Bosanmalı mıyım? Acil yardım lütfen:(?

Herkese iyi akşamlar. Evleneli bir sene oldu. Ailemin rızası olmadan evlilik yaptım. Zamanında onların ve cevremin beni uyarmalarina rağmen kimseyi dinlemedim. Büyülenmiş gibiydim. Gözüm birsey görmedi. Sonra yaşayarak gördüm çok şeyi. Eşimin saygısız oluşu yalan söylemeleri sinirlendiğinde ağzına geleni söylemesi aşağılaması en ufak tartışmada beni evden koyması vs.. tabi o zamanlar aileme acilamiyordum nasıl eve giderim babam beni eve almaz düşüncesiyle. Ama sonunda patlak verdi. Babam hariç diğerleri durumu öğrendi ve bana kizdilar niye bize söylemedin diye. Ogrendiler ama bu sefer de esim ayaklarıma kapanıp yalvarıyor gitme bu yuvayı yıkma diye. Ben herseyi duzelticem çok pişmanım son bir şans ver diyor. Psikoloğa gittik ileri derecede kaygı bozukluğu çıktı eşimde. Tedavi edilebilirmis. Ama ben bir sene içinde çok yıprandım depresyona girdim. O kadar kötü davranmasına rağmen seviyorum ama çok ta yorgunum. Bir yandan ailemin baskısı var bırak gel o düzelmez diyorlar. Onlara seviyorum diyemiyorum kızarlar diye. Sonradan pişman olur muyum kafam çok karışık hiç iyi değilim kapana sıkışmış gibiyim. Cocuk yok bu arada ben 36 esim 41 yaşında. Lütfen yardımcı olun bana :(((

Bosanmalı mıyım? Acil yardım lütfen:(?