Hep bir şeyler için çabalayan olmak yormuyor mu?

Ben birisini sevdim çocukluktan beri onu sevdim hep birlikte büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan maddi durumu iyi değildi maddi manevi hep destek oldum ona kontorune kadar yolluyordum arada işte kıyafetler beğendiği şeyleri hediye ederdim alıp mezun oldu mezuniyet kıyafetini aldım bende calısan birisi değildim biriktirdiğim parayla aldıydım hep ozamanlar flört de ediyorduk hergun konuşuyorduk mesajlasıyorduk filan sonra işte herkes yapma etme dedi dinlemedim kimseyi sonra bu birisiyle konuşmaya başlamış öğrenince açıldım sevdiğimi söyledim filan biliyorum ama olmaz unut çocuktuk dedi bende konusmadım sekiz ay konuşmadık sonra tekrar konuşmaya başladık barıstık yine aynı şekilde yardımcı olurdum filan ona ama defalarca kez küsüp barısıyorduk işte geçen senede birisi için çekti gitti okulundan birisiyle flört etmeye başlamış ben öğrenince işte kavga oldu gitti heryerden engelledi numarasını değiştirdi filan şimdi hiç konusmuyoruz görüşmüyoruz herkes o seni kullandı diyorlar

Hep bir şeyler için çabalayan olmak yormuyor mu?