Bir feryat duyulur denizlerde sular çekilir Yağmur yağmaz, çölde kalmış saç diplerime...
Bir lodos iç çeker bir dal kırılır içimde
Dudağı büzülür, gelmez yolcu kervanlarıma ve bir öküz ölür ortaklık bozulur...
Etme! Bir şimşek çakar, içini çeker bir çocuk Şaşırır ne yana gitsem diye bulutlar Bütün ırmaklar kurur, fırtınalar bile durulur Ötmez sensiz Kalan kuşları kalbimin, üzülürüm.
Kaçma! Yetim kalır gözlerimin daldığı yerler Kokunu taşıyan samyeli esmez Bir daha bizim evden kazlar bile geçmez, kargalar öter en fazla dalımda Çiçekler açmaz, çakmağım son çöp sigaramı bile yakmaz...
Küsme! İçimde duvarlar örülür, gözü yaşlı hıçkıran çocuklar görülür. Her hangi bir yere kar yağsa beni üşütür.
Kal ! Kal ki Sümbüller açsın bayırlarda Sevince bölüşşün martılar İki çığlık bir girdabın içinde bırakma beni Yokluğuna alışsam da...
Yapma Bütün Roma ateşe verilir, gemiler yanaşmaz limana, bilet kalmaz, trenler kalkmaz garından...
Diyecek biri olduğu sürece gitme ben de geliyorum derim...
@Acid_Qeenn şair ruhlu Romeo çıkarması normalde gidene dur dediğimi tarih yazar mı zaten altta ne dedim bak bunları diyecek biri olursa gitme bende geliyim derim dedim. Böyle biri yok ütopya bu anlıycan :))
@Acid_Qeenn demek gidiyorsun ah vah En kestirme yolu gösterem ben sana bah İster koluna çanta tak istersen giderkem gemiler yak Yolun açık olsun hadi sana yallah😂😂😂😂
Ya Atom şimdi şöyle bir şey var :D aslında sen benim görüşüme yorum yapmayacaktın bak. Şu an bir test aşamasından geçiyordun hdjdsj haklılık konusuna gelince şaka yapıyorum takılmam ben öyle şeylere
İleri görüşlü bir insanım senin yazacağını bildiğim için +1 yapıp yazmıştım oysaaa :) Yaaa sen surat asma valla morelim bozuluyor bakkk Hiç komik bir şaka değil bu
Korktum ya! Alacağın olsun bilemiyorum bu şakayı kaldırabilir miyim? Lütfen biraz düşünmeye ihtiyacım var 😀😀😀 bu görüş ilişkisine biraz ara mı versek bu ikimizide iyi gelebilir 😀😀😀😀
Neden gidiyorum dediğine göre değişir.. Öyle demesi kolay ama insan bazen gitmek zorunda da kalabilir.. Mühim olan gidenin neden gittiği.. Durduk yere keyfe keder gidiyorum diyen birine kal denmez ya da ben de geliyorum denmez.. Keyifli akşamlar..
Can Yücel dedinmi orada dururum. Yanına birde Sezen geldimi daha güzel olur. Bıktırıp birde üzerine git denirse arkama bakmadan dönmemek üzere giderim. Bunu yapımda zaten.
Aysel git başımdan ben sana göre değilim ölümüm birden olacak seziyorum hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim Aysel git başımdan istemiyorum benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün dağıtır gecelerim sarışınlığını uykularımı uyusan nasıl korkarsın hiçbir dakikamı yaşayamazsın Aysel git başımdan ben sana göre değilim benim için kirletme aydınlığını hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim
Islığımı denesen hemen düşürürsün gözlerim hızlandırır tenhalığını yanlış şehirlere götürür trenlerim ya ölmek ustalığını kazanırsın ya korku biriktirmek yetisini acılarım iyice bol gelir sana sevincim bir türlü tutmaz sevincini Aysel git başımdan ben sana göre değilim ümitsizliğimi olsun anlasana hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim
Sevindiğim anda sen üzülürsün sonbahar uğultusu duymamışsın ki içinden bir gemi kalkıp gitmemiş uzak yalnızlık limanlarına aykırı bir yolcuyum dünya geniş büyük bir kulak çınlıyor içimdeki çetrefil yolculuğum kesinleşmiş sakın başka bir şey getirme aklına Aysel git başımdan ben sana göre değilim ölümüm birden olacak seziyorum hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim Aysel git başımdan seni seviyorum
Gitme demesin ya. Ben de geliyorum diyen çok daha özeldir bence. Gitme biraz da bencilce kalıyor çünkü. Ama ben de geliyorum diyen sevdiği için fedakarlık yapandır.