♥️🥰😍
Konuşma bundan ibaret
Sürekli iltifat ediyor kalp atıyor sıkıldım ben liseli ergen değilim ki hoşuma gitsin
Bende sevmiyorum bu tarz yaklaşımı , devamlı olunca ruhu okşamıyor resmen tırmalıyor. Direkt söyle rahatsız olduğunu sürekli iltifat halinde olman beni hoşnut etmiyor yapay ve sıkıcı bir hale dönüyor yapma de
yok kanka manyakmısın. kac yasında bu cocuk. ne kadar kızlar konusunda iyi. cıtır karlostur daha o. acemidir. hataları oldumu ok dicen az biraz. ki bu hata değil ama hata olarak görüyorsan artık. yönlendir adamı. bak bu da kadınlık sanatıdır. o da bence senin eksin. hatunum diyorsan erkeği yönlendircen çekip cevircen. inceden kalp kırmadan caktırmadan.
Aklıma çocuklar duymasındaki Selâmi ile Gönül geldi. Gönül de Selâmi'den böyle şikayetçiydi. Bu aslında nankörlük değil. Her şeyin fazlası gerçekten zarar. İlişkide her zaman yaptığımız şeylerin ayarını bilmemiz lazım. Ne eksik, ne fazla yapacağız. Bazen bir ilişkiyi kendi kendimize bitiriyoruz.
Niyeti farklı olabilir çok iltifat ediyorsa, yeni tanışmış olmanıza rağmen sürekli seni seviyorum diyorsa, evlilikten söz ediyorsa bil ki tavlamaya çalışıyor seni. İlişkinin ilk aşamasında bunlar konuşulmaz çünkü
Cevap
99Cevap
Çok fazla bağlı olan birisi de sıkıyor ya kesinlikle katılıyorum arada böyle korku yaşatması lazım ki gözümde bir değeri olsun bana körkütük böyle bağlı olunca sürekli iltifat edince beni de çok sıkıyor engelleme ama yani konuşmak istemiyorum sıkıldım diyebilirsin
Şimdi öncelikle haklısın o kadar iltifat bir yerden sonra insanı bunaltır krişe gelir. Bence bunu ona söyle , anlat. Bazen insan aşırı sevgiden dolayı sevgi dolu kelimeler kullanabilir. Şakin yazdığın yazıda yerim seni diye kelime kullanılmaz. Afedersin varsa kusurum afola lakin bu kelimeler sarkıntı olma asılma şeklinde kullanılan kelimelerdir. Flört diyorsan benim bildiğim flört kendini tanıtırsın tanışırsın duygu ve düşüncelerini aktarırsın sohbet edersin anlaşıyor musunuz , sohbet güzel mi geçiyor , birbiriniz arasında bir elektriklenme var mı veya birbirinizi iyice tanıma denilen dönemdir. Kısaca kendine seçeceğin kişiyi iyice tartıp ölçtüğün zaman dilimidir. Halbuki bu süreçte samimiyet ne kadar iyi derece de olsa da , sohbet ne kadar koyu olsa da , o kelime yani yerim seni gibi kelime kullanılmaz. Bu kelimeler seninle sohbeti başka yere çekme mücadelesidir. Bence o kişiyi iyice tart iyice sına çünkü pek samimi gelmedi bana. Sevgi ve saygılarımla 🙏
Teşekkür ederim mantıklı yorumunuz için 🙏 konuşmak istemiyorum daha fazla uzaklaşmak engellemek en iyisi
İltifat etmek zor bir eylem olmaması rağmen karşı tarafın egosunu şişeceği inancıyla orantılı olarak bazı bireylerin gereksiz olduğunu düşündüğü eylem.
doğru zamanda doğru yerde yapılan iltifat karşı tarafta pozitif düşünceler yaratır. özgüveni yüksek olan erkekler itifat etmekten pek çekinmezler. teoride özgüveni yüksek erkek itici olarak lanse edilse de çoğu kadının aradığı erkek tipidir.
sadece flört edeceğiniz kadına değil de bir arkadaşınıza, dostunuza ve aile bireylerinize de iltifat edebilirsiniz. hiçkimse bir şey kaybetmez. boş iltifat da ters tepki yaratır ne alaka dedirtir. süreklilik arz etmesi azalan verimler kanuna tabidir..
Engellemek yerine bu durumu konuşabilirsin adamla mesela. Engel atmak tek alternatif çözüm mü hemen bi aksiyon girişimleri falan 😁
Konuştum aynı konuşmak istemiyorum dedim yapışıyor engellemek tek çare
Hayatına faydası yoksa engelle 😃
Sevgilim bana ben çok yılışık sevmiyorum demişti tatlı bir dille gülmeyle karışık. Soğutmamak için tadında tutuyorum artık. Acitasyonluk ne durum var, ilginç. Mıymıy sevmediğini de söylemişti ayrıca. Zaten abartılı değildim yine de. Sen de söyleyebilirsin bu şekilde. Çocuk olmayan anlar düzgün davranmaya başlar seni kaybetmemek için.
