Güncellemeler
+1 yıl
En iyisi ben kendim uyumaya çalışıyım şimdilik erken kalkcam iyi geceler dilerim teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bişi olmaz sıkıntı yok sıkıntı varsa bile üzül ama ölmeden üzül kendine zarar vermeden üzül
Ne şimdi bu?
Ölmeden nasıl üzüleyim
Yani diyom ki eğer üzülceksen diyom kendine zarar vermeden üzül
Ama bi sıkıntı yoktur bi yere gitcem demiştir gitmiştir şarjı bitmiştir bişi olmuştur dert etme
Yurduna bu saate kadar çoktan gelmiş olması lazımdı telefonunu şarja takabilirdi
Belki kapalı şarj ediyor
Yani her durum olabilir bunları düşünürsen işin içinden çıkamazsın
Çıkamıyorum zaten yarına yetiştirmem gereken bir konum var fakat düşünmekten yapamıyorum
Şimdi sen bu telefonu kitleyip bu başka yere koyar mısın rica etsem hadi konuların var onları hallet
Aklım sürekli bir şeyler üretiyor, başım çok ağrıyor
I doser dinle
I doser kullandın mı hiç
O ne demek bilmiyorum
Belirli bi MP3 dosyaları var ses dalgaları dinliyorsun beyine etki ediyor işte mesela mutluluk dozu, sakinleştirme dozu, yerçekimi kaldırma yani uçuyormuş gibi hissetme dozu, uyku dozu falan filan çok ses dalgaları var
Beta gibi mi
Yok beta da var da dozdan doza göre değişiyor bi kulağından farklı frekans veriliyor diğer kulağından farklı beyin o iki frekansı birleştirip kendini o frekansa ayarlıyormuş internete binaural beats yazarak araştırabilirsin
İstersen bi takım dozlar var elimde denemek istersen atayım
Elbet adlarını soylersen bakmak isterim
https://idoser.net/en/doses/
Bu i doser'ın resmi sitesi burada tüm dozlar var İngilizcen varsa okuyabilirsin ama yoksa site çevrilsin mi diye sorar zaten chrome
Ben rahatlamak için olanı mi seçeyim
Yess bi dk bakayım hangileri varmış
Antidepresan başlığı var solda üst kısımlarda oraya göz atabilirsin quickhappy varmış 5dklık dozmuş 5dk dinliyon işte verdiği dalgaları antisad varmış
Tamamdır farklı bir etkisi olmaz umarım
Bide bunu gözlerini bişi ile bağlayıp kulaklık ile dinlemen lazım odaklanman lazım
Yoo ben çok denedim yan etkisi yok
Kulaklık tamam da gözlerimi kapatamam ama üzerine yorganı cekerim
Sıkıntı yok yani gözlerini yumsan bile yeter
Tamamdır bir deneyeyim
Ama o dozlar paralı bu arada fkkfmf yani böyle bişi var ücretsiz mi olur yani dimi neyse sıkıntı yok nette her şey var biliyorsun ki sana istersen atayım hatta internete i doser arşiv yazarsan bizim türklerin de paylaştığı şeyleri bulabilirsin arşiv linkleri var yandex diske atmışlar
Bunu neden şimdi söylüyorsun bir saattir girmeye çalışıyorum Allahtan acilmadi
YouTube de var onlar nasil
Onlar tam dozlar değil ki onlar deneme şeyi hatta tanıtımı gibi bişi istersen arşiv linkini atayım ama güvenemem diyorsan kendin de bulabilirsin var yani internette at dersen atarım sıkıntı yok
Sabah hala ulaşılmıyordu. Annemi aradım dün akşam konusmus telefon bozulmuş annemi de arkadaşından aramıs.
Ben sana dedim ya her şey olabilir kötü düşünme hemen diye
Gidip bakamaz mısın arkadaşlarını yönlendirmeyi düşündün mü sağlıklı düşün
Farklı şehirlerde okuyoruz arkadaşının numarası yok ben de Instagram'dan mesaj attım sağlıklı düşünemiyorum.
En son çare ambulansı arayıp bildirmek adresi biliyor musun
Hayır ama ambulanslık bir durum yoksa belki sadece uyuyorsa ya da bilemiyorum yaşadığı şehrin son dakika haberlerine baktım. Bir şey gözükmüyor.
Direk son haberlere çıkmaz ki
Sizden çok mu uzak
5 saat kadar
Çok uzakmış ya biraz daha geçerse bildir sen derim
Arkadaşına instagrmadan çaldır
Cevap verene kadar
Büyük ihtimal interneti kapalı onun yoksa görürdü ya da uyudu bilemiyorum
Hayırlısı öncelikle sen gene elindeki tüm ihtimalleri değerlendir beni de haberdar et
Teşekkür ederim
Rica ederim çok geçmiş olsun böyle tür konularda hakimiyse çok önemli
Aklına kötü şeyler getirme hayır um hayır bul
oooy yerım senı