Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. hadi yazdı diyelim ne olacak? kendin de yazmıssın bu adam çapkın , kadınlara saygısız bir adam diye. karısına ve sana yazık , karısına yazık bir çocuk var arada ve ortada karaktersiz bir adam var. sana yazık, evli ve evli olsun olmasın düzgün olmayan bir adamın hala yazıp yazmayacagını kafaya takıyorsun. yazsa ne olur ki, bunu yapan insan senden sonra baska kadına da yazar ardından karısının yatagına geri doner. sen yine düsünürsün acaba yazacak mı bana diye, senin vaktine ve sana yazık değil mi?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılHala sana dönsün istiyosun, inkar etme.. öyle olmasaydı bu kadar umrunda olmazdı. Bak ne yaşadın bilmiyorum ama herkes bazen çok acı çeker ve kimse kendi hakkında hayırlısını bilemez belki de her şey istediğin gibi gitseydi daha kötü bir hayatla yüz yüze kalıcaktın. En güzel intikam mutlu olmaktır , arkanda kalan herkesin özeneceği bir hayat yaşamaktır. O yüzden yeniliğe bu kadar kapalı olma, pozitif düşün, geride kim kaldıysa ne kaldıysa sil çöpe at hepsini. Bunu bikere başarırsan devamı gelir. Birine nefret beslersen sende ki önemi de artar, nefret bile etmeyecek kadar umrunda olmasın. Zamanla anlarsın niye kendimi yıpratmışım ne gerek varmış dersin. Karmaya inanıyorum kimse yaşattigini yasamadan olmez
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım 🙏
lütfen kendine bunu yapma onun başkasıyla karısını aldatması değil mesele orayı bi boş ver sen kendine bunu yapma. hem zaten öyle bir adamla senin ne işin olabilir ki bak çocuğunu taşıyan kadını bile aldatıyor. umarım en yakın zamanda vazgeçersin biliyorum zor ama lütfen bunun için çabala. kendini daha çok sevmen dileğiyle dikkat et 💓
00 Yorumla
Engeli kaldırma sebebi eşi engelli listesini kontrol ediyor diye olabilir ama yaptığın gerçekten kendi adına küçük düşürücü bir şey. Umuyorum hatanın farkına çok geç olmadan varırsın.
05 Yorumla
Soran+1 yılHyr numaram kayıtlı olmadığı halde eklemiş o dediğnzn olmasına imkan yok ztn kaç tane kadınla aldatıyor instagramda.. telefonunu eline alması mümkün değil
Soran+1 yılEvt
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yazsada yazmasa da engellemeni tavsiye ederim. Böyle tipler akıl karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor. Engeli kaldırmakla bile bunu başarmış. Senin niyetin kötü değildir ama o'nunkinin iyi olmadığı kesin. Uzak dur derim.
Umarım her şey gönlünce olur..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYazmaz bence
00 Yorumla
+1 yılSaplantılı bir seven daha. İstemiyorum diyorsa vazgeçmesini bilin. Bir de adam evlenmiş daha neyi uzatiyorsun sen?
411 Yorumla
Soran+1 yılSana mı sorcam? Daha sorduğum soruyu anlamadan piliç beyni kadar düşünebilen biri oturup yargılar ya şimdi
- +1 yıl
He bana sormuşsun işte bende cevabını verdim. Evlenmiş adam , evli adamları rahat bırakın
Laflarına da dikat et bir şikayete bakar hayatını değiştirmem. - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılne canım sen insan hemcinsine niye bunu yaparki lan evli adam evli çocuğu olucak geçmişin kimi ilgilendirir senin bırak bi sal da adam karısıyla çocuğuyla ilgilensin artık yazmaz yazsa da evlenme niyetiyle yazmaz sana anca başka amaç için kullanılırsın ucuz mal olma kızım
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte neden yaptığını anlamayck kdr düşük zekalı bi insn da cvp veriyor burada yok değil bak snn gibilerde çıkıyor ama anlayan aklı başında olanların yorumları çok doğru.. sen kalkmış soruyu yarım yamalak okumuş bna hesap soruyosun yorma kendini ya boş ver her soruya yorumun olmak zorunda dğlki
Cevap sahibi+1 yılsanane kızım? işine gelen yoruma açık görüşlü işine gelmeyene soruyu okumamışsın diyemezsin istediğim soruya cevap veririm boş yapma
Soran+1 yılYorum yapabilirsn ama bunun için okuman yetmez algılaman gerekir bundan bahsedyorum işte ondan sonra böyle bilmedğn şeye burnunu sokmuş oluyosun avukatlığını yapıyosun
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi tiplemerin avukatlığını yapıcak değilim tabi kudurma güzelim
Soran+1 yılKeşke sinek gibi vızlamak yerine laf sokma yeteneğin bari olsaymış o bile yok ama susmayı da beceremiyosn diyorum ya zeka lazım. ben susayım sen biraz daha vızla
Cevap sahibi+1 yılvızla ldkfsjldskjlsk sen bu beyinle anca burada cevap aramaya çalışırsın kuş beyinli seni :D
+1 yılBelkide sana yazan o değilde eşidir belki adamın senden bile haberi yok seni çoktan unutmuş umursamıyor bile engeli kaldiranda eşidir belki sen bişe yazcakmisin diye merak etmiştir
05 Yorumla
Soran+1 yılSiz sizofren olabilirmisiniz? ya da psikopat şu yazdığınzı bi daha okuyun isterseniz benim yazdığımı da.. görüştük diyorum karısının onun telefonuna bakma yetkisi de yok ztn onlarca kadınla aldatıyor öyle bi yetkisi olsa önce onları silerdi
- +1 yıl
Kim psikopat acaba onlarca kadınla sadece karışımını aldatıyor sence yoksa ssnidemi aldatıyor
Soran+1 yılBenimle ilişkisi yok beni aldatmıyor o yüzden
- +1 yıl
Himm seninle ilişkisi olmadığı icinmi bizim cocugumuz olucak üzülürsün dedi adam sana yazdığını bı oku bakalım sen ne anlıyorsun çok merak ettim
Soran+1 yılEvet işte tam da öyle ilişkimiz olmadığı için üzülürsün dedi ilişkimiz olsaydı eğer ztn soruyor olmazdm bu soruyu ve hala konuşuyor olurdum bizim ilişkisiz olamaz seninle sen başka kadınlar gibi değilsin üzemem dediği için
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılSaplantılı mısın? Evlenmiş işte adam. Onu seçmiş. Beklentin mi var. Seni arasa anca gecelik ihtiyaç için arar
14 Yorumla
Soran+1 yılHaddini bil pislik! Bilmeden etmeden bu yorumu yapma hakkını nerden buluyuosn kendnde kaldı ki ben mi buldum onu ya da evlenmişse ben mi dedim gel bulaş diye! Yorumunu kendine sakla defol
- +1 yıl
Terbiye iyi almışsın. Kültür seviyen de, eleştirilere ne kadar açık olduğunu gösteriyor. Ağzını bozmak ne kadar yakıştı sana kumaş belli oldu.
Soran+1 yılGecelik ilişki derken snn kaliteni gördüğüm için sana layık bir cvp vermeye çalıştım teşekkür.
- +1 yıl
Seviyem olmadığını bilseydim yazmazdım. Hakaret içerikli yorumunu şikayet ettim.
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmiş adam , çapkınsa önünü kesecek olan da sensin. Belli ki yüz veriyorsun adam gelecek cesareti buluyor kendinde
06 Yorumla
Soran+1 yılÖnünü kesmek derken
- +1 yıl
Yahu adamla konuşmayı keseceksin. Madem böyle bir kişi ve sen farkındasın ne diye uzatıyosun? Sende aranıyorsun...
Soran+1 yılKarısına iyilik yapmak için öyle mi 😊 tşkkler yorumuz için yine de
- +1 yıl
Karısını kıskanıyorsun nasıl midesizsiniz ya...
Soran+1 yılİşine bak haddin olmayan şeylere burnunu sokma sorunun dışına çıkma haddini kimse vermiyor sana üzerine vazife değil midesiz olan o ben değilim
- +1 yıl
Tam olarak sensin. Ne kadar aciz ve acınası bir haldesin. Hemcinsine bu kötülüğü yapacak kadar ne yaşadın o minik kafanda? Bir sürü kadınla aldatıyor diyorsun eee sana ne 😃 sende onların konumundasın. Adam hepinizi dolamış parmağına oynatıyor. Hayatında olmasını istediği kişiyle zaten evlenmiş sizle arada takılır işte... Bunu yedirememişsin sen de. Yazık kafana çok yazık...
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle birinden kimseye yar olmaz 👍
İlerde bin pişman olursun ama iş işten geçmiş olur. Allah akıl fikir versin.
014 Yorumla
Soran+1 yılKarısına yar olur mu onunla kalır mı
- +1 yıl
Çocuğu olacak ama sana yazıyor ve seni hastanelik ediyor. Sence olur mu?
Soran+1 yılUmarım olmaz rabbim ikisininde yanına bırakmaz
- +1 yıl
Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz. Bu konuda emin olabilirsin. Sen kendine yaptığın kötülüğe bak 👍 sen kendine bunu yaparsan bir başkası neler yapmaz.
Soran+1 yılElimde değil.. ben ne kadar uzak dursum da unutmama izin vermedi hiç sonra daha çok bağlandım böyle
- +1 yıl
Balık, aslan gibi sahiplenen bir burç üyesisin belli fakat Allaha havale ettiysen unutacaksın ahın aheste aheste çıksın Aksi takdirde sende ah almışsin çünkü sendende aheste aheste çıkıyor demektir. Hal böyle iken sende suçlusun demektir 👍 bir ihtimal daha var ama onu karıştırma
Soran+1 yılNeymiş o ihtimal? Ben ne ahı alacağım bir de? O kadın benden haberdardı yazdım ona biz ayrıldığımızda beni seçti seni sevmiyor yazdı engelledi beni ve bile bile evlendi ailemle birlikte yemek yerken fotoğraf attığım halde bana gönderdiği çiçekleri attığm halde gözyaşlarıma rağmen kurdu o yuvayı
- +1 yıl
O ihtimal zeka sorurun olduğuyla ilgiliydi fakat bu son yazdıklarından sonra o ihtimal elendi. Seninle ayrılan bir erkek gidip bir başkasiyla beraber olabilir ve olmuşta, bu bağlamda o kıza eski sevgilin her şeyi anlattiysa üstüne sende çiçekler yemek fotoğrafları vs vs atıp ayrılmalarını istediyse ters tepmez mi? Belkide hiç karışmasan kıza hiç yazmasan bu evlilik olmayacaktı. Kızlar garip varlıklar sen o iletişimden dolayı belkide onları nikah masasına ittin 👍 bu arada yaşlar kaç?