Güzel sohbeti yok zaten engellemek en iyisi
Yani aynı anda 10 yerine 9 taneyle de idare edilebilir engelle gitsin.
Böyle konuşmalar asla ilerlemiyor ya. Adamı bi türlü tanıyamıyosun sadece iltifat ve yürüme odaklı konuşunca. Engellemek yerine konuşmayı kesmek istediğini söylesen daha iyi olur tabii. :D
Engellemeden önce güzel bir dille bu tür seylerin hoşuna gitmediğini ve daha olgunca ilişkiler tercih ettiğini soylersen belki kendisine çeki düzen verebilir.
Bu şekilde karşı taraf için kırıcı olabilir kardeşim.
İyi akşamlar.
Söylüyorum acıtasyon yapıyor
Bak buna bende gelemem. Herşeye eyvAllah'ta bir ilişkide duygu sömürüsüns asla taviz vermem. Özellikle de bir erkeğe asla yakışmıyor! Bir kız karşısında dik duran güçlü iradeli bir erkek ister. O farkında değil ama bu hareketiyle senin gözünde kendisini dibine sokuyor. Hoş bir durum değil.
Çok yokluk çekmiş galiba sjsjsls
Flört aşamasında bunları diyorsa, seninle sen olduğun için konuşmadığından emin olabilirsin.
En sevmediğim tiplemedir, ne uğraşacan aklı sohbet etmeye bile yetmeyenle, engelle gitsin.
Dostum Allah var Allah. Bir insanın kalbini çalıp sonrada engel atamazsın. Seviyorsa bırak Özgür olsun. Madem ki sevilmekten haz etmiyorsun hayvanlarla takılsaydın. Gerçi onlar bile sahibine engel atmıyor mesafe koymuyor 🤷🏻♂️
😂😂😂 bu gece en çok buna gülmüşümdür herhalde. soru bana çok sevimli geldi.
engelle gitsin, kadının gönlüne girmeyi sadece ona iltifat etmek sanan, hoş bi muhabbet edemeyen birine karşı hiç de ayıp olmaz onu engellemen
Adım atmaktan korkan embesil hemcinslerimden ben bile nefret ediyorum
Ergence engellemek yerine karşına alıp bu kadar ilgiden rahatsızlık duyduğunu, dikkat etmesini gerektiğini, günlük konulardan da konuşmak istediğini söyleyebilirsin.
Yapacağın konuşmayı anlamıcak yapıdaysa nefesini tüketme engelle..
Bildiğin dümdüz çakal o. Asla ciddi bişeye dönüşemez kişinin karakteri musayit degil çünkü. Zamanını harcama bence direkt engelleme ama açıklama yaparak yol göster
Hoş değil engellemek ergence. Anlat sevmiyorum de üstüne basarak. Anlayacaktır. Engellemek son çare yani. Çok kabaca bir davranış. Yazma dersin yazar yazma dersin yazar anca o an yapılır.
Hoşuna hitmiyorsa hayrına flört edecek değilsin. Engellemek yerine zihnen uyumlu olmadığınızı ve ondan etkilenmediğini, konuşmayı sonlandırmak istediğini söyle
Gereksiz samimiyet iticidir. Zaten bir adam kadının dış görünüşüne sürekli iltifat ediyorsa daha gelişimini tamamlamamistir. Çakal olma ihtimali yüksek, iletişimi düşüktür.
Şey de diyor mu şöyle mesajlar geliyor mu?
Naptın cimcime :))
Uyandın mı prenses :))
Böyle mesajlar geliyorsa bas engeli
Prenses diyor cimcime demedi hiç
25 yaşında kadınım prenses ne ya
Ajsjs yaşı kaç 35 civarı mı 😂
32
Hiç sekmez ya valla bu 30 yaş üstü beyler
Tecrübe diyosun yani 😀
bunun hoşuna gitmesi için Ergen olmaya ne gerek var. sonuçta iltifat her yaşta insanın hoşuna gider.. ama sürekli ve devamlı yapması o anin büyüsünü kaybettirir.. engel atma. ama. mesafe koy
Kısacası diyorsun ki tatlı konuşsa dert, hanzo gibi konuşsa dert. Erkekler olarak ne yapacağımızı şaşırdık sizin gibi dengesizler yüzünden.
😅😅
Dengeyi tutturamayan sizsiniz
Ondan ayrılıp falanca kişiyle evlenince "Evet aldatıyorum. Ama bana hiç sevgisini ilgisini göstermiyor!" diye bahane arayıp ağlayacak biri daha...
Ne istiyon kızım allahın emri peygamberin kavliyle istesin mi sen de bir adım at
Ne diyim seni yerim diyen adama nasıl adım atmalıyım bende seni yerim mi diyeyim?
Yanıyosun
Yerinde ve zamanında iltifat edilir güzel sözden kasıt güzel bir sohbet daha cana yakın olabilir devamlı aynı şeyi söylemek itici kesinlikle
Kaybetmek istemediği için olabilir 😂belkide tek programlı olabilir iltifat tan ibaret başka bişey yok gönder gitsin 😂
İlk defa iltifat edilmesinden şikayetçi olan bir kadın duydum oysa ki genelde hep iltifat etmiyor diye şikayetçi olur kadınlar
Ayyy beni de boğar böyle şeyler ya normal konuşamıyor mu? Engelleme ama sıktığını belirt, eminim 360 derece dönecektir tavrı..
Son bir fırsat ver. Normal sohbete yönelt. Olmuyorsa onunla vakit kaybetme engelle gitsin. Sıkılırsın değilse. 😎
Engelleme balım beni 🥺 aşkım, kuşum , bebişim bi dah yapımcam söz 🤧😍🥰😘
Ayy aynı o ya
SİZİN GİBİLERDEN VE ÖZELLİKLE DE ESKİ SEVGİLİMDEN NEFRET NEFRET NEFEET BOLCA NEFRET EDİYORUUUM
guncelleme itici gercekten. her seyin dozu olmali. hele tam sevgili olmamisken yerim seni denmesi daha kotu
Şöyle direkt buraya yazacağına ona söyle. Sen seviyorsun diye yapıyordur. Söylemene rağmen yaparsa o ayrı.
Bir süre sonra samimiyetsiz geliyor dimi... 😃 Halbuki zaman zaman ve yerinde iltifat edilirse samimi olur.
Çok güzelsin çok güzelsin ilk zamanlar çok etkileyiciydi ana dozunu kaçırınca çok sıradan geliyor etkilemiyor
@Gorexka narsistligin tedavisi var sen umudunu kaybetme olur çaresiz degilsin yani
Kibar bir dille kırmadan söyle. Direk engellemek yanlış olur.
Daha önce konuştum
Olur tabi açık açık konuş şöyle konuşmak istemediğini
Başlıyor zirlamaya daha önce konuştum. En iyisi engellemek
İğrenç gına geliyo insana bende hiç sevmiyorum böyle
Ay çok cringe bu arada ara sıra iltifar edersin güzellik bilmem ne diye
engellemeden sıkıldığını söylemek daha mantıklı değil mi?
İletişim kurmakta sıkıntı çekip karşısındakini kaybetme korkusuyla bu tür saçmalıklar yaparak daha hızlı kaybediyorlar
Ulan millet iltifat edecek adam arar sen bulmussunda şımarmíşsin Allah akıl fikir versin
Iyy böylelerinden hayır gelmiyor inan bana, denendi onaylandı.
Engelleme ergen değilsin sonuçta konuşmak istemediğini söyle sadece
Eski flortum tam olarak böyleydi bırakmak isteyince de yapisiyir böyle tipler bence geç olmadan uzaklaş
Hiç sorma sümük gibi yapışıyor bide laftan anlamıyor gurur falan hak getire
Sert cikisacaksin böyle tiplere ben kaç defa iyi niyetle yaklaştım kırmamak için en sonunda takıntı haline getirdi
Engellemek yerine bu tarz konuşmaya ihtiyaç olmadığını ve senin tarzın olmadığını söylesen. Hani bazen erkekler böyle çabanın zorunlu olduğunu falan sanabiliyor.
Bazı insanlar fazla vıcık vıcık oluyor suyun kaldırma kuvveti var benim yoktur öyle tipleri🙃
Aklı bir karış havada sanırım erkek arkadaşının fjfjfjfj
Valla bu kadın milletine yaranılmaz ya. Hosuna gitmiyorsa direk söyle engellersen düşünce olarak liselisin demektir
Bugün çok güzelsin. Seninle doğuyor güneşim aşkım. Neden sıkılıyorsun, eğer sıkılıyorsan üstüne sıkı giyin. Çay yaptım senin için karşılıklı içiyorum 😅
Ztn flört sonu belli olan bir şey bu kdr demeside acemlik glba ilk flörtü sensin
Engellemek yetmez şehir değiştir hatta ülke değiştir
Yalakalık yapıyor, yalakaların hiç birisini sevmem.
bunu ona söyle buraya yazmak yerine ne hissettiğimizi söylemiyoruz hatamız bu her ilişkide
Tercih sizin.
Bu durumdan rahatsız olduğunuz konusunda hiç konuştunuz mu?
Direk engel atma öncelikle uyar devam ederse ondan sonra engel at
Oha engellemek ne abartma hoşuna gitmiyorsa uygun bir dille söyle
Yapmacık iltifat bende sevmiyorum ve çok belli ediliyor. Engelle gitsin.
ona bunu söylemlısın bu sekılde durum duzelebılır :)
Bundan hoşlanmadığını ona söyleyebilirsin. Birden engellemen ayıp olabilir
taktik iste. kendince kizlar bunlardan etkileniyor şeklinde düşünüp tavlamaya çalışıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?