Bir kızla Date çıktım ve hayatımda ilk defa çıktım yemeği yedik daha sonrası için bir kafeye gidecektik kalktık giderken ben suyumu da aldım ve kız bana bakarak gerçekten almiyacaksin demi dedi bende neden ayıp bir şey mi dedim su yani sonuçta daha sonra sert bir tavırla rahatsız mı oldun dedim oda işi şakaya vurarak hayır falan filan dedi..
Ben ayıp. bir şey mi yaptım? Bu ayıp mı yani anlamadım eve gittikten sonra da konuştuk sorun yok gibi görünüyor ama rahatsız oldum bu tavrından
Ben ayıp. bir şey mi yaptım? Bu ayıp mı yani anlamadım eve gittikten sonra da konuştuk sorun yok gibi görünüyor ama rahatsız oldum bu tavrından
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İsrafçı insandan olmaz yok baksana farklı değer yargıları var
Belki değişir oda benden oldukça hoşlandı çünkü anladım az çok zamanla değişme ihtimali yok mu 😕
Öğretilmiş bir şey sonuçta onun bu tavrı da , bittabi değişebilir yani. Doğuştan gelen bir kanı değil sonuçta
Hay ağzına sağlık ya umutlarım yeniden yeşerdi valla 😂🌸 konuşarak çözeriz demi ya
Bir yokla bakalım bir iki şans daha ver en azından kendini kanıtlasın madem o kadar gönlün var
Örnek versene valla ben acemi sayılırım ilk kez yemeğe çıktım biri ile yani çokta iyi değilim bu konuda
Yardımcı olursan bir ömür dua ederim 😂
Fazla yemek söyle masaya kalanı da paket yaptır eve götürücem de bakalım ne diyecek sjajajajsjdjsjsjdjxjx sanmıyorum dua edeceğini bana bir ömür ya 😅😂😂😂
O zaman çok anormal karşılamaz mı ya 😂😂 valla ederim ya her aklıma geldiğinde o zaman biraz şey yapmaz mı ya garip karşılar şey yapsam mesela fazladan yemek + paket yaptırayım sonra kalanı da pakete dahil edeyim 😂😂 olmaz mı 😂
Yok ya buna ben bile şok olurdum sakın yapma 😅 ben hiç anlamam bu işlerden ya güzin abla olamam hiç 😅
Evet ya çok garip olur xjdjdj konu sadece bir suydu ya 😂😂😂 teşekkür ederim 🌸
Aynen gözlemle yine de dikkate değer bir durum
Ben fazlasıyla hoşlanıyorum zamanla tanırım diye düşünüyorum ama umarım kötü şeyler olmaz çok çabuk kırılırim ya :'(
Sen kendini çok kaptırma ne olur ne olmaz. Geçiştirme de böyle şeyleri yani tahammül etmek zorunda değilsin her şeye sonuçta
Kesinlikle çok haklısın bende davranışlarına dikkat ediyorum az önce konuşuyorduk uyuyacağıni söyledi ve özür diledi neden diye sordum oda kabalık yaptım sanırım ben ciddi demedim dedi bir an sen ciddiye alınca kusura bakma falan dedi gece için teşekkür etti çok keyif aldığını vs dedi o an ki tepkim ise yaramış demi
Demek ki. İyi bari anlaşıyorsunuz en azından. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır doğru yoldasınız 👍🏻
Demi iyi bir frekans yakaladık bence de ya ben çok acemiyim 😂😂 daha önce hiç yaşamadım çünkü 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ aşırı heyecanlı oluyorim bazen teşekkürler her şey için 🌸😇
İyi iyi heyecanı diri tutar bu saflık bari. Hadi hakkınızda hayırlısı olsun bakalım. 🌷
İnşallah 🤲🌸 amin her şey gönlünce olsun inşallah 🤲🥰
Ayıp değil knka ama bu kız bunu mesele ediyorsa sıkıntılı demektir
Belki değişir diye düşünüyorum ya
Umarım öyle olur seviyorsun heralde kızı
Açıkçası seviyorum onunda benden hoşlandığını gördüm yani konuşmasından hareketlerinden vs inşallah bir soruna yol açmaz bu
Inşallah kanka tanımaya devam et bakalım küçük bir şeyden bir insan hakkında tamamen fikir edinilmez zaten. Umarım her şey gönlünce olur mutlu olursun
Teşekkür ederim bence de zamanla tanırım ya seninde inşallah knka her şey gönlünce olsun inşallah 🤲
Amin knka 🙏
Ayıp falan değil kardeşim. Sen doğru ve mantıklı olanı yapmışsın.
Demi ya öyle demesi çok saçma.. teşekkürler bu arada 🌸
Rica ederim.
Bu devirde Para verdiğim her şeyi alırım vallahi. Devir hava yapılacak devir mi ki?
Ya inan ben çok alışkanlık haline getirmişim bunu yani genelde suyumu alırım ve günde 5 6 litre içiyorum zaten
Allah aşkına su yani , tabi ki alınır. Kafanıza takmanız bile boşuna. Herhalde parayı ağaçta yetişiyor zanneden bir hemcinsime rastladınız
İnan ki parasında değilim lafını bile edecek biri değilim biraz sosyetik takılan diyebiliriz ama... 🤦🏻♂️
Allah yardımcınız olsun vallahi. Bu gün suya takılan, yarın nelere takılır kim bilir.
Dur ya deme öyle baya hoşlanıyordum kendisinden şunu da yapmasa hatasız bir gece olacaktı... Zamanla değişme ihtimali yok mu
Bunlar Pelinsu Ece. Elit görünmeye çalışan kezban kesim. 😂
İyi yapmışsın Bi su ya Bi su 3 lira olur mu?
Ya knka harbiden parasında değilim 540 lira hesap ödedim parasında değilim cidden yani çok saçma geldi sadece bu ayıp bişey değil ki
Evet orada saçmalamış şakasına da söylemiştir çok takılmamak lazım sen doğru olanı yapmışsın ben hatta kız arkadaşımın içtiği cam şişeyi almıştım hatıra olarak kaldı gerçi yok ama olsun 😂
Valla bütün gece bunu düşündüm şaka yapmıştır ben takıldım vs diye 😂 ne güzel yapmışsın knka 😂
Bu takılacak bir şey değil dostum takma kafanı bu duruma daha fazla eyvallah :)
Çok teşekkür ederim knka valla ya 😇
Rica ederim :)
Kız mal
Çok sosyetik sadece
Dandik bi kız
Aslında öyle değil... :;/