Bana çok acil yardım?

Ya arkadaşlar ben kuzenimle çok çok yakınım (erkek) biz beraber çocukluk geçirdik her şeyimizi beraber yaptık vs kardeşten öteyiz 1.5 ay önce evlendi 1 senelik ilişkisi vardı bende çokça onlarla takıldım hep güzel 3 olarak takılıyorduk bazen sevgilim olunca 4 oluyorduk işte falan neyse eşi beni aradı ve konuşmamız lazım dedi beni bir yere çağırdı bende önemli bir şey var diyip gittim bana ben aslında senden hoşlandım sana yakın olmak için onunla sevgili oldum dedi şok oldum ama beni red edersin diye de diyemedim ve şu an seni seviyorum seni daha fazla görmek için evlendim onunla dedi daha büyük bir şok yaşadım benide sürekli çağırıyorlardi işte yemeğe gezmeye vs ben ne yapacam söylersem kesin boşanır çok seviyor çünkü kuzenim onu söylemezsem dünyanın en kötü insanıyım yani yaşayamam bununla ben ne yapacam ve beni yalanlarim anlatırsan diye tehdit etti 🙁
Güncellemeler
+1 yıl
Kızı biraz oyalayıp ağzından laf aldım o sırada ses kaydı da aldım sonrasında şehir dışında bir yere kuzenimle gidip konuştum hala dönmedik takılıyoruz biraz daha önceleri kabullenmek zor oldu ama yinede her şeye rağmen kardeş kaldık döndüğümüzde her şey baştan başlayacak boşanacak elinden kaza çıkmasın diye sakinleştirdim iyice konuştuk ve sakince halledcek bu olayı kız günlerdir bize ulaşmaya çalışıyor birde benden dinle her şey yalanmış ben kurgulanmışim falan filan bir sürü boş beleş mesaj..
Bana çok acil yardım?