Kız arkadaşımdan eskisi gibi ilgi göremiyorum ne yapmalıyım?

merhaba. Öncelikle şunu belirtiyim; ben bu ilişkiye başlayalı iki ay oldu , uzak mesafe ve karşı tarafın bana aşık olmasıyla başlayan bir ilişki. 1 hafta öncesine kadar her şey çok güzel bir şekilde ilerliyordu. Ailesiyle iyi geçinemeyen sürekli farklı duyumlar alan birisi. Ve annesi ; giyimine kuşamına , kimlerle konuştuğuna , gün içinde neler yaptığına vs. Karışan birisi.
Kız arkadaşım bu hafta üniversite sınavı için dershaneye başladı ve bana olan ilgisini gün geçtikçe dahada azalttı. 1 hafta önce bulunduğu şehre gittim ve bu ilk buluşmamız oldu , gittiğim şehir küçük bir yer ve herkesin birbirini tanıma oranı %90 kısacası her an her yerden bi tanıdık çıkabiliyor. Bana bi buluştuğumuz zaman ve otogarda ayrılacağımız zaman sarıldı. O günden sonra mesajlarıma geç cevap vermeye başladı ve bu konuyuda ona anlattım içimdeki korkuların ne denli olduğunu. Bana dershaneyi ve ailesinden kaynaklandığını söyledi. Eskisi gibi de sevgisini hissettirmiyor artık ve bir iki tane erkek arkadaşı ile kurduğu samimiyeti benle kuramıyor. Sizce bütün bu olanların sebebi buluştuğumuzdaki benmiyim? Veya gerçekten artık beni sevmiyor olabilir mi? ya da ben sadece kafamda herşeyi kurup kendi kendime mi üzülüyorum? Lütfen cevaplar mısınız?
Kız arkadaşımdan eskisi gibi ilgi göremiyorum ne yapmalıyım?