Allah rızası için yardım acil?

Nolur cevaplayın. Ciddiye alarak. Üç yıllık ilişkim var sevgilim çok sessiz birisi öncelerde duvarla konuşuyor gibiydim. simdi şimdi seneler geçtikçe düzeldi açıldı. Ama çok zoruma gidiyor bir olay anlatıyorum birisinin bana yaptığı iftirayi haksızlığı ben bilemem diyor tanımıyorum onları ya iyide diyorum ki bak bu insanlar böyle bana iftira attı durum bu bana dediği şey sadece bilemiyorum ya ben boşa mı anlatiyorum her anlattığım olayda aynı. Bir şey yaşasam anlatsam sanki duvara anlatıyorum. Ya ben ben ben anlatıyorum enayimiyim ozaman ya bir arkamda dur bı yanımda dur bir şey de yanlışsin de dogrusun de ben git dedikodu et iftira at demiyorum ki. Yan imda olduğunu belli et bunun için kavga ettik bana diyorki ben buyum üç senedir saygisizisn diyorum ben sana bir olaay anlatinca ya anlatırken emek veriyorum insan bir evet der bir hayır der çoğu olayda öyle ben çok kötü oldum birde haksizmisim gibi davranıyor ona kizarken saygısızlık değil mi bu yani ben anlattigimda duvara anlatır gibiyim

Güncellemeler
+1 yıl
Hergun onunla birlikte oluyorum ilişkimiz uzaktan uzaktan yapıyorum bu benim tercihim. Hergun gönlünü ediyorum bir gün saygısızlık etmedim üç senedir bir kere dediğinden çıkmadım git dese gittim gitme dese gitmedim evli gibi. Bumu yani insan bunu dermi ozaman bende artık esksii gibi olacam dediğimde sende ol yani neysen o ol diyor. Bu nasıl bir konuşma tarzi
Allah rızası için yardım acil?