Evlenen eski sevgilim engelimi kaldırmış. Yazar mı yazmaz mı?

Engeli kaldırdı ama sonra konuşmak istemedi hatta hakaret vari konuştu derdin ne öyleyse nye geldin dye sormak için görüşmek istedim geldi ben evliyim mutlu olmasam bile seninle olmam bna yazma dedi.. sonra 2 gün sonra yazdğmda da senin için yapıyorum sonra üzülürsün bizim çocuğumuz olacak dedi hastanede açtım gözümü bna bu yaşattığı kaçıncı acı aklıma takılan hamile olduğu için mi bna bu şekilde davrandı yazma dedi yoksa gerçekten bir daha yazmayacak aramayack mı çok büyük konuştu 😔
Yazmaz
Yine yazar ve arar eminim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım yanlış anlaşılmış sorum.. bu adam zaten sınırsız sayıda hergün çapkınlık yapan başka kadınlarla görüşen birisi.. yuva yıkmak derdinde değilim ama ztn daha önce defalarca gelmişti evlenmeden önce ve çok kötü ayrılmıştık aileler girmişti araya bile ama sonra engeli kaldırabiliyo.. yani yine gelir mi gelmez mi bu kez gerçekten doğru mu söyledi bunu merak edyrm
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme bildiriyorum.. yazmaz diyenler kaybetti.. ama yazdığına mutlumuyum tartışılır birbirinden bu kdr nefret edip her türlü hakareti yapan iki insan düşünün ama ikisininde kopamadığı.. nefret ediyosun ama mecbur gibisin büyük yeminlerle bitirip tekrar başlıyo her seferinde pişman oluyosun ve bu sdce konuşmaktan ibaret zaten tensel bi yakınlık söz konusu değil..
Evlenen eski sevgilim engelimi kaldırmış. Yazar mı yazmaz mı?