ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU BAKABİLİR MİSİNİZ?

Tanıştığım biri vardı 1 ay kadar konuştuk kendisi askerdeydi ben bazı yanlış anlaşılmalardan çocuğu durduk yere engelledim ve baya konuşmadık engeli kaldırdığımda görüp yazdı ve laf söyledi tekrar engellememi söyledi ama onu gerçekten çok özlüyordum biraz zaman geçtikten sonra wpden engelini kaldırdım yine görüp yazdı biraz tartıştık daha sonra üzüldüğümü söyleyip söz seni rahatsız etmem ama bana engelleme dedim tamam falan dedi engelleme dedi bana karşı yumuşadı ve konuşmaya başladık tekrar ama farklı davranıyordu bir şey eksik gibiydi ilgisizdi bana sonra biz zorla yürütmeye çalışıyorduk mesaj atıyordum cevap vermiyordu girip çıkıyordu whatsappa ama bakmıyordu bende yazmamaya başladım ama çok özlüyordum konuşmak istiyordum çok çabalıyordum o da bunu görüyordu arkadaşlarına vakit ayırıyordu ama bana tek kelime yazmaz olmuştu ben sürekli neden böyleyiz diye sorunca beni geçiştiriyordu günlerce böyle devam etti en sonunda bir gün gece aradım ne var diye ters bir şekilde açtı dalga mı geçiyorsun benimle günlerdir dedim ne dalgası ya uyucam ben dedi kapatma dememe rağmen telefonu suratıma kapattı 2 dakika sonra tekrar aradı noldu dedi niye aradın uyuyordun dedim kıyamadım aradım işte falan dedi neden bana böyle davranıyorsun söyle artık dedim bilmiyorum dedi inan bilmiyorum dedi yaptıklarım için böyle intikam alıyorsan çok pişmanım dedim o yüzden bu kadar çabalıyorum görmüyor musun günlerdir dedim istemeden ağladım görüyorum dedi ama şu ara kimseyi istemiyorum dedi ben kimse miyim sen ve benden bahsediyorum dedim sen ve ben mi kaldı dedi ertesi gün sabah söz veriyorum seni arayacağım ama şu an çok geç saat dedi ertesi gün aradı düşündün mü neden böyle yapıyorsun dedim bitti mi sevgin söyle gideyim dedim tekrar ağlamaya başladım çünkü gerçekten çok seviyordum onu ağlama dedi defalarca ben senin her zaman yanındayım dedi konuşacak bir şey kalmadı deyip telefonu yüzüne kapattım ben ağlayarak 5 dakika sonra tekrar aradı madem oturalım konuşalım bak her şeyi ağlama yeter ki dedi bende bana acıdığın için yapma bunu kendimi kötü hissettirtme sen söyleyeceğini söyledin dedim böyle gönlümü almaya çalıştı her zaman ara falan dedi kapatmadan önce falan öyle işte sizce neler düşünüyor neler yapıyor bu konuşma olalı 1 hafta oldu hala yazmıyor aramıyor merak etmiyor asla kız ortamı olan bir çocuk değil bu arada başka birisi var diyecek olursanız (çok çabaladım çok uğraştım neden sizce böyle oldu)

ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU BAKABİLİR MİSİNİZ?