Bir erkekten 4 yaş büyük olmam çok mu büyük bir problem? Beni istemez mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Burada önemli olan tek şey karşımdaki insanın kendini yetiştirebilmiş olması. Bunun dışında olan hiçbir şeyi zerre kadar önemseme. Ben yaş olayını çok takmıyorum. Eğe kafalar uyuşuyor ve arada bir kimya varsa bu iş olur. He illaki sağdan, soldan laf yapacak insanlar olacaktır. Senin bunlara kulak tıkayıp keyfine bakmak gerekiyor. Sorun edilecek kadarda bir fark yok zaten arada.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunu çevre baskısı yönünden soruyorsanız hiç aldırmayın. Ülkemizde kadının erkekten büyük olmasına iyi gözle bakılmaz. Ama bunu böyle düşünen mankafalara aldırmayın.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. İlişkide olmaz bir çok erkeğin hoşuna da gider olgun kadın kafası ama iş ciddiye binerse olaya aileler v. s. de dahil oluyor o zaman sorunlar başlar.
013 Yorumla
Soran+1 yılOlgun kadın kafası ama olgun kadın bedeni değil😅
Soran+1 yılYa da olgun kadın ruhu ben cocuk ruhluyum yani kafam biraz olgun olabilir ama ona göre 😂
Soran+1 yılYürür giderim o zaman kendi yoluma ne yapayım..
Soran+1 yılİşte henüz bilmiyorum orasını :) eğer hissedersem olmayacağını çeker giderim
Soran+1 yılAynen emin değilim ama aslında kafa yapısının olgun olduğuna inanıyorum cünkü o bana Zeki geliyor
- +1 yıl
İnanıyorsun şu an sadece öyle olduğuna kendin de emin değilsin buradaki olumlu yazılanlarla kendini pohpohlama kendi çevreni ve çocuğun çevresini iyi değerlendir buna göre adımlar at sonrasında çocuk ailesini seçer ya da toplum baskısına yenilirse hayal kırıklığı yaşayan üzülen sen olursun dikkat et.
Soran+1 yılAilesi neden karışsın ki onun kendi kararlarına ve fikirlerine ayrıca beni istiyorsa her şeye rağmen arkasında durması lazım sevgisinin eğer gerçekten istiyorsa arkasında durur yoksa gider ve benim böyle bana değer vermeyen beni önemsemeyen bir erkekle işim ister istemez olamaz ne kadar beğensem de.. onda da bitiyor bazı şeyler bir tek ben de bitmiyor ki..
Soran+1 yılİnşAllah 😌
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
95Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, eğer erkek kafaca olgunsa bir problem olmaz. Aradaki yaş farkı çok değil. Eğer ikiniz de gerçekten birbirinizi severseniz ve anlaşabilirseniz sağlıklı bir ilişki yürütebilirsiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için sağolun tamamen çok güzel sözler yazmışsınız 👸🏼
Soran+1 yılİnşAllah hepimizin her şey gönlünce olur ☺️☺️
- +1 yıl
Rica ederim. Mutlu edebildiysem ve yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
Soran+1 yılTabiii ki bazı yorumlar var çok olumsuz moral bozuyorlar ama yorumlarım geneli çok olumlu bu beni rahatlattı meseleyi zaten onunla da konuşmayı düşünüyorum eğer gerçek anlamda beni seviyor ve istiyorsa elimi tutar zaten eğer yoksa da beni istemeyen ve değer vermeyen bir erkekle beraber olamam
- +1 yıl
Evet, tabii ki. Önemli olan onun sizi gerçekten istemesi. Olumsuz yorum yapanlara takılmayın. Ortada bir olumsuzluk yok bence.
Soran+1 yılİnşallah ister dua edin😌
- +1 yıl
Olur ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten hiç problem değil yaşla alakalı değil duygu durumları
22 Yorumla- +1 yıl
İşte cevabı 👍
Soran+1 yılÇok sevdim bu yorumu genel olarak yorumlar çok olumlu içim ferahladı ☺️☺️ Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük bir problem olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki problem değil
16 Yorumla
Soran+1 yılSizce neden problem değil
- +1 yıl
Neden problem olsun?
- +1 yıl
Aşkta bu kadar az yaş farkının önemi olmaz. 10 yaş olsaydı sorun olabilirdi. seviyorsanız ve aşıksanız gerisi önemli değil
Soran+1 yılHenüz bilmiyor öğrenirse benimle konuşmayı bırakmasından korkuyorum 4 yaş icin aslında bence çok değil olabilir ama o ne düşünür bilmiyorum işte
- +1 yıl
Güveniyorsan bırakmaz eğer sırf bu yüzden bırakıyorsa da sevmemiş demektir
Soran+1 yılİnşallah problem olmaz ben her şeye rağmen söylemek zorundayım cünkü gerçekleri saklayamam ve gizleyemem neysem oyum mesela fotoğrafımı koydum neysem o yani yaş da böyle neysem o görüntü de böyle neysem o yalanı sevmiyorum
+1 yılYani çok büyük problem değil ama şöyle bir durum var erkek kadından küçük olduğu için ilişkide alfa dediğimiz baskın olma özelliğini bir tık yitiriyor bu durumdan ötürü yani bu da ilişkiye olumlu yönde etki göstermez diye tahmin ediyorum. İlişkide oluşabilecek tek sorun bu bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. aksine bu daha güzel bir durum ondan büyük olman onun hal hareket tavır ve davranışlarını kazandığın tecrüben sayesinde daha çabuk analiz etmen ve kararlı davranman anlamına gelir üstelik bu da sana yeni bir tecrübe kazandırır
21 Yorumla
Soran+1 yılBu benim avantajım kesinlikle ondan olgun düşünüyorum ama o da aslında aklı basında ve Zeki birisine benziyor gibi geliyor bana :) yine de 4 yaş büyük olduğum ve daha tecrübeli olduğum gerçeğini değiştirmiyor tabi :)
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. problem değil. Önemli olan karşılıklı sevgi ve saygı
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar doğru söylediniz ki ben de tamamen böyle düşünüyorum ona bu konuyu henüz söylemedim ama konuşucam inşallah 😌
Herhangi bir sorun teşkil etmez. Hatta daha iyi olur kanımca.
110 Yorumla
Soran+1 yılNeden daha iyi olur
Soran+1 yılAslında ben ondan büyügüm ama olgun göstermiyorum hiç
Soran+1 yılBiraz korkuyorum söylemeye reddeder beni diye
Soran+1 yılKafama çok takıyorum sanırım istemsizce onu
Soran+1 yılNe bileyimmm:(
Soran+1 yıl😞😞😞
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim sevgilim de 3 yaş küçüktü, evlenmeyecekseniz büyük ihtimalle o yüzden sorun gözüyle bakmıyorlar işlerine bile geliyor diyebilirim.
39 Yorumla
Soran+1 yılKeske evlensek 😂😂😂
Soran+1 yılO zaman basbasa kalırım kaderimleee 🥂
- +1 yıl
Ablam var iki yaş küçük kocası bir oğulları var 4 hiç bir şey bence 🌼🌼
Soran+1 yılİnşallah her şey gönlümüzce olur beni istiyorsa ve seviyorsa zaten peşimdem gelir yoksa da bana değer vermeyen ve arkamda durmayan bi erkekle ne isim olacak ki
Soran+1 yılPesimden gelir yani isteyen erkek
+1 yılHayır değil. Kuzenimde kendinden 3 yaş küçük birisiyle evli 14 sene oldu maşallah çok mutlular hala
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki de değil 4 yaş ne ki büyük bir yaş farkı değil sanki 10 yaş yok ya
26 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın biliyor musun ben de kesinlikle böyle düşünüyorum zaten o beğeniyor beni inşAllah yaş konusunda da her şey olumlu olur 🤲🤲💜💜
- +1 yıl
Yaşı takma bile boş ver çok değil zaten ne var bunda 😂 erkek 4 yaş büyük olunca sormuyor yani hiç olur mu diye
Soran+1 yılAynen bence de kesinlikle bir de beni beğendiğini düşünüyorum açıkçası pozitif ve olumlu birisiyim de yani çabuk uyum sağlarım insanlara böyle insancıl birisiyim normal hayatımda bu yüzden karakterimi de beğeneceğini düşünüyorum beni tanıdıkça.. gerisi ona kalmış artık 😍
- +1 yıl
Beğenir beee 🙂🙂🌼neden beğenmesin ne güzel kızsındır
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimmmm yaaa sen de öylesindir ay seviyorum böyle kızları 💅💜👸🏼
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 🙃😅
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Yo değil arkadaşım kendinden 3 yaş küçüm biriyle evlencek bu ay çok heycanlıyız mutlular kime ne yaşınızdan her şey kafada biter
00 YorumlaBu problem değil.4 yaş nedir, ne olacak, Yaş sınavına mı giriyorsun. Gayet normal bir durum. Sanırsın arada 20 yaş var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye istemesin ki? İstememesi için nedenleri olmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılİstememesi icin sebep yok aslında şey yapıyo mesela fotoğraflarıma yorum falan😌 hoşuma gidiyo aslında direk güzelsin demiyo ama başka türlü yorum yapıyo mesela şunu mu giydin bunu mu giydin yazı getirmişsin kışı getirmişsin tarzında
- +1 yıl
Ee sorun nerde. Ne güzel işte
Soran+1 yılDirek çok güzelsin demiyo ama😂😂
Erkeğin senden 4 yaş büyük olması kadar problem değil
05 Yorumla
Soran+1 yılBu ne demek😅
Soran+1 yılAy ben bi de hiç göstermiyorum geçen hemşire beni lise öğrencisi sandı çok ciddiyim
Soran+1 yılBu gece bi rahatladım bi ferahladım ya genel olarak yorumlar çok olumluydu çok mutlu oldum 😇
Gayet normal yaş farkı. Erkek büyük olunca sorun olmuyorda kadın oluncamı oluyormk
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy yorumlarda genelde erkekler böyle söylemiş bu gece biraz içim ferahladı
+1 yılne alaka bende o durumdayım ilişkim gayet iyi gidiyor
025 Yorumla
Soran+1 yılSizden büyük mü
- +1 yıl
evet 5 yaş
Soran+1 yılSeviyor musunuz
- +1 yıl
evet tabiki evlenecegiz senin nasıl şu an flörtmü ediyorsunuz
Soran+1 yılEvet flört diyelim ama ilerisi olmadı henüz zaten o bana karşı bi çekingen normalde çok enerjik canlı ve aktif niye bana karşı böyle bilmiyorum
- +1 yıl
23 yaşındamı
Soran+1 yıl24 olacak
- +1 yıl
allah tamamını erdirsin knk
Soran+1 yılHahah :)
Soran+1 yılDaha bisey yok ki ama yaaa
- +1 yıl
olur inşallah anlamında söyledim
Soran+1 yılAmin inşallah da ne biliyim ya ben de bi kendimi anlamadım neden gidip ona takarsın ki kafayı dimi😅
- +1 yıl
neye?
Soran+1 yılOna yaa olacak iş miydi yani diyorum kendime😂
- +1 yıl
anlamadım ama neyse çokda takma herneyse düzelir
- +1 yıl
siz şu an sevglisimisiniz
Soran+1 yılDeğiliz o benden hoşlanıyor gibi yapıp çekingen davranmasaydı daha net anlayacaktım kafa yapısını ama sürekli çekingen davranıyo yorum yazıyo fotoğraflarıma ama şunu giymişsin böyle mi giyinmişsin diyo beğendim demiyo da
- +1 yıl
senini için problem yoksa özelden dertleşebiliriz çünkü aynı durumu yaşadım
Soran+1 yılOlur dertleşiriz sorun yok
- +1 yıl
takip attım knk
- +1 yıl
Knk takip attım sohbet için kabul etmelisin ben böyle bir ilişki yaşıyorum yaşamayan bilemez burada geyik muhabbeti yapar eger gerçekten dertleşmek istiyorsan dertleşiriz ama takibi kabul etmemen bana sorunun trol oldugu izlenimi veriyor
Soran+1 yılTakibi kabul ettim de sen gizlisin diye ben seni takip edemiyorum
- +1 yıl
açtım knk ama mesaj atamıyorum sana sende beni takip et bir deneyeyim
- +1 yıl
knk sen trolsün herhalde ))
Soran+1 yılDeğilim gerçeğim dur ya bakıcam mesajına 😂
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hayır kimisi için değil bence ister neden istemesin ki
040 Yorumla
Soran+1 yılKeşke istese
Soran+1 yılHayır yok görünüş itibariyle insanların gözüne hitap ettiğimi düşünüyorum
Soran+1 yılKişiliğim de güzeldir ben yani beğenirim karakterimi
Soran+1 yılAşırı hoş birisi 💜😍😅😅
Soran+1 yılYa da bana öyle geliyo