Soran+1 yılO ihtimal elendi derken biraz açıklayıcı olur musunuz? Evt bi anlık sinirle yazdım bnde ona ama 1 hafta bile olmadan baktım ki o kız var hayatında
- +1 yıl
O kadar kötü muameleye maruz kaldığın halde nasıl bu kadar baglaniyorsun? Balık burcu üyesi misin? Yaşında çok genç, Allah çok daha iyi fırsatlar çıkaracaktır karşına 👍
Soran+1 yılYaşım 18 değil 20li yaşları da geçtim artık.. aslan burcuyum ve sanırım yükselenim balık tam doğum saatimi bilmiyorum
- +1 yıl
Tamam belli zaten yukarıda belirttim balık veya aslan ama işin asıl sıkıntı olan tarafı sen hem aslan hem balık burcusun ki bu seni çok yıpratır ve üzer. Sen sevdiğin birine değil seni seven sana değer veren ve sensiz yapamayan insanlarla birlikte olacaksın. Eski erkek arkadaşın ikizler veya terazi burcu ise inan bana onun hiç umrunda değilsin.
Soran+1 yılKova
- +1 yıl
😅😂🤣🤣🤣👍 Kova
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Engeli kaldırma değil, engel listesini temizlemiş.. Senlik bir durum yok, ayrıca evlenmiş neden boş vermiyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılYa hiç aklıma gelmemişti öyle olabileceği ciddn miii? Hyr listesini falan temizleme meselesi değil özellikle numaramı eklemiş çünkü ayrıldığmzda numaramı silmişti. öyle olsa numaramı siler öyle kaldırır
- +1 yıl
Artık evlenmiş fark eder mi? Seninle neden evlenmedi geri eklediyse başkasıyla evlendi? Kesinlikle ümitlenme inan ki çok üzülürsün.. Herkese fotosunu açtı belki? Ama listeyi kesinlikle temizlemiş bundan eminim hep öyle olur çünkü. Sana yazsa seninle takılacak.. Başka derdi yok.. Unutsan mutlu olacağın biriyle olsa olmaz mı?
Soran+1 yılKesinlikle eminim demişsin kesinlikle yanılıyosun annemin numarası ya da benim başka numaram neden kaldırılmadı öyleyse? Yok hanımefendi siz algılayamadınız bn ztn bundan emin oldğm için soruyorum bu görüşü geçelim yine de teşekkür.
Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Evlenmiş sal artık bence evlendiği için yaptığın şey çok kötü oluyor. Ayrıca kızlar neden bile bile aldatan ve bırakan adamlarla olmak ister ki anlamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmiş adam, yazsa ne olur yazmasa ne olur. Bşka birini tercih etmiş adama da artık umut bağlamayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşladığım tek umut o o. yu da bırakması kapalı bi o.. Ama göremedi gerçek yüzünü
- +1 yıl
sen engelle o kaldırdıysa
- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılEvli bir adamla hala ihtimal peşinde koşmamız çok saçma itici ve büyük günah , hemcinslerinize yanlışı siz yapıyorsunuz aldatan erkekler değil ,
03 Yorumla
Soran+1 yılSen ne diyon embesil ne biliyosn da konuşuyosun boş boş
- +1 yıl
Zorunuza gidince neden hakaret ediyordunuz , haksızsınız ama normal bu şekilde davranmanız. Ben haksızsam burada yorumumu gören her kadın yazsın bana yanlışsın diye
Soran+1 yılEğer evli bi adamı daha önceden hiç tanımadığım halde yuvasını bozmaya çalışan o kadını bilmediğim halde ayrılmasını isteyen biri isem yerden göğe kadar haklısınz ama bilmedğnz şey hakknda yargılama yapamazsnz o adam beni yarı yolda bıraktı aileme küçük düşürdü ve o kadına ilk yazdğmda beni tercih etti seni sevmiyor puhahaa diye bi mesaj aldım ve şu an o kadını bin çeşit kadınla aldattığına şahit oldum fake hesaptan yazdm bi başkası gibi eşiyle konuşmaları karısına da yolladm sen giden kılığına yan kaşar dedi bu kez de ben olduğmu bilmeden.. böyle birine mi acıyacağm ben?
