İlk öncelikle merhaba ben bi kaç hafta önce bir markete kasiyerlik yapmaya başladım orada bi çocuk var ve hep bana bakıyor bi an arkama sağıma döndüğümde onunla gözgöze geliyoruz ilk gün benle konuştu doğum gününü söyledi bana bastıra bastıra ya da ben öyle anladım
Ben markete başlamadan önce de çocuğu görmüştüm ve ondan hoşlanmıştım ama umursamadım fazla ama bu aralar fazlasıyla göz göze geliyoruz benim hakkımda be düşündüğünü çok merak ediyorum siz şimdi o da hoşlanıyo dersiniz ama ben hiç güzel bir kız değilim hiç ama hiç o kadar güzel kızlar var ki bana mı bakıcak bana mı koca burnuma mı bilmiyorum çok saçma bi durum sizin düşünceniz ne
Ben markete başlamadan önce de çocuğu görmüştüm ve ondan hoşlanmıştım ama umursamadım fazla ama bu aralar fazlasıyla göz göze geliyoruz benim hakkımda be düşündüğünü çok merak ediyorum siz şimdi o da hoşlanıyo dersiniz ama ben hiç güzel bir kız değilim hiç ama hiç o kadar güzel kızlar var ki bana mı bakıcak bana mı koca burnuma mı bilmiyorum çok saçma bi durum sizin düşünceniz ne
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer