Güya aşkımdan yanıp tutuşan çocuk zjjsjendnsjehsn hakkinda neler öğrendim gerçekten anlatamam bir insan bu kadar mı iki yüzlü olur yaziklar olsun Allah'tan saf değildik de kanmadık.😅
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kimseye güvenmemek gerekiyor
Kendini kaptırmadan doğruları öğrenmişsin işte kanks.
40 yıl de geçse kapılmam da ona bu kadar ahlâk namus bekçisi olup kendisinin böyle çıkması şaşırtıcı jsjsnwnnwnens
Sana asik oldiguna eminmisinki yilisikmi davraniyo sana
Bir sene peşimden koştu aşık olduğuna eminim uyanıyorum ilk aklıma gelen sensin demişti tekli ederken reddettim bana mısın demedi aynı davrandı ama yani duyduklarim sjsjjejdnd
Ne çıktı çok merak ettim şu an?
Dedeee neler yapmış neler
Ne yapmış?
Birçok kişi ile işi pişirmiş
Ne var bunda? Yolun açık olsun demelisin.
Niye diyeyim ki ne hâli varsa görsün garip olan hem böyle olup hem de kendini çok farklı tanıtması ammaaan gözümde değersiz bir insan hak ettiği yerde cjkffhjbgg
Adı ne?
Yok söylemiyeyim çıkar bir yerden falan ama güzel bir adı yok djejnennd
Ayrıca bu karı kız görmemiş türden öyle elit falan değil ndhebendnd
Karı kız görmemiş, abaza yani. Vah vah çok üzüldüm evladım, sendeki şansa bak
Elini sallasan abazaya çarpıyor minik kızım.
Şans mı ondan olsa olsa kâbus olur bakacağım biri asla değil ne bileyim bir sene boyunca ısrar etti insanlara sürekli benden bahsetmiş hatta eski sevgilisi mi ne bana yazdı aramızda hiçbir şey yokken bu de bu da öyle bir tür ve bu yaptığı iğrençlik bır marifetmiş gibi herkese anlatmış geri kafalı erkeklik gösterisi yapıyor güya kurtulduğuma çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin nxbrbebdbdbbdnddn
Kurtulduysan bize neden bunu duyurma gereği hissediyosun?
Bu çukurda olan başkaları varsa da onlar da kurtulsun diye ndnsbdbbdnd
İnanmayın o kadar iki yüzlü çıkıyorlar ki ben hemen anlarım normalde onu geç farkettim kxjejnd
Demek ki senin kaporta bozuk, bir taraftan kaporta düzeltmesi yapmaya çalışmış. O süre zarfında sen anlamışsın. Allah kurtarmış be evladım
Dede sen beni anlamıyorsun olacağına imkan olan bir iş değildi zaten istemiyorum demiştim kurtuldum derken küsüm yani konuşmuyorum normalde arkadaşımdı defoldu gitti arkadaş gibi sırnaşıp kandırmaya çalıştı canım durumuna o düştü şu an kendisi erkeklik gösterisi yaptı güya yediği haltlari herkese anlatarak ama onlar onu nasıl görüyor hiç haberi zavallı kimmiş?
Canım değil slak olacak
Bir kız bir erkeğin ne olduğunu anladığında böyle davranmamalı. Onun hayatı, seni rahatsız etmediği sürece onun hakkında konuşma
Konuşurummm benim de içim böyle rahatlıyor yalan mı söylüyorum hayır iftira mi hayır onun varlığı bile su an beni fazlasıyla rahatsız ediyor beni tanımadığım dünya âleme anlatırken o iyi konuştu ama o slak eski sevgilileri yazarken iyiyidi aramda hiçbir şey yokken onları ayırıyormuşum güya o duruma düştüm onlara saysin bu ettiğim lafları
Daha çok şey söylenir de ona site müsait değil xjdjhdndnbdbd neyse ne diyeyim kendi gibileri ile karşılaşsin
Gerçekten kötü bir ilişki yaşamışsın. Bence daha fazla konuşmak onu değil seni incitir. Yaralarını iyileştirmeden kimseyi hayatına alma.
İlişki mi xjsnnensnss
Allah aşkına dedecim ya gece gece Valla çok komiksin ne yarası zjsjndndn
Tövbe yarabbim
İlişkim yoktu yoktu okumuyor musun yazdıklarımı jdjsbebbdnd
Evladım illa ki muck muck olmanıza gerek yok bu da bir ilişki türü
Bunları yapan biri seni sevmemiş sen neden onu konuşarak değerli zamanını harcıyosun? Ben bu kısmı anlamadım
Tamam dede sen daha iyi bilirsin jdjdjdndnnd
Sevmemiş değil sevdi bundan emin oldum ama farklı seçenekler daha cazip geldi kolayına başvurdu diyelim
Ne öğrendin hakkında dnsjs
Ooo neler neler
Nasıl biriymiş
On parmağında on marifet xjjsjsns
Onlardan milyonlarca var 😂
Valla midem bulanıyor ondan şu an bekâr kalacağım sonsuza kadar xjsjejjsjs
Evde kalmazsin korkma illaki evlenirsin 😂
E onunla zaten evlenmem ki ne bileyim öyle seviyorum böyle seviyorum ölüyorum dedi o kadar acaba gerçekten bu kadar sevebilir mi demiştim sevmemiş ayyy onun gibisiyle evleneceğime evde kalayım bin kat iyi
Ya da benden karşılık alamayınca başka işlere bulaştı ckvngjgbcjfhgj
Bilemiyorum artık yanlılık güzel kafam rahat 5 senedir kimse ile konuşmuyorum çünkü güveniyorum kimseye
Yazıklar olsun
Olsun Valla Allah onu bildiği gibi yapsın jdjenenennend
Ne yaptı ki
Neler öğrendin jsjsjsjsjs
İnsan değilmiş onu zjjsnendnsnnd
Anlatsana jsjsjsjsjs
Bı Polat olamamış kısaca jzjsjnsnsns
Elif diye diye elifin arkadaşlarıyla birlikte olup, kızının adını elif koyup, ebruya elif seni seviyorum dememiş mi
Jsjsjsjsjs
Yok herkese elif muamelesi yapmış zjsjjsjsjsns
Mesaj atta konusalım jsjsjsjsjs
Yok ben Polat aramıyorum sjjensns
Zaten aşk konusunda memati derdim ben 😂
Ama soyadım Polat olduğu için böyle yaptım 😂
Çok yaratıcı Maşallah Allah arttırsın ksmsnsnns
Eyvallah jsjsjsjsjs
Hiç mi şansımız yok jsjsjsjsjs
Maalesef herkese de yürüme erkekler niye böyle Allah'ım
Dün yazmışmıydın kanks benzer şeyi o musun?
Yok ben bugün öğrendim her şeyi xjsjsnnsnsns
Oha yani ne biçim erkekler be bide kızlara laf söylüyorlar tüh
Bir insan kendini övüp duruyorsa ben böyleyim söyleyim tam da öyle değildir psikopat ruh hastası Allah'tan kurtuldum djsjnenendnd
Dşkaşwfpşsş gözün aydın