+1 yılAdam bütün kadınların tadına bakmak istiyor para vermeden
07 Yorumla
Soran+1 yılKuş beyinlimisin? Tensel bşy yok yazmışım oraya okuman yazman yok mu
- +1 yıl
Misin ayrı yazılır beyinsiz😘
- +1 yıl
Beynin olmadığı için tek tek anlatmak gerekiyor galiba. Adamın sırtlan olduğunu aynı anda birçok kaşını midesinin alabildiğini kendin yazmışsın. Sen de tadına bakmak istediği kadınlardan herhangi birisin. Eskorta para ödemiyor
- +1 yıl
*kadını
Soran+1 yılDiyorum ya inan bna biraz olsun anlayacağına inancım olsa salağa ablatır gibi anlatırım ama uğraşck sabırda değilim inan bna ufaklık.. ztn adamın dışarıda bi arayışta oldğnu söyleyen benim sen dahi değilsin.. iyi ki bi adil yıldırım ağızlı konuşmsyı öğrenmişsin.. sevmiyorsa tabiki dışarıda aranıyor olabilir tercih meselesi benim elimi tutmuşlğu yok aklından da geçirmez bunu ama sana açıklayck kdr umrunda değilsin.
- +1 yıl
Tek tek anlatır gibi anlatmak gerekiyor lafım sana çok yara yapmış onu kopyalamışsın skskjsj sevmeyen adam hemen evlenmez hamile bırakmaz ve sevmediği için olsa sadece senle konuşurdu 10 kadından biri olmazdın o adamda sevecek yürek yok bunu gör.
- +1 yıl
Bi erkeğin hele aynı anda 10 kadınla olan bir erkeğin cinselliği aklından geçirmediğini düşünecek kadar sala. k olduğun için bunları yaşıyorsun…
+1 yılKaç defa sana zararı olmuş hala beklentin mi var. Bu yanlış bir düşünce. Yazacak yine moralini bozacak. Bırak şunu aklını kullan
00 Yorumla
+1 yılBakti ki evlendiği kişiden hayir gelmedi. Sana yuruyecek. Değişik
021 Yorumla
Soran+1 yılBi bana değil ki bi çok kadına işte ama yani bana nye bulaştın ki o zaman yine madem engelleycktin
- +1 yıl
Yani senin hislerini biliyordur. O sebep olabilir
Soran+1 yılBi daha gelmicem sende yazma deyip engelledi bu kez doğru mu söyledi sizce peki? Gerçekten boşanmaz mı yazmaz mı bi daha böyle biri
- +1 yıl
Yani yazan tekrar yazar diye dusunuyorum. Ama boşanma konusunda hem fikir degilim...
Soran+1 yılYazar ama boşanmaz mı diyorsunuz? Peki ilk günden beri aldatan insn neden boşanmaz sizce mutluysa aldatmaması gerekmez mi
- +1 yıl
Yani aile şartları fialn bunlar ile ugrasmak istemiyordur. Sonra belli bir sure sonra düzene alisiyorlsr.. Ve sanmıyorum. Sen boşuna ümit bağlama. Üzüldüğün ile kalırsın..
Soran+1 yılBoşanan çok fazla insn var ama bunlar nasıl boşanıyor o zaman hani yorumda sorunca boşanmaz deniliyor ama millet çatır çatır boşanıyor bu oran da yılda 200bin hiç az değil bnce.. yani belki de dediğiniz gibi olur bilmiyorum ama boşananlar yalan mı o zmn istatistikler
- +1 yıl
Yani canım şu var. Yeni evlenmiş biri ve aile ortamını bilmiyoruz. Yani nasıl bir ortamda. Çevreye göre yasayan biri mi? Yoksa kendi tercihlerine göre yaşayan birisi mi bilemeyiz. Belki aile arkadaşlığı vardır. Bu durumlar da kolay olmuyor. Ya da kadın hamile olabilir. Bir çok neden olabilir. Bosanan tabi ki var ama birine vaat verip senin için diyorsa.. emin ol ki sallıyordur. Bir kişi kendi için yapar ne yapiyorsa.. başkası için sebebe gerek yoktur..
Soran+1 yılBana demedi ztn senin için boşancm diye.. ilk başta ben söyledim olurunuz var mı gerçekten niye geldin mutluysan diye mezara kadar demiyorum ama sna da ümit veremem diyordu.. sonra konuştuk bi kaç ay ara ara ben ayrılmam üzülürsün dedi.. mutlu olmadığını söylüyor ama ayrılırım da demiyo ztn
- +1 yıl
Ayrılmam demiş zaten. Sana açıklamış. Bir sebebi var demek ki. Mutlu da degil.. ama ayrılmaz.. sana da yazar ama. Fikrim bilmiyorum...