Soran+1 yılKarakter olarak şöyle söyliyim aşırı özgürlüğüne düşkün icki içmeyi çok seviyor sürekli gülüyor enerjik hareketli neşeli canlı ortamcı yani her gün başka bi yerde geziyo baya hareketli ama tatilde şu an ondan da olabilir işine dönünce de sürekli çalışıyor onun hakkında bunları biliyorum konuşkan bi de dürüst olduğunu da düşünüyorum öyle hissettim
Soran+1 yılÇünkü direk ne düşünüyorsa söylüyor kaç kere yaptı onu
Soran+1 yılBence gerçek bir aşk yaşamamış o
Soran+1 yılBence aşk ne demek bilmiyor
Soran+1 yılÇekingen olduğu garanti de duygusallığını daha çok içimde yasıyo belli etmiyor gibi sanki çok iyi gizliyo bi şeyleri gibi geliyo bana yani sürekli pozitif ve enerjik tarafını gösteriyor dışarıya hep gülmesi de bu yüzden sanırım
Soran+1 yılİçinde yaşıyor olabilir duygusallığını yani
- +1 yıl
O halde istemeyeceği bi durum yok sanıyorum, yine de tam olarak bilemem, genellikle bahsettiğin kişiler,
olumlu düşünen, iyi karakter de, sevebileceği, birlikte vakit güzel vakit geçirebileceği, en önemlisi konuşabileceği kişiler sever hani kapılıp gideceği kişileri sever, kendimden biliyorum, eğer profildeki sen isen sende böyle bi hava var zaten, Bi arkadaşım 3ya da kendinden 3yaş büyük bir kızla nışanlandı akabinde evlendi kafa yapıları uyuyordu çünkü buna dikkat et derim, hani birlikte olsanız kafalarınız uyuşur mu ya da birbirinizi tamamlayabilir misiniz, eğer bunlar tamamsa hissettir derim karşılığı var sa zaten mutlaka belli edecektir kendini diye düşünüyorum yanlış mıyım?
Soran+1 yılBana mesela espri yaptı ben her şeyine güldüm geçtim bi kere hatta beni aradığında bana dedi ki instagramı çalınmış galiba ama tanısırken başlarda.. gitti güzelim kızlar dedi ben ona bile gülüp geçmiştim düşünün 😅😅
Soran+1 yılYani 2 yıl olmuştur.. aslında başta yoktu yani böyle değildim sonradan oldu zamanla fotoğraf paylaşınca etkilendim galiba 😅 fotoğrafların gücü.. bir de ses tonu ve konuşması yani beni benden aldı 😂
Soran+1 yılBeni benden aldı geri vermiyorrr
Soran+1 yılYa ben aslında böyle olmazdım ne oldu bana bilmiyorum kendime de kızıyorum aslında yani 😞
Soran+1 yılHem de nasıl 😂
Soran+1 yılAma o bana kendisi geldi mesela ben onu bi kere aramamışımdır o beni 10 kere aradı
Soran+1 yıl😅
Soran+1 yılHayatta aramammmm😅😅
Soran+1 yılBu sefer anlayacakkk bu kız bana asik diyecekkkk😂
Soran+1 yılOlmaz yapamam olmaaazz😂
Soran+1 yılKendisi arasın yine 😅
Soran+1 yılİşte aramıyoo yok değiliz aynı şehirde de değiliz ama yanımdaki şehirde hemen 😂
+1 yılValla kimle konuşsam hepsi olgun kendinden büyük seviyor sıkıntı olmaz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılİçimi ferahlattı bu yorum gerçekten çok teşekkür ederim 💜
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 💚
Bazı erkekler kadının büyük olmasını istiyor kişiye bağlı net bir cevabı yok
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ister 😞😞
Soran+1 yılİşte onun cevabını henüz öğrenmedim :)
+1 yılAksine ister ama korkar korkmasın sebebi de o gizli kalır hep
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden korkar anlamadım?
- +1 yıl
O his bende de ve tüm erkeklerin korkusu boş ver arkadaşım oluruna bırak sen
Soran+1 yılLütfen söyleyin
- +1 yıl
Gerek yok arkadaşım hayatı akışına bırak sen doğru su yolunu bulur
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yıl4 yaştan ne olacak ki
Ben 8, yaş büyükle çikacaktim az kalsın02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha o da güzelmiş valla ben de sorun etmiyorum yaa zaten beni beğeniyor 😍
Soran+1 yılYani bana öyle geliyo inşallah beğeniyordur 😂
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yaş problem olmamalı, sevdikten sonra yaşı unutun , sadece rakam onlar.
