Ailenden biri, sevgilin ya da saplantılı bir aşık, konuşmak istemediğin birisi gönderdi, bilmiyorsun.
İsimsiz olarak sana gelen çiçeği kabul eder misin?

Ailenden biri, sevgilin ya da saplantılı bir aşık, konuşmak istemediğin birisi gönderdi, bilmiyorsun.
İsimsiz olarak sana gelen çiçeği kabul eder misin?

Elbette ki etmem. İsimsiz göndermenin mantığı nedir ki? Öğrendin ismini, adresini, e hoşlanıyorsan ve çiçek yolluyorsan bir zahmet üzerine adını da yazacaksın. Kim olduğunu bilmesini istemiyorsan ne diye yolluyorsun, tedirgin etmek için mi? Resmen sapıklık, hadi çok masumca bakayım bu sefer de cesaretsizlik. Korkak insanın da hayatımda olmayacağına göre her şekilde kaybeder. İsimsiz hediyeleri taciz olarak görüyorum. Sokakta takip etmekten, dürbünle dikizlemekten farkı olmayan sapıklık türü.
Ederim ya ne olacak ki zaten hayatımda öyle çok çiçek alan birisi de olmadım gelirse kapıma niye geri çevireyim alır suya koyarım dursun kenarda ne zararı olacak
Cevap
5Cevap
Edebilirim duruma göre değişir ettim diyelim çöpü de boylayabilir.. Keyifli geceler..
Erkeğe kimse çiçek göndermez 🤣
Alırdım. İlla ki gönderen kendini belli eder bir şekilde
Ederim. yanlış gelmiştir ama olsun
Ederim ama fazla tutmaz evde, biraz inceler çöpe atarım afhwh
Tutmam*
Tanımadığım biri verdiyse kabul etmem ama kişiyi merek ederim
Kabul de edebilirim bilmem ki
erkek olduğum için çiçek gelmez o yüzden no problem
Ben olsam kabul etmem
Malum cinayetler, tacizler vb her şey yapılıyor. Kabul etsem yüz bulup daha da musallat olucaklar. Çiçeğe ihtiyacım yok.
Eşimdir o yaa kim olacak başka. Tabii ki kabul ederim. Arar teşekkür ederim.
Beni ilgilendirmiyor bu durumlar. Alışık olduğumuz bir konu değil
O an ki ruh halime bağlı.
Ederim de benim için bir anlamı olmaz
Ederim.
Çiçekleri sevdiğim için kabul ederdim
Hayir korkuyorum bu jestlerden
Ederim, sahibi elbet ortaya çıkacaktır.
Almazdım cıcegı
Ederim
Ederm gizli bir hayranm var demekki
hayır etmem
Etmem