Eşim ve ben 1,5 aylık evliyiz ve o sürekli salonda koltukta uyuya kalıyor çoğu zaman uyandıramıyorum bile. Televizyon izlerken uyumayı seviyor ama ben yalnız uyumayı sevmiyorum bana göre bu durum ilişkimizi kötü etkiliyor. Evlenmeden önce annesinin evinde de sürekli salonda koltukta uyuyordu ama ben bu duruma katlanamıyorum. Yatak odasına televizyon almak istemiyorum. Bu ilişkimizi daha da kötüleştirecek. Ben ne yapayım? Nasıl vazgeçireceğim. Seksi giyin yatağa çek demeyin hepsini yaptım olmuyor. Her gün orada uyuyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Mutsuz evlilikler neden oluyor biliyor musunuz? Evlilik sürecinde tanışma sürecinde her şeyin konusulmamasindan ötürü. İnsanın kafasında soru işareti varsa sormak mecburi insanın kendisinin ileride sorun yasamamasi için. Keşke her şeyi en baştan netlestirip öyle yola ciksaydiniz..
Bazı şeyler değişmiyor. Adamın kendisi böyle idi ise değişmesi çok zor. Öyle de saçma bir durum ki tek başına uyuyor bekar kalsa daha iyi degilmiydi. Bir ev tutup keske bekar kalsaydı. Ben eşime sarılıp uyuyamayacaksam neden evleniyorum ki?
Onunla konuşun eğer o olmazsa devreye büyükleri sokun. Bir şekilde kaybetme korkusunu yaşatmanız lazım bu tür insanlar korkmadan değişmiyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşler arasında yaşanan bir tatsızlığın uzaması halinde erkeğin yatak odasından şutlanması durumu. genelde film ve dizilerde gerçekleşir, belki gerçek hayatta da bolca uygulanıyordur bilemem, şahit olmadım. neden hatun kısmısı değil de erkek feragat ediyor orası da meçhul.
- hayır gelme yanıma istemiyorum seni.
- iyi ben de salonda yatarım o zaman.
gibi şekillerinin yanında, kadının kocasını odadan kovması, akabinde kapıyı aralayıp yastık ve battaniyeyi fırlatması şeklinde de tezahür edebilir.
bir de eve yorgun gelmiş erkeğin kanepeye uzanıp tv karşısında uyuklaması hali vardır o başka..00 Yorumla
+1 yılYani sonuçta eşinizin bu alışkanlığı önceden olan bir şey ve bundan hemen kolay kolay vazgeçemez öncelikle bunu belirteyim size. Ona bu konuda kendi duygularınızı yüzünden vazgeçmesini sadece söylemeyin çünkü böyle yaparsanız sadece kendinizi düşündüğünüz için sizi anlamayabilir bu konuda o yüzden nazik ve kibar bir şekilde onu yatakta uyumaya yavaş yavaş alıştırın derim. Tam uykusu geldiği zaman onunla şakalaşarak uykusundan edin ve bir şekilde odaya çekmeye çalışın derim yani bu tür hamleler yaparak onu sizinle yatmasına alıştırın yoksa başka şekilde olacak gibi görünmüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim bazı evliliklerde taraflar bir anda alışamıyor ikili yatmalara. Bu süreci makul bir şekilde idare etmelisiniz. Örneğin eşiniz tv izlerken sizde yanına uzanıp orada uyumaya çalışın. ya da bu gün çok korkuyorum yanımda yatabilirmisin vs vs. Burada yadırganacak bir durum yok. İşte ayrılın, boşanın, önceden niye anlatılmadı gibi laflara kulağınızı tıkayın. Birilerinin yuvasının yıkılması insanların hoşuna gidiyor. bu süreci lehinize çevirmenin yollarını aramaktan ve uygulamaktan vazgeçmeyin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
60Cevap
- Aile & Toplum konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSize değer vermiyor belli ki, insan eşine sarılıp uyumalı
00 Yorumla
+1 yılArtık evlendin kocaman adam oldun gel karının koynunda uyu, TV karşısında uyuma.. yok ben TV karşısında uyuyacam. dersen de tv'nide al ananın evine git. 'de
Evlilik nedir bilmiyorsan niye evleniyorsun ne adam. Seni tek bırakmaya hakkı yok, sende bu hakkı ona tanıma şartlarını direkt koy ortaya, gerisini keyfi bilir
31 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBeyefendinin işi bedensel, ruhsal veya dşünsel olarak yorucu olabilir. Bunun için öncelikle işine eskisi kadar zaman ve mesai ayırmayı bırakması lazım. Bununla birlikte doktor tavsiyesi ile enerji ilaçları kullanması gerekebilir. O yorgunken siz ne yaparsanız yapın tabiki dikaktini çekemezsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşi yorucu değil normal hayatında çalışmıyorken de böyle sürekli bir uyku hali sürekli uyuma yatma dinlenme isteği var
- +1 yıl
Anladım, bu kişi hayat heyecanını kaybetmiş. Terapiste gitmeye ikna etmelisiniz.
Haklısınız ancak bu sizin bu konuyu ciddi bir şekilde konuşmanız ve gerekiyor ise bir kişiden yardım almanız ile çözülebilir. Yani ben evli olsam hele 1.5 aylık. Eşim ile tadını çıkartırdım. hiçbir şey olmasa muhabbet ederdim yattığım yerde. Kimi elindekinin değerini bilmez. İsteyen ulaşamaz. Garip dünya be :) biz bu dünyadan böyle gideceğiz sanırım 😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 18,2b cevap paylaştı. Adamın libido yerlerde be bir buçuk aylık evli olacağım o hanımı sabah akşam dikerim. Hatta ev yakınsa arad ölenlerin gelir dikerim. Ne şanslı erkekler var karilarinin değerini bilmez arkadaşım sen mastürbasyon. Yapmak için evlenmesini ah ah elimde olacaksin
00 Yorumla
+1 yılDiğer milletlerde aynı şey var mıdır bilmiyorum ama bizim Türk milleti evlenince genetikleri değişiyor sanki. Sevgili konumundayken verilen sözler, yapılan vaatler nereye uçuyorsa artık? 🤨
00 Yorumla
+1 yılEvet canım evlilik bu , bütün erkeklerde böyle, ama dışarıda kaçak et yiyecekleri zaman emin ol enerjileri gayet yerinde oluyor. Yani evdeki nasılsa benim diyorlar umursamıyorlar. Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin..
00 Yorumla
+1 yılBazı alışkanlıklar değişmez, ancak evliliğinizi bitirecek bir problem bu , eşinle bu durumu ciddi bir şekilde konusmalisin, yatak odasına TV almanız belkide düşündüğün kadar kötü olmayacak, belkide yatak odanıza fantezi katacaktir
02 Yorumla- +1 yıl
Problemi çözmek adına bir adım bu, tv izlerken yataginda olacak, izledikleri şeyde önemli tabi☺️
- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu ciddi bir durum ve akıl alır gibi değil. Ve evlenmeden önce bu konuları görüşüp anlaşmış, çözmüş olmanız gerekmezmiydi? Neden şşimdi zor geliyor artık? Derhal bu huyundan vazgeçmeli, seni daha fazla üzmemelidir.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBu duruma alışmaya çalışın, yoksa kendinizi tüketirsiniz eşiniz uyurken sizde farklı şeylerle vakit geçirin kitap okumak, müzik dinlemek, filim izlemek gibi, maalesef evliliklerin yüzde doksanı böyle
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı. Bu büyük sıkıntı bende de vardi bu durum tabi çözüyor insan isteyince bunu da eşinin istemesi lazım en kötü ihtimal telefonda bir şey çalabilir uyurken
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorona nın en öldürücü varyantı geliyor Deltacron en tehlikeli varyantı ile Omicron birleşecek diyor daha dün bizim sağlık bakanı da açıklama yaptı yakın zamanda korona virüs yoğun artışa geçecek diye?