00 Yorumla
+1 yılBilmem yaşamadım ben bu duyguları bir kız arkadaşım oldu o da 3 ay sürdü.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Buyuk bir kadin erkegi her zaman daha cabuk olgunlastirir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet problem, deneme tahtası olarak görür seni. Deneyip, tecrübe edinip genç ve güzele gider.
00 Yorumla
+1 yılSadece Çocuk Büyültürsün Bunu Zamanla Anlarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun etme bence. Sorun olup olmayacağını, onu tanıdıkça anlarsın.
00 Yorumla Bence büyük sorun değil önemli olan olgunluk seviyesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacma bence. Erkekler korpe sever. Olgun seviyorum diyen sadece fantezi amaclidir. Yapar gecer.
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünecekse benden uzak dursun o zaman
Cevap sahibi+1 yılKanka valla öyle cevremdeki tum erkekler körpe pesinde. Olgun sevenler bulup fantezilerini yapıyor sonra elveda yapip yeniden ciddi iliski icin korpeye yöneliyor
Soran+1 yılEvet ama ben yaşımdan fazlasıyla küçük gösteren birisiyim ben olgun göstermiyorum ki geçen hastaneye gittiğim hemşire beni lise öğrencisi sandı
Cevap sahibi+1 yılBana gore zaten korpesin beybi. Yaş itibariyle de
Soran+1 yılMuhtemelen duyunca şaşıracak ama ben bu hayatta hep gerçekçi oldum
Cevap sahibi+1 yılboş ver takma. Hangi sehirdensin
- +1 yıl
4 yaş yaş farkı değil ki
Cook tasvip etmem ama gönül bu bazen ota da ona da😂
05 Yorumla- +1 yıl
İyi o zamannnn
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden istemesin? Büyük bir problem teşkil etmez
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum aslında bakalım onun fikirlerini öğrendiğimde o ne düşünecek :)
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bence problem gezip dolaşırken sorun olmaz ama iş evliliğe gelirse sıkıntı yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum genelde yorumlar çok olumlu ben onun bir de beni beğendiğine çok inanıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılTanıdıkça çocuksu gelebilir sana ama bi deneyin
05 Yorumla
Soran+1 yılÇocuksu gelsin hiç önemli değil ki
- +1 yıl
Amacın onu elde etmek mi sadece
Soran+1 yılHem elde etmek hem de bilmiyorum ya.. etkilendim galiba ondan
- +1 yıl
Yüzleş artık duygularınla
Soran+1 yılYüzleşicem :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılkanka sence ailen buna bir şey dermi veya sen 16 yaşında iken 12 yaşındaki birisiyle sevgili olurmusun?
00 Yorumla
+1 yılseven insan yaşına bakmaz hiç önemli değil bence böyle şeyleri takmamak lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence bir erkek için problem. Mesela karşımdaki kız benden birkac ay büyük bile olsa sıkıntı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç problem değil eşimile aramda 6 yaş var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. Sen ve o problem yapmıyorsanız kimse karışmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanii size kalmış bir olay o ve sen okey derse olur
00 Yorumla
+1 yılbir erkekten 4 yaş büyüksen diğerinden 4 yaş küçüksündür başkasından 3 yaş küçük böyle gider sıkıntı etme
00 Yorumla
+1 yılAşkın yası yoltur yaş takıntısı olan bi insan zaten ya aşık degildir ya da baska isler icin yakin durur bi insana
00 Yorumla
+1 yılsenin ben buzzugune degdirim... onemli olan iyi vermektir yasin bi onemi yok erkek icin..
