Askımdan ölcem az kaldi?

En bastan hizli anlaticam ben dogum gunumde tanimadigim bi kizin benle ayni gun dogdugunu ogrendim ve gidip kutladim bana cok tuhaf bakti ben birsey anlamadim hoslanmadimda kizdan ama unutamadim bir turlu hattaki biraz cekinerek kutladim kendimi eksik davranmis hissettim bir sonraki dogum gununu bekledim dogum gununu kutlamak icin korona oldu kutlayamadim o sene. bi sonraki seneyi beklerken hani ben onu sevdigime inanmadigim baska kizlarla konustum konustum durdum. sonra dogum gunune yaklasirken ozamanlar surekli bakisiyoruz böyle ama onla bakistigimizda ben yok oluyorum daha da korkuyorum bakistikca , diyorum yok yok sevmiyorumdur canim diyorum yediremiyorum sans eseri konusma firsati dogdugunda dilim tutuluyo agzimi acamiyorum surekli bulundugu ortama gidiyorum bi gun hatta benle konustu ben yine sictim direk ya tek kelime ettim konusmayi bitirdim uzatamadim yani konusmak istiyorum agzimi acamiyorum kafayi yedim o gunler. sonra bi gun onun oldugu ortama gittim ben, kiz benden kaciyo gibi uzaklasti ordan kiz bi nedenden dolayi bi daha hic gelmedi bi daha hic gormedim evinin yolunda gezdim butun sehri bi fotodan evini bulmak icin gezdim buldum evinin orada dolastim her gun mahalesine gittim yinede göremedim kizi en son bi gun dayanamayip instangramdan istek attim kabul etmedi kafamda kurdum kurdum mesaj yazmadim artik yazsam nolucak diyorum aradan 5 ay gecti. kiz diyecek 5 aydir nerdesin her gece onu dusunmeden, hayal kurmadan , ruyamda onu gormek icin dua etmeden uyuyamiyorum hattaki Şu an bunu kimse okumasa bile rahatlamak icin yazdim oh tesekkur ederim okuyan olursa

Askımdan ölcem az kaldi?