Seni suçlamaya başlamış. Özür dilemiş, söylediklerinin hepsi saçma demiş. Sen neyden özür diledin acaba her şey saçmaysa. Soğumuş da geri ısınmaya çalışıyormuş. Ayrıl bundan gitsin. Soğuma sebebi ne bir konuda yalan söylemek. Bu senin için ilişkiyi bitrecek bir şeyse geri başlatmaz. Buna rağmen devam ediyorsan hakimiyet altına almaya çalışıyorsun demektir. Üzerinde baskı kurmak istiyor. Bir kötü davranıyor. Aklınca dengeleyecek neye kızdığını anlayacak ve ona biat edeceksin. Uzak dur. Bundan olmaz.
Sevgilin geçmişte veya şu an ne yaşamış bilmiyorum ama sende haklı gibi görünüyorsun oda yaşadığı şeylerden ötürü kendini sana tam veremiyor ve sen haklı olarak bu duruma isyan ediyorsun. Bence ayrılık kararı almak yerine ilişkiye ara verin derim. Biraz kendinizden uzak durun sakinleşin ve yalnız kalıp düşünün bence öyle konuşun derim. Eğer seviyorsan ona çaba göster derim biraