Çaresizim gerçekten?

Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi geceler herkese. Şimdiden dinlediğiniz için teşekkür ederim. Ben biri vasıtasıyla 7 8 ay önce biriyle tanıştım kendim bayanım tanıştığım kişi erkek aylar boyunca konuştuk her gün her saat arada kopmalar oldu ama gene de bir araya geldik sonunda. Ben ona karşı ne hissettiğimi anlamıyodum ama sürekli onunla konuştuğum için herşeyim o olmuştu, birbirimize kanka diyoduk o gerçekten öyle görüyodu ben görmemeye başlamıştım bende ağız alışkanlığı olmuştu ona da söylemiştim, ben beceremiyodum erkek kanka yapmasını ya da devam ettirmesini birde hani bu kadar sık konuştuğum biriyle kanka olamazdım hani nasıl olur gerçekten kanka gördüğüm biriyle hafta dabir konuşursun ya da iki günde bir yakın arkadaşım bu kadar sık konuşma bak diye uyardı beni hiç dinlemedim çünkü alışmıştım artık kendimi bi ara o kafaya soktum gerçekten bişey hissetmiyorum o benim abim gibi falan filan ama değilmiş her neyse günler geçti biz ilk defa buluştuk yapım gereği çok çekingen bi insanım yüzüne bakamadım 1 2 saat rahatsız oldu mu bilmiyorum iş çıkışında buluştuk aslında daha erken buluşacaktık ben çok geç kaldım hayatta hep her yere geç kalırım her neyse o gece ben de değişik bişey oldu noldu bilmiyorum olay oraya nasıl geldi inanın onuda bilmiyorum ve bu olaydan sonra eve gelip saatlerce ağladım o gece onunla öpüştüm birbirimizi aylardır tanımamıza rağmen kendimi çok suçlu hissettim ya yanlış anlarsa ya ciddi bakmazsa ya da ne biliyim ya başka anlarsa her neyse pişmanlığım bu yönden diğer türlü yaptığım için pişman değildim işin kötü tarafı evlere dağıldıktan sonra ki gün normal günaydınlaştık ben bu olaydan sonra hiç bi şekilde kanka demedim ondan da onu bekledim çünkü o da karşılık verdi o gece ve bana kanka dedi gene…… normalde pek üstünde kalmam ama o olaydan sonra çok kötü oldum şuanlık cevap vermiyorum arasa ne derim bilmiyorum ben seni arkadaş olarak kanka olarak görüyorum hala derse o nokta da kalkamam ayağa çok feci üzülürüm ki zaten çocuk hala görüyo görmese kanka demez çok üzülüyorum bi yandan diyorum hani ondan böyle duyarsan daha fazla üzülürsün seni arkadaş kanka olarak gördüğünü kaç her yerden engelle ulaşmayın böyle yaparsam bi defa üzülürüm diğer türlü kalkamam aklıma takınca depresyona giriyorum çünkü ben böyle yapmak istiyorum ve kanka olarak görmese sonraki gün kanka demez böyle kalsa bence daha iyi değil mi diğer türlü ben seni o anlamda görmüyorum derse çok feci düşerim her yerden engelleyip kaçmak istiyorum yaptığım şey de yanlış o geceki olay ama zamanı geri alamam. Ve çocuk beni hala kankası olarak görüyo onu bundan duyarsam kaldıramam. Ayrıca rahatsız olduğum başka bişey daha var benim önceden normal konuştuğum birinin yakın arkadaşı ama çocuk bana karşı hiç bişey hissetmedi ve hiç bişey yaşanmadı ve bunu ondan gizliyo hala gizliyor göz göre göre Çok rahatsız oluyorum kaçıp gitmek istiyorum bunaldım gerçekten yapmak istediğim her şeyi bitirip kaçmak gerçekten ama ona karşı çok yoğun şeyler hissediyorum ve seviyorum da…
Çaresizim gerçekten?