Sarilip öpüp kokunu özlemişim diyen adam beş dakika sonra neden bence sen beni bekleme yoluna bak der?

Aldatildigi için güven sorunu yaşayan ve bu yüzden belki aynısı olur korkusuyla ayrılan sevgilimle aynı siniftayiz ve düşman gibi olmak istemediğim için yazdım konuştuk güzelce sarıldı öptü kokunu özlemişim dedi iltifatlar etti sonra bir anda ben korkumu asamiyorum bence sen yoluna bak bekleme dedi belki yarın öbür gün karşına başkasıyla çıkarım dedi başkası mı var yani dedim yok dedi ama belki olur benle ihtimali yok ben beklemiyim ama başkasıyla mı olur ihtimali var mı diyorum büyük ihtimalle diyor e o zaman başkasi var diyorum hayır yok olsa bugun böyle mi olurdu diyor o zaman başkasi ihtimali var diyorsun sonra biri yok diyorsun ne demek bu diyorum belki kaçmak gitmek isterim diyor anlamıyorum ne yapıyor anlamıyorum ben ne anliycam başkası var mı diyeyim yok seviyor mu diyeyim anlamadim

Sarilip öpüp kokunu özlemişim diyen adam beş dakika sonra neden bence sen beni bekleme yoluna bak der?