben biriyle tanıştım çok güzeldi karakteride iyidi evlenmek istedik babası vermedi o da arkamda durmadı güzellikte çöp oldu iyi olmasıda yarı yokda bırakacak biri olduktan sonra yarı yoklda bırakmasın güzel de olmasın önemli değil tabi senin için farklı olabilir
Ders alsan noluyor ki güvenin kırılınca bitiyorsun daha birini tanımak istemiyorsun nefret ediyorsun heves filan kalmıyo benim kalmadı mesela
Bende ilerleyemiyorum seviyorsun sorun sevmiyorsun sorun kız tamam ailesi sorun aile tamam kız sorun nasıl oluyo bilmiyorum bende senin gibiyim
Her zaman olmuyor işte mesele evin var kız diyor ki araban niye yok ya da evin var ailene neden yakın evin işte ben senin olduğun şehre gelmem şu olsun böyle olsun derken tek önemli bir şey var benim için arkanda duracak sağlam bi eş bu kadında erkekte sonra en çok o koyuyor insan
Hahahha ya ben böyle insanları asla anlamıyorum. Gerçekten neden ev, araba gibi maddi şeyleri ilişki problemi haline getiriyolar? İlişki bizimle mi kuruluyor? Ev ve arabayla mi? Böyle ayrıntılara takılan insanları anlamıyorum. Her şey yolundayken hele bunlar yüzünden ilişki bozulur mu?
Bozulması şöyle babasına anlattı annesiyle böyle biri var diye babası olmaz demiş gerekçe sadece uzakta olmamız İstanbul'a 2 saat uzaklıkta kızda o an uzatma daha fazla olmuyo dedi gitti bu sadece canımı sıktı mesela bak hallederiz dese ben babamla konuşurum dese vs neyse demedi
Hayır çokta umursamam öyle seyleri
Ne benim icjn ne de karşımdaki için fiziksel görünüş değil karakteri huyu birlikte uyum önemli karakteri bozuk birlikte uyum saglayamadiktan sonra fiziksel olarak görüntünün bir önemi kalmıyor ki Allah herkesi güzel yaratmış zaten dış kasada problem yok iç tasarımı güzel olsun yeterli
kendine güven bence
Bilmiom ya
begenilmicek kadar neyin var
sanmiyorum. kisiye gore degisir... kalbin guzel olsun
kalbini sevmek isterim.
evet
evet öyle bazıları beğeniyor bazıları beğenmiyor. sağlık olsun. acaba sen beğenirmiydin merak etmedim değil şimdi 😅
nasıl yani anlamadım? istersen özele gel
Düşünmüyorum
Beğenebilir
fot at aşko
yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?