Soran+1 yılFake hesaptan ekledim onu bi başka kadın olarak o da konuştu benle evli olduğunu yanlış bi evlilik yaptığını ve evliliği bitirmenin kolay olmadığını ama zamanı geldiğinde bu evliliğin biteceğini söyledi ama bana ayrılmıcam diyo hangisi doğru kafayı yiyecktm o yüzdn sormak istdm burada.. ve hiç görmediği birinin köpeği oldu nerdeyse karınla birliktesin dediğimde gece bna uyuyor o ben salondayım fotosunu atayım istersen diyordu
- +1 yıl
Ya canım şimdi nasıl diyeyim. Ne kadar süre evli kalacak bilemezsin. Evli olsa bile. Aile ortamı fialn. Tek iki kişiden oluşmuyor biliyorsun Türkiye de evlilikler.. o sebep bitirmek de hemen olmaz. Ne kadar surer bilemezsin..
Soran+1 yılbenim için önemli değil ondan ayrıldıktan sonra bizim olma ihtimalimiz yok bunu biliyorum ama o kadın bna çok çektirdi ahımı aldı dilerim onunla da evli kalmaz ailesine rağmen
- +1 yıl
Senin derdin o.. anladimm.. acin derin demek ki. Ve bir şekilde intikamın alinsin istiyrousn. Ama emin ol. O kişi ile evli iken çekiyordur. Burnundan geliyordur. Boşuna üzme kendini..
Soran+1 yılİnşallah 🙇 Rabbim ahımı bırakmasın ne bu cihanda ömürlük evlilik nasip etsin ne ne de ahım lanet gibi peşini hiç bırakmasın çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ama. Sende artık kendi yoluna bakman lazım. Kendin icin. Herkes yaptığı ile kalir..😊
Soran+1 yılİşte o da benim elimde değil maleesef burada belirttiğimden çok daha ağır acılar çekiyorum ve asla azalmıyo bna yaptığı ihanetle kalmadı yine geldi yine engelledi ben aileme karşı çok mahcub oldum ne ailesi sülalem gördü geçirdiğim sinir krizlerini yediğim sakinleştirici iğneleri.. keşke elimde olsa o kdr unutmak istiyorum ki ama çıkmadı aklımdan
- +1 yıl
Belki kendine başka bir şeyler bulman lazım.. belki bu şekilde bunlardan uzaklasabilirsin... Bilmiyorum neler çektiğini. Kimse de seni anlamaz zaten. Ama sen kendini en iyi taniyansin. Kendin icin neyin doğru neyin yanlış olacağını da bilen kişisin.
Soran+1 yılEvet genelde anlayan kişi az.. daha çok yargılamayı seçiyor insanlar sanki evli bi adamı bulmuşum ve onu ayırmak isteyip kadına kötülük yapacakmşm gibi.. gerçek o değil o benden haberdardı çektiğim acıyı bile bile ağır konuşup onunla evlendi seni sevmiyor dedi.. anlayanlardan allah razi olsun ne diyebilirim ki kötü konuşanlarında allah başına versin ki anlayabilsnler yargılamayı çok sağolun
- +1 yıl
Rica ederim. İnsanlar dinlemek yerine yargılamayı çok severler. Onlar için kolay olan bu çünkü.. kısa ve en basiti. Sende bırak kim ne demiş. Kendin icin yasa.. boş ver.. herkes yaptıklarını cekiyor emin ol..
Soran+1 yıl🙏🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBence kızgınlığı geçmiş, ya da senin önemsiz biri olduğunu göstermek istemiş
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun ya kafan mi güzel 😊 ne kızgınlığı
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılAmaci seni delirtmek haberin olsun
Hazırlıklı ol.
Yapabileceği herşeyi yapacak.02 Yorumla
Soran+1 yılBaşardı zaten bunu ruh sağlığımdan olmak üzereyim.. yazar mı diyosun yine
- +1 yıl
Yazmaz
Delirtmek için yaptı.
Mantıklı olarak düşün evlenmeden önce o engeli niye kaldırmadı.
Yani
Demekki mutlu sende yazma bırak evliliği devam ediyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen mutlu olduğu için aldatıyor demekki hergün ve o yüzden kaldırdı engeli bende çok salağım niye hiç düşünemedim ki sen iyi ki yazma dedin bana yoksa hiç bilemicektim allah razi olsun
Soran+1 yılYa numaram kayıtlı değildi diyorum ben! Özellikle eklemiş öyle olsa kaldırır geçerdi ne telefonuna bakacak kadın öyle bi yetkisi yok onun instagramda her gün başka kadınla konuşuyor onlara bile karışamıyor
+1 yılEngeli kaldırmak iletişimi nasıl geçeceğini gösterir
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçtik ben yazdım ztn aptal gibi bi süre konuştuk sonra görüştük istemyrm bi daha yazma dedi seni üzerim evliyim dedi yine engelledi gercekten yazmaz mı bi daha
- +1 yıl
Offff yaa ne yaptın sen yaa bu kadarmi düşürdün kendini, yavv resmen oltaya gelmişsin neden yaş neden o seni engellemiş o tepki verneliydi
Bence sen engelle seni çok sevseydi alırdı heralde eşine doydu eğlence ariyor hemcinsinede günah bence hiç muhattap olma engelle sil gitsin
00 Yorumla
+1 yılhamılelıgın 4 5 6. aylarında sana ıhtıyacı olacak bence ondan
06 Yorumla
Soran+1 yılcanım? Hem hamileyse yeni hamile ama bu olaylar bir sene öncesi oldu evlendi hemen kaldırdı engeli evlendi ilk aydan beri atlattı başka kadınlarla
- +1 yıl
demekkı aklı sende ya da cok ıyıydın hala senı ıstıo
Soran+1 yılElini bile tutmuşluğum yok işte
- +1 yıl
hımm icinde kalmıssın o zmn istiyo senı
Soran+1 yılE niye engelledi o zaman bi daha yazma dedi yani bi de büyük konuştu yazmam bi daha ben dye
- +1 yıl
hımm trıp yapıodur
+1 yılYazsa sanane yazmasa sanane kardeşim evlenmiş gitmiş daha ondan ne umut ediyorsun yani bana göre bu bence sen de unut bırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılHamile olduğu için mi derken? Sen kız mısın erkek mi ben onu anlamadım.
