Memnuniyetsizlik bazı insanların kalıtsal sorunu benim eşimde öyle ilk zamanlar ben bu adama nasıl tahammül edeceğim diyordum şimdi umursamıyorum sizin düşünceleriniz nelerdir?
Sürekli eleştiren eşle sevgiliyle, flörtle nasıl başa çıkılır açıklıyorum takmayarak😎👻?
Alışkanlık cok kotudur ama soyleyeyim yarın oburgun qyrılırsan alışkanlık kalır sizde bence hic sevmiyosun sen eşini onla hic bişey yapmak istemiyosun olsada olur olmasa daha iyi olur dasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Takmayarak bir yere varılmaz. Aksine karşı taraf daha çok sinirlenir
Haklısın abla keşke çoğu kız senin gibi düşünce, ama peşlerinden koşarlar hep erkeklerin.
Bekar olsan şutla derdim. Evlisin bunu sende dike getir sende memnun olma hiçbişeyden o zaman susuyorlar
O da benim karakterime aykırı balım ben öyle negatif olamam ki
Sadece ona karşı böyle ol canım. Sen öyle yapınca bu sefer kendileri susuyorlar çünkü olumsuzlukları hoşuna gitmiyor
Eleştiri bir yanlışı düzeltmek için olmalı dozunda ve kırmadan olursa iyidir
Boş vermek en iyisidir. Boş verilemiyorsa ayrılmak da bir seçenektir.
Tahammül edebileceğimi zannetmiyorum.. Hayatımdan çıkartarak başa çıkarım..
En iyisi umursamamak
Sen aşıklarını umursama 😉
Olursa aklımda bulunsun..
Sen 6 aya ayrılırsın hehe demeye başlamışsın
Yok la 7 sene oldu alıştım gali , 😂
Alışkanlık cok kotudur ama soyleyeyim yarın oburgun qyrılırsan alışkanlık kalır sizde bence hic sevmiyosun sen eşini onla hic bişey yapmak istemiyosun olsada olur olmasa daha iyi olur dasın
Hayır eşimi çok seviyorum sadece memnuniyetsiz olması bazen darlıyor o kadar
Hiimmmmm ilişkide iyi ozaman
S*kimde olmaz öylesi
Bekara karı koca boşamak kolay 😂
Merak etme çok terkedip peşimden koşturduğum oldu. O yüzden boş konuşanlardan değilim
Toksik insanları dağdan aşağı atmak lazım
Takmayarak