Kişilik & Karakter Pişmanlık var mı? unutmaki34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatınızda en pişman olduğunuz an hadi bakalım anlatın rahatlayın Benim galiba takıntı yapmam olabilir. Pişmanlık var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Pişmanlığım yok hiç bir şeyim için. 1 0 Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Pişmanlığım yok, ders aldığım şeyler var, tecrübelerim var. 1 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birinin peşinden bi yıl kosmustum mdmxmdldm çokta pişman değilim de pişmalıklarım var bu arada şu an ben bıraktım kosan o 0 4 Yorumla unutmaki34 +1 yıl Baya sabırlı birisim ama sonuca bakarım sonu güzel bitmiş :/ Yorumla Merveniizzz +1 yıl Sayılır:) Yorumla unutmaki34 +1 yıl Yok yok öyle olmuş anlaşılan Yorumla Merveniizzz +1 yıl Öyle öylee Yorumla
Mavimavimsii Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bu dünyaya verdiğim değerin topundan pişmanım ahiret kaçıyooo😔 0 2 Yorumla unutmaki34 +1 yıl Güzel yaklaşım inşallah kaçmadan hedefine ulaşırsın Yorumla Mavimavimsii +1 yıl Amin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pişmanlığım yok hiç bir şeyim için.
Pişmanlığım yok, ders aldığım şeyler var, tecrübelerim var.
Birinin peşinden bi yıl kosmustum mdmxmdldm çokta pişman değilim de pişmalıklarım var bu arada şu an ben bıraktım kosan o
Baya sabırlı birisim ama sonuca bakarım sonu güzel bitmiş :/
Sayılır:)
Yok yok öyle olmuş anlaşılan
Öyle öylee
Bu dünyaya verdiğim değerin topundan pişmanım ahiret kaçıyooo😔
Güzel yaklaşım inşallah kaçmadan hedefine ulaşırsın
Amin
değmeyecek insanların arkasından ağlamak.