04 Yorumla
Soran+1 yılKarısı hamileymiş
- +1 yıl
Her neyse, şu engeli kaldırma olayı bazen cihazlar yenilendiğinde otomatik açıyor.
Sen hala onu silmeyip takip ediyorsun zaten, yoksa engel kalktı diye bildirim gelmez sana. Hayatı kendine zindan etmen için değmeyecek bir durum olduğu gibi, karşı tarafın huzurunu bozma iğrençliği de taşıyor olayın. Karşı taraftan kastım hemcinsindir. Bu eziyeti yapma kendine. Önüne bak. Hiçbir kazancın olmayacağı gibi, daha fazla canı yanacak tek kurban sensin. Bi düşün derim. Değmez.
Mutlu kal
Soran+1 yılHayır bilerek eklemiş numaramı silmişti ayrılınca hemcinsim dediğiniz o kdr umarumda değil ki benim gözyaşlarım hem kendinden hem dünyaya getireceğinden çıksın hergün beddua ediyorum yukarıda bi kaç yorumda kısaca anlattım sizde yargılarsınız belki şmdi ama inanın umrumda değil benim hayallerimi elimden alırken dalga geçer gibi bırak peşini beni seçti diyen bi * mi düşüneyim 2 yıldır ömrümden ömür gitti benim
- +1 yıl
Bak güzellik yargılarım yargılamam VS önemli olan bu değil. Ne güzel kendini düşünür gibi konuşmuşsun ama acı olan şey benim sana yazdıklarımın senin için doğru olan ve seni kendine yaptığın eziyetten kurtaracak olan mutlak gerçekler. "beni seçti seni değil" sözünü sana söylemesine neden olan Bi asalaktan kurtulduğun için sevinmelisin. Sana onu söyleyen sevgili hemcinsimiz, kendini aşağıladığından Bi haber ve göremediğin şey de o ikisinin birbirine tencere kapak olmuş olması. Allah mutlu etsin evlilik var ortada kimseye başka söz düşmez. Senin içerisinde bulunduğun kendine yaptığın şu boş eziyet durumunu, gözlerindeki perdeyi kaldırıp gösterme çabası bendeki. Şunu asla unutma, seni seçenek olarak sıraya dizen birinin hayatına seçenek olarak girmişsen, yarın yine başka seçeneklerle kurada sakız kumarda bahis durumunda olursun. Bu hiç şaşmaz. Beni anlayan anladı. Sen de sakinleş otur defalarca oku şu yazdıklarımı. Ayrıca, o kadının yerinde sen olsaydın, bugün bu soruyu o açmış olacaktı. umarım anlatabildim. Akıllı ol biraz, kurtulduğunu farket ve gercekten degerini bilecek seni hakedecek birilerinin hayatına girmesine izin ver.
Mutlu kal.
Allah aşkına derdin ne senin? Seviyosun aşıksın tamam orası belli ama yapma şunu kendine rica ediyorum. Acınacak hale düşürmüşsün kendini. Acilen silkelen ve yoluna bak. Asla değmeyecek insanlara 1 dakikanı bile heba etme
00 Yorumla
+1 yılGelede bilir ama bence önem verme artık ona gelse bile sen reddet derim
10 YorumlaÇapkın diyorsun hâlâ onumu merak ediyorsun ayrıca evli adını bile anma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Yakında sevişirsiniz. Senin de hoşuna gider başkasının bahçesine dalmak.
00 Yorumla
+1 yılAdam evlenmiş yazsa ne yazmasa ne? Boşversene ya bırak engelle gitsin.
00 Yorumla
+1 yılO yazsa bile sen evli bir adamla görüşebileceksin yani pes
00 YorumlaYazmaz sende yazmasini bekleme evlenmis artık ne olmasını bekliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazmaz, adam evlenmiş sen nkye halen onunla konusuyorsun, baktın evlenmiş yol ver gitsin, napcan adami boşaltıp kendin mi evlencen?
07 Yorumla
Soran+1 yılBu kısmı sna nye dert oldu? Var demekki bi Meselem dmi bilmedğnz hâlde soruyu saptırmayın
Cevap sahibi+1 yılBana dert olmadı da senin yaptığın ayıp, adam senden ayrılmış baskasiyla evlenmiş ama sen karaktersizlik yapıyorsun, hastanelik olmuşsun Çok yaşa git öl git
Soran+1 yılKafan mı güzel ne dediğin bile anlaşılmıyor kalkmış yorum yapmaya çalışıyosun evlendikten sonra ben ona ulaşmadım o yine beni buldu türkçeni anlaşılır hale getir ve yazılanı anlamaya çalış öyle görüşünü bildir olur mu.
Cevap sahibi+1 yılHahaha 😄 yazdığım şey site yöneticileri tarafından değiştirilmiş. ben hakaret yazmıştım oraya, yöneticiler degistiirip, çok yaşa yaptılar halbuki ben sana çok yasa diyemem
Tam tersini söyledim öl kelimesinin argosunu yazdım oyuzden degistiirildi yorumum. Türkçem gayet anlaşılır. Adam çapkın olsada eenin evli adamla muhattap olmaman lazım sen yanlış yapmışsın. Hastanelik olmana uzulmedim doğrusu hak etmişsin
Soran+1 yılHavlamayı kesermisin artık gerçekten anlaşılır değil kullandığın dil. üstelik benimle konuşabilmen için zekanın bu kdr geri olmaması da lazım.
Cevap sahibi+1 yılNe zekasından bahsediyorsun, evli adama metres olmuşsun , gelip burada boş yapıyorsun karaktersizsenk
Soran+1 yılSen liseyi bitirebildin mi? Bunu gerçek anlamda soruyorum.. algılaman tamamıyle sıfır.. anlamıyorsun diyorum neyse sus uzatma uğraşmym diyorum hâlâ yazıyosun edepli edebinden susar da cahil de onu yendim sanır ya seninki o misal.. bilmedğn halde bi insanı yargılayacak kdr ucuz bi kişiliğe sahipsin ve snnle konuşup uzatck durumum yok sabrım da yok ne yazıyosan he sensin cvp vermycğm.
+1 yılİkisinin de kopamadığı mı? Sen gerçekten malsın😂O senden nereye kopamıyor sen yapışmışsın tüm kadınlara yazan abaza sana sen yapıştıktan bir iki ay sonra hayrına cevap vermiş
03 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun sen s. Kik beynin almayan şeyler hakkında yorum yapmak zorunda dğlsin
- +1 yıl
seviim beyin olmak senin özelliğin abla ben evli erkeklere bakmayacak kadar beynimi ve ahlakımı koruyorum çok şükür iffeti için ölür insan ama mal olunca anlayamaz
- +1 yıl
*s-kik beyin olmak senin özelliğin*
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmiş işte yazsa bile cevap verme yuva yıkan kadın mı olmak istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYuvayı yıkan onun karısı oldu.. bile bile dalga geçer gibi
Cevap sahibi+1 yılAma onunla evlenmiş, bu sefer herkesin gözünde yuvan yıkan kadın sen olmuş olacaksın
+1 yılkk engeli kaldırması seni sevdiği anlamına gelmez. seni engelliler kısmında görmek istemiyordur yani net kafasında bitirmiştir. lütfen takılı kalma ve ileriye bak. ona dair her şeyi sil hayatından
05 Yorumla
Soran+1 yılTelefon numaram kayıtlı değildi özellikle eklemiş ve özellikle durum paylaştı defalarca yazaym diye..
- +1 yıl
Sen yaz diye paylastı sen de düştün. Yani amaç şu : bu kızı kukla eder miyim testi
Evet ipler elimde.
Bırak şu asalağı güzellik kendini düşürme bu kadar. Daha çok üzüleceksin sana acıyacak mı sanıyorsun
Sakın o yanlışa düşme - +1 yıl
@Hardcorebadgirl bence bu yatakta karısından daha iyi, arada bir gelecek tik tik edip gidecek 😜
Soran+1 yılŞerefini haysiyetini s.. Tğmin çocuğu o. Evladı 😡 daha elini tutmuşluğum yok pislik sırf sapıklık olsun dye yorum yapıyorsun dmi kuş beyinli
+1 yılGelip gelmemesinin ne önemi var ki?
Evliyken gelmesine olanak olmadığını ona hissettirmen lazım.
Boşanırsa gelmesini dahi söylememek lazım.
Sürece etkin olması çok talihsiz olur.00 Yorumla
+1 yılHastanede daha baya bi gün geçirmeyi hak ediyorsun hastaneye gidişin de numara * seni Allah öyle koca da senin gibi kadın da musallat etmesin
08 Yorumla
Soran+1 yılAllahın o... Su seni! Sna cvp bile vermicem allahın adını sakın anma sen bilmeden yargılayck kdr acizsin çünkü
- +1 yıl
Allah’ın adını sen ağzına alma Allah’a göre evli erkeğe baksan bile utanıp tövbe etmen gerekiyor aciz elin kocasına bakan
- +1 yıl
Kendi vasıflarını nasıl saymış hemen ağzından o.. pu çıktı çünkü içinde o vasıf olduğunu herkesin ona öyle diyeceğini biliyor sksmsmdn sana iyi delirmeler İlahi adalet
Soran+1 yılCvp vermycem snn gibi kendini geliştirememiş dinin kurallarını bilmeden boş ağız konuşan birine. sen hırlamaya dvm et zeka gerekir mantıklı cvplar için bu snde yok üstüne gelemem
- +1 yıl
Ya kokuşmuş orspu yazma bana skömsmsm İyi delirmeler
Soran+1 yılSen kimsin de bn sna yazcam s... ük o da snn gbi bi s. tükdü şmdi boynuzları neresinden çıkıyor işte
- +1 yıl
Şsözçös sendeki boynuzlar daha fazla ve * olsa adam ona nikah kıymazdı
- +1 yıl
Sen öyle bi boynuz yiyosun ki eziliyorsun ki Allah etmesin üstüne evleniliyor ve şuanda da 10 kızla birlikte yürüttüğü kullanılıp atılmalı peçetelerden birisin üstüne de karısından çocuk yapıyor sana yazdıktan sonra😂Boynuzdan bahsetmek senin için utanç olur bence kendi ayağına sıkmaktan vazgeç
Neden evlendiği halde yazıp yapmamasını dert ediyorsun adam evlenmiş ilerde de çoluk çocuk sahibi olur olan sana olur
09 Yorumla
Soran+1 yılMaksat o kaşardan ayrılması
Soran+1 yıl1 hafta önce benleydi.. 1 haftada kim sever peki? Benim için boşanır demiyorum ztn başka kadınlarla da sürekli iletişimi olduğu için boşanır belki yani mantıken seven insn hergün başka kadın aramaz bnce ama
Soran+1 yılBoşanmayacağını mı düşünüyorsunuz
Soran+1 yılYılda 200bine yakın boşanma oluyor o zmn bu yalan bi durum size göre.. evlenenler boşanmıyor
Soran+1 yılNasılları boşanır boşananlar kimler?
+1 yılengelini kaldırdıysa yazar o ama senin yapman gereken şey eski sevgilini telefondan silip atmak evlenmiş kişiyle daha ne konuşuyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKaldırdı ama işte konuştuk sonra yine engelledi ben evliyim sonra üzülürsün başkasına yaptığmı sana yapamam dedi bi daha kaldırır mı engeli yazarmı
- +1 yıl
yazarsa da boş ver telefonundan sil gitsin ondan sana hayır gelmez
+1 yılYazmaz gibi ama bilemedim. O zaman neden engeli kaldırdı dimi?
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılNiye takip esionkş
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane? Sanırım niye takip ediyosn diye sormaya çalıştın.. Ama sanane bundan? Soruya neden soruyla cvp veriyorsun
+1 yılAdam evlenmiş evlenmişşşşş
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu söylediğin iyi oldu yoksa ben bilmiyordum teşekkür.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYine yazar ve arar eminim
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye büyük konuştu o zaman
Yazmayacak olsaydı engellemeye devam ederdi
03 Yorumla
Soran+1 yılEngelledi işte yine görüşünce ama? Yazma seni üzerim evlendim ben biz olamayız artık dedi
Soran+1 yılNe alaka şmdi
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İlişki ölçünüz basıldı ki öyle söyledi?
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek oluyo
Soran+1 yılBeni bırakıp gitti evlendi işte sonra kaldırdı engeli el ele bile tutuşmuşlğmz yok kısa bi süre konuştk sonra ben seni üzerim sonumuz yok yazma demeye başladı görüştük yine öyle dedi engelledi
+1 yılYazar ve arar ama sakın yüz verme. Artık o evli
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onun evli olduğunu bildiğim için evlendiği günün gecesinden bugüne kadar her gün ağladım yine de hiç bi kere rahatsız etmedim saygısızlık etmedim ama o kadın ben ağlarken bırak peşini beni seçti diye güldü dalga geçti evlendi 3 ay sonra engeli kaldırdı sonra baktım çeşit çeşit kadınlarla birlikte yani aldatıyor onu ve o da erkek yapar nikahı bende düşüncesinde
- +1 yıl
Yat kalk durumuna şükret iyi ki o durumda değilsin, değmeyecek insanlar için üzülme, kendine vakit ayır
+1 yılEngel kalmamış demek aranızda 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenmiş ne die halen ilgileniyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılyazsa e olacak
00 YorumlaYazsa da bir şey değişmeyecel
00 Yorumla
+1 yılSıktır et. Hayir gelmez ondan..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Arasa ne bekliyorsun? Adam evlenmiş.
00 Yorumla
+1 yılBilemedim ki ne bileyim?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Ararsa yazarsa cevap vermezdim
00 Yorumla
+1 yılSen ne yaşıyosun kardeş😂
00 YorumlaEski eskide kalmıştır, yazsa da cevap alamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmiş, boş ver bence.
00 Yorumla
+1 yılBırak yazma sonra çivi yi çakar söyleyim
00 Yorumla
+1 yılYine yazar ve arar eminim
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl eminsiniz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazsa nolcakki evlenmis herif
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. B şıkkı
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
- Devamını Gör (17)