Kendine ne kadar zaman ayırıyorsun …? ve kendin için neler yapıyorsun…?

Kendine ne kadar zaman ayırıyorsun …? ve kendin için neler yapıyorsun…?
Hep bir şeyler için plan yapar, hedef koyarım ama yerine hiç getirmem. Tüm haftayı avare gibi bomboş dolaşıp geçiriyorum 😂
Cevap
5Cevap
Mutlu bir hayat yaşamak
Vaktim, kendime ayıracak kadar geniş değil.
Bu hafta bana yoğun gezmeler ben iş kolik aslında ama kendime biraz zaman vereyim dedim
Bir halt yapmıyorum dün neyse bugün o yarında dünün aynısı olacak.
Hiçbir şey yapmıyorum kendim için arada makyaj flaan yaparım süslenirm o kadar oda sıradan şeyler işte genelde mutlu olamıyorum çünkü eşimle hep bir anlaşmazlık içindeym
Haftalik hic mutku olmuyorum sadece mutlu etmeye calisiyorum oda yetersiz bulunuyor bunuyorlar
Hedefim falan yok
Okula gidiyorum 😄 sabahın köründe
Hic mutlu degiliz bosa yasiyoruzzz
Neden evlimisin
@Merttolgunnadammm yok evli degilim evlenenler daha beter
@Nazsuuu haklisiniz taliplerimi geri donderiyorum saolun beni dusundugnuz icin
@Nazsuuu ya aslinda istedigim bir var ama ayri bir dunya ve emin olmadanda evlenmem
Emin olmak çok zor evlilikte Emin oldum dersin evlenince bumuydu evlendiğim dersin bak ben çok güvendiğim için eğlendim sevgi aşk flaan ikinci sıradaydı aldatıldım, aşık olduğum birisi tarafından sevgiliyken aldatildigm için güvenli birini aradım oda evlenince aldattı herkes yapar ben bile yaparım o yapmaz dediğimden gördüm darbeyi yedim o yüzden çok dikkat et davranışlarına bak anlatiklari şeyleri iki üç kez daha anlatıyorsa aynı şekilde doğru söylüyordur aynı yalan iki gün sonra farklı yalana döner
doluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?