Kız arkadaşımın ilgisi azaldı, ne yapabilirim?

Hoşlandığım bir kız var 1 haftadır konuşuyoruz, ciddi değiliz oda çok kişiyle konuşuyor bunuda biliyorum, 3. Gün görüntülü de konuştuk bayaa hatta cinsellik de konuştuk, ve samimi de davranıyordu ama kaç gündür ilgisi düşük pek ilk günkü gibi gülmüyor etmiyor, aramaya geldiğinde pek gönüllü görünmüyor, bugün akşam özledim sni yarım saatte bu gece göreyim konuşalım dedim, tamam dedi, 1 saat öncede beni bekleme uyu dedi aramadi, bende dedim hani konuşacaktik sözde arıyordun yazık diye yazdım, interneti açık yüksek ihtimalle instagramda tanıdığım bir çocuk var o aktif onunla görüntülü konuşuyordur, ama kızın aktifligi gizli göremiyorum sadece interneti açık. Bugün whatsapta yazisirirken keşke yanında olup başımı dizine yaslayıp tenini hissetseydim içimden geliyor dedim, benimle ilk günlerde görüntülü cinsellik konuşan insan, kalkıp böyle şeyleri sevmiyorum ben hissetmem ama içimden gelmiyor dedi. Neden böyle değişmiştir isteği gitmiştir sebep nedir. Oysaki değer veriyorum gün içinde soruyorum hissettiriyorum bukadar. Ne yapmam gerekir ilgisini tekrar kazanabilmek için şuanda ne desem bu hareketine karşılık
Kız arkadaşımın ilgisi azaldı, ne yapabilirim?