03 Yorumla
Soran+1 yılYani ben zaten yaşımdan da küçük gösteren birisiyim kesinlikle öyle söylerler çevrende
Soran+1 yılÇevremde*
- +1 yıl
o zaman yemede yaninda yat of off. sana doyum olmazki
Annem babamdan 4 yas büyük, ve ben böyle bir aşk gormedim hayatımda
05 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa gerçekten miii söylüyorsunuzzz
Soran+1 yılAy bu gece çok rahatladım bu yorumlardan sonra keyfim yerine geldi 😋
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimmm inşallah 😌😌
+1 yılPek fazla problem olmaz bence ya
10 YorumlaYok neden sorun olsun ki önemli olan her konuda uyum
00 YorumlaTurkiyede kizlar tipsiz ve abaza. Erkek olsun yeter
00 YorumlaEşim benden 3 yaş büyük
Bu bir problem olmadı hiçbir zaman..00 Yorumla
+1 yılErkekler kadınlara göre geç olgunlaşıyor olgunluk seviyesi önemli bence
01 Yorumla- +1 yıl
Hade oradan, 🤣 kendinize bakmaya acizsiniz
+1 yılKendimizden büyüklere otomatik başka gözle bakmamız 😂😂
00 Yorumlaanlasmanıza baglı
16 Yorumla
Soran+1 yılHmm yani bunu çok kafama taktım ya henüz öğrenmedi de
Soran+1 yılTeşekkür ederimmmm
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sağolun ama yüzüm gülmüyor hiç
+1 yılHayır ister neden istemesin
15 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi söylüyorsunuz
- +1 yıl
Evettt
Soran+1 yılNeden ister
- +1 yıl
seks için
Soran+1 yılO zaman olmaz sırf o iş icin onunla olmam
Ister neden istemesin ki guzel sempatiksin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimmmm sağolun :)
+1 yılo istemezse ben alırım seni falan:P
01 Yorumla
Soran+1 yılİster inşAllah dua edin😅
Ya bırak ne yapacaksın çolukla çocukla...
011 Yorumla
Soran+1 yılHahaha ama adamı görseniz böyle söylemezsiniz gayet olgun gözüküyor boy falan 😅
Soran+1 yılAma gönül ferman dinlemiyor 😂😂
Soran+1 yılEspirisi işin 😇😅
Soran+1 yılAy ne yapsam bilmiyorum aklımdan da çıkmıyo canım gibi oldum bi şeyler yapmam gerek acilen
Soran+1 yılŞey gibi oldum saalak demek istedim de başka türlü yazmış 😂
Soran+1 yılLazım..
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Bence degil kız arkadaşım 3 yaş büyüktü
016 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu yaşlardaki erkeklerin kafa yapılarını anlatabilir misin bana
Soran+1 yıl24
Soran+1 yılKeşke sevse beni
Soran+1 yılBi sigara yakalım 😂😂
Soran+1 yılİçmiyorum ama sen benim yerime de yak 😞😞
Soran+1 yılAyyy kendisi bilir ama yine de peşinden koşacak halim yok dimi yaniii
Soran+1 yılO kadar doğru söyledin ki kalp önemli kesinlikle o yüzden en iyisi ben de yolumu ona göre çizeyim
Soran+1 yılÖnemli olan hoşlantı ve ilgi dimi :)
+1 yılSeni istemeyecek erkeğin aklını si...
05 Yorumla
Soran+1 yılDurun yavaş hahaha😂
- +1 yıl
Valla yavaş falan değil bence son derece çekici etkileyici ve baştan çıkarıcı görünüyorsun
Soran+1 yılÇok naziksiniz çok teşekkür ederimm yani inşallah ister ya 😋😅
- +1 yıl
Bu kadar önemli mi onun istemesi bak burada seni gerçekten isteyen biri var bence bi şans vermelisin
- +1 yıl
Neden sustunuz
+1 yılŞansını dene
08 Yorumla
Soran+1 yılHenüz bilmiyor
- +1 yıl
Belli et söyle
Soran+1 yılHoşuma gittiğini biliyo söyledim şımarıyo ama ya 😅 ama yaş konusunu bilmiyor
- +1 yıl
Onu mutlu edebileceğini göster ona
Soran+1 yılDişilik? Mi
- +1 yıl
Tabiki, hatta aklından bir daha hiç çıkmayacak şekilde.
Soran+1 yılTakip etsem söyler misiniz mesela nasıl😅
- +1 yıl
Mesaj attım
+1 yılAşıksan problem etme.
04 Yorumla
Soran+1 yılHoslanıyorummmm
- +1 yıl
Haberdar mı😄
Soran+1 yılÇok hoşuma gidiyosun dedim ama şımardı biraz 😞 zaten biraz gözlerinde o şımarıklık var 😂
- +1 yıl
😄😄 Bence biraz farklı aktiviteler ile zaman geçir tanı biraz ama hoşlandığın konularına girmeden. Bakalım tanıdıkça neler değişecek sende. Ona göre bir yol izleyebilirsin.
- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem