Hep merak ettiğim bir sorudur
erkek bütün şatavatını ortaya koyar, filmlerde bile etkileme sevdası var
doğa da bile dişiyi etkileme peşindedir erkek
mk dişide böyle bir çaba yok
asdasdasd
Hep merak ettiğim bir sorudur
erkek bütün şatavatını ortaya koyar, filmlerde bile etkileme sevdası var
doğa da bile dişiyi etkileme peşindedir erkek
mk dişide böyle bir çaba yok
asdasdasd
Arz talep meselesi diye düşünüyorum :D Bir kadına ilgi duyan erkek sayısıyla bir erkeğe ilgi duyan kadın sayısı karşılaştırılınca bir çaba içinde olmaları gerekmediği ortaya çıkıyor bir bakıma. Erkeklerin sayısının fazla olma sebebi de tamamen genetik olarak kadınlardan daha fazla ilişkiye girme isteği içinde olmamız. Örneğin yeni bir kadınla tanışınca çoğu erkek cinsel hisler duyarken çoğu kadın herhangi bir arkadaşıyla konuşuyormuş gibi hissetmekteymiş, artık ne kadar doğru onu da kadınlar söylesin :D
Şimdi kendince haklı olmakla birlikte ve ben bunların dışında olmakla birlikte. s doğada bile erkek daha güzeldir ve sürekli dişiyi etkilemeye çalışan "seçilen" erkektir yani boşuna ağlama bence ağlıcaksan yaratıcıya ağla inanmıyosan duvara doğru ağla cınım
neden sende bir kaç gündür bir şeye üzüldüğünü ve uzunca bir süredir acı barındırdığını hissettim
wtf..
:D bilmiyorum his işte insan bir şey hissettiğinde nasıl bilsin hissinin kaynağını hisseder, balık burcu etkisi de diyebilirim belki içime doğdu söyleyi verdim bi sende öyle hissettim nedense,
konu ne?
yok tabi senin kararın elbette ama paylaşabileceğin birini bulmalısın, içini kemirmeye devam eder büyütür , bazen o düşünceyi unutursun sadece sana hissettirdiği o hissi hatırlarsın, işte bu his sana tekrar o düşünceleri çekmeye devam eder, paylaşmak rahatlatır içselleştirmenin önüne geçer
tavsiyem birini bulup paylaş
Cevap
2Cevap
sana denk gelmemiştir, sevince gayet de koşuyor kızlar
beğenince de olur.. öyle yani
Çoğu bizden adım nekler
genelde imkansızları seviyonuz onuda gizli saklı ondan pek karşılaşmadım
oturduğun yerden hiçbir şey olmaz istediğin için mücadele etcen en iyisi bu
Sana denk gelmemiş kendim bizzat ve çevremde ki erkeklerde gördüm bazı kizlar etkilemeye çalışıyor
Döngü bu aslında kadının peşinde erkek adım adım illa gezer.
Para olunca da surtuyor kadinlar ama erkeklerin pesinde
Bu ülkede sorun var kadınlarda, aşık olsa bile açılmıyor zavallılar
Açılmayı mi doğru bulmuyorsun, bu kafayla yaşın geçince kel göbekli ye kalıyorsunuz, bu cehaleti birakin
O zaman güzel , çoğuda senin gibi olur umarım, istediğini almissin👍🏻
Nerde görülmüş yumurtanın sperme koştuğu
Bu güzeldi
niye yumurtada bu işten zevk alıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?