03 Yorumla
Soran+1 yılAyy yalan daha bu gün twtterda aşıların hiçbir işe yaramadığı hakkında haberler dönüyor Abd’de açıklandı Abd ayaklandı bizim medya sus pus
Cevap sahibi+1 yılNe yalan bilim insanları ayakta şu an
- +1 yıl
Otursunlar o zaman ajjsjsjs
+1 yılYoruluyor olsa bile mazeret değil yeni evli ilk yıl hemen hergün detaylı seks olur olmalı en az gün aşırı
00 Yorumla
+1 yılBöyle ergenler bir de koca olduğunu sanıyor. Büyüyüp de evlenseler keşke kızları çileden çıkarır başını yakmasalar keşke.
03 Yorumla- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. Çarp bi tane kendine gelir 😂😂 ya uyuklayacagı saat bellidir muhtemelen uyuyalım tatlım dişlerini fırcalamaya vs yönelt ayılır
04 Yorumla- +1 yıl
neresıne carpsın :))
- +1 yıl
yuzune ve bacak arasına carparsa şimsekler atar ztn kafasında :)
Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Neden eşinle karşılıklı konuşmayı denemiyorsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama o bunu bi sorun olarak görmüyor normal geliyor ona ben annemin evinde de böyleydim ben hep böyleyim tv karşısında uyumaya alışkınım diyor ona göre bu son derece normal bir sorun yok bana göre ise büyük bir problem
+1 yılKişi farkına varıp bu durumu düzeltmeli. Oturup konuşun diyeceğim de bilmiyorum ne kadar etkili olur.
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü. Erken havlu atmış. 1,5 aylıkta evde kovalamaca oynanmalı. ne biçim bir adam o. ayrılma sebebi
00 Yorumla
+1 yılBekara karı boşamak kolay diyorlar ama bu adamı boşaman lazım😀
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimden çok seviyorum ama sevgimin tükenmesinden korkuyorum
- +1 yıl
Maalesef tükenecek.
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bacım bende aynı durumdan muzdarip im bende 2 aylık evliyim ve eşimle adam akıllı cinsel hayatım bile yok böyle ömür nasıl gececek ben bile bilmiyorum artık😒😒
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzücü bir durum severek evlenmemiş olsak anlayacağım ama yok o da değil
Cevap sahibi+1 yılBen severek evlendım yanı eşime dokunamıyorum bile hesabını siz yapın neden böyledir kimseyede anlatamıyorum kalmısım öyle çaresiz
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcımız olsun nasıl bir yol izleyeceksiniz siz?
Cevap sahibi+1 yılEşim iki aydır üzerindeki cinsellik korkusunu hiç atamadı kahretsın😒😒
Cevap sahibi+1 yılOradamısınız?
Aile & Toplum konusunda 622 cevap paylaştı. Ne zor şu evlilik ya aynı eve girmeden anlayamiyormuşsun demek.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok zormuş gerçekten
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük bir çocukla evlenmişsin ya da cidden bunu bahane ediyor.
00 Yorumla Çok kötü bir şey Allah kimseye vermez inşallah. Düzelir umarım yakında
00 YorumlaPsikoloğa gitmesi gerekiyor ve ilaç kullanması gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılAdam yoruluyor işte demek ki. Ayrıca yatakta uykunun gelmesini beklemek tam işkence.
00 YorumlaDaha yeni 1.5 ay olmuş hemen anında bu sürece alışmanın kolay olacağını sanmıyorum
00 YorumlaYol yakinken ayril. Ana kuzusu ana evi gibi saniyor hala belli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Mesele cinsellik ise büyük sorun ama sadece orada uyumaksa çokta büyütülecek bir şey değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Sizin ilişkiniz erken olgunlaşmış. çoğu çift o seviyeye ancak 10 yıldan sonra ulaşıyor
00 Yorumla
+1 yılUyanıkken konuşacaksın. Salonda uyuman beni senden soğutuyor diyeceksin
00 Yorumla
+1 yılBunu genelde 10 yıllık evliliklerde duyardım. 1.5 ay bayağı erken olmuş 🤣
00 Yorumla
+1 yılBunu duymayan kalmaz seni de boşarım geç yatak odasına de
00 Yorumla
+1 yılAlışmış demek ki uğraş baktın kötü tepiyor olduğu gibi bırak
00 YorumlaAslında püf noktalari iyi bilsen hal olur bu is
00 Yorumla
+1 yılaman taktigin seye bak sende yanina kivril uyu kiz ne olacak benim de kocam hep annesinin evinde koltukta tv karisinda uyuyordu kafana takma len boş ver ne guzel koca yatak sana kaldi isdjnhfidfuhieufn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan evleneceğim yataktan çıkarsam şerefsizim. Tenini tenimde kokusunu ciğerimde hissetmeden uyumak mı olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evliyim böylesini ne duydum ne gördüm ben arada uyuyorum biz kavgalıyken bile aynı yatağa yatarız 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBerşeyi dert edin siz. Daha bir buçuk aylık evlisin , 3 yıl sonra ne edecen!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks hayatınız nasıl peki. S*kiyor mu seni yoksa hep uyuyor mu?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,8b cevap paylaştı. O ömrü boyunca böyle olacak ne yazık ki. Bazı insanlar böyle maalesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic bisey yapamazsin zamanla da cekilmiycek hale gelir maalesef ki bu boyle devam eder yazik olmus gercekden sana
07 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞 umarım düzelir
Cevap sahibi+1 yılUmarim diycem ama isde tecrubeyle sabit maalesef ki
Cevap sahibi+1 yılAyni Senin gibi bir arkadasim vardi care bulamadi pek de
Cevap sahibi+1 yılOrdamisin?
Soran+1 yıl:( karamsar olmamalıyım
Cevap sahibi+1 yılOlma Umarim duzelir ama isde yapicak bisey yok anlaticak cok sey var ama isde yazamiyorum burada
Cevap sahibi+1 yılNerdesin yahu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdama bir heyecan katmıyorsun demek ki. Adamda uyuyor.
00 YorumlaBu erkek neden evlendi ki? Peki sordugun zaman cvp ne oluyor
00 Yorumla
+1 yılEvlenmese de kendisine bir tv alsa daha iyiymis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO gelmeden önce şartelleri indirin elektrikler yok deyin çalışma varmış yarın sabah 8'de gelecekmiş deyin bu onu yatağa itecektir sonrasında da belki bu durumu sevip alışıp hep yatakta yanınızda yatar
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen mk
Cevap sahibi+1 yılKöpeği eğitmek bazılarınızı eğilmekten daha kolay
+1 yılSorun salonda uyumasimi yoksa cinsellige uzak durmasimi
00 Yorumla
+1 yılİlişkini sürdürerek yanlış yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolay değil bunca yıllık emek sevgi bir anda silinip atılamıyor
- +1 yıl
Dinlene dinlene silersin yapacak bir şey yok. Başka çözümün varsa buyur tabi
- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBosanma davası hemen koş
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolay değil boşanmak sevgim ona olan aşkım çok fazla. Tükenmesinden korkuyorum.
- +1 yıl
Tükendi diyelim nolcak
+1 yılee aldığında da böyleymiş zaten değişmez daha
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 920 cevap paylaştı. Evet tam olarak budur. Sen ne bekliyordun?
00 Yorumla
+1 yılDemek ki ilgisini cekmiyorsun..
00 Yorumla
+1 yılKendine çekecek fanteziler yap
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin doğası bu maalesef
00 Yorumla
+1 yılEvden at qwghqhnjbwh
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Muhtemelen seni istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenle se. KS yapmayi tv ye tercih etmis. Durum bu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılrahat bırak uyusun adamı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılçok erken başlamış
00 Yorumla
+1 yılKasikeglilik işte alış buna.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıltv yi bi saatten sonra telefondan izlesin.
00 Yorumla - Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 1.5 aylık evliyim, eşim sürekli koltukta uyuyakalıyor. Evlilik bu mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım