Aşk İlişkileri İsimsiz çiçek kabul eder misin? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. İş yerine ya da evine gelen isimsiz bir çiçeği kabul eder misin yoksa çöpe mi atarsın? Keyifli günler.. 😅🥂https://m.youtube.com/watch?v=eFRlKvi4Scw"yollara gül dökmek değil, döken önemli.." #smell İsimsiz çiçek kabul eder misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Saksida ise çöpe atmaya gönlüm razi olmaz😂😂 evime götürürüm lakin normal cicek sevmiyorum alip baskasina hediye ederim 🥳💃💃 bari işe yarasin 3 8 Yorumla HeartofFire +1 yıl kırmızı gülü kime hediye ederdin 😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl 😂😂 yan komşuma al abla sen seversin kırmızı gullleri yoldan geçerken görünce aklima sen geldin diye yutturuveririm gayri Yorumla HeartofFire +1 yıl 😂😂 karşı cins olsa sıkıntı olurdu ahsh hemcinse de fazla güvenmemek lazım ama 😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Yokya 40. kusur yasinda kadin mutlu olur başka bisi olmaz 😂😂😂 karsi cinse hediye etmem gebersinler onlar bana hediye etsin Yorumla HeartofFire +1 yıl 😂😂 ahah gebersinler nedir kız sakin ol 😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl 😂😂😂 hahaha öyle ama Yorumla HeartofFire +1 yıl 😂😂 allahım erkeklere ölüm diye slogan atacak yakında ahshah Yorumla яüүαмsı +1 yıl 😂😂 ah erkekler erkekler olmaz olsunlar Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle almam iade ederim. Belki de o çiçeği alacağım için karşı tarafa umut vermiş olacağım.. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Çiçek sever biri değilim ama alır bir suya koyarım sanırım. Çöpe atmaya lüzum yok çiçeğe yazık 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Sadece sevdiğim insan alırsa kabul ederim 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Papatyaysa çayını yapar bir sakinleşirdim😬 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Kapıya gelen hediye çiçek geri çevrilmez. 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Sevmediğin birinden gelse bile mi :D Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Ben herkesi severim yaradantan ötürü Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Ederdim. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Neden olmasın ama isim yazılması daha hoş olur ya da ortak kullandığımız bir cümle ya da kelime olabilir 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Yani bence de kim olduğunu bilmek mühim Yorumla Sarpergülsoy +1 yıl Takilmam Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çöpe atmıştım hemde konteynırın içine bilmediğim bir yerden değil samimiyetimin olmadığı benim için özel olmayan biri değilse kim olduğunu bilsemde çöpe atarım 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Gülse alır reçel yaparım 😋😋 2 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl qhsh 😂😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Ay yok ben korkarım 😨 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl :D ahsh Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Flu işleri sevmiyorum.İsim mutlaka olmalı. 0 0 Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı. Çiçekleri severim ama kabul etmem geri çeviririm 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hiç kaçmaz.. Tabii ki kabul ederim 1 0 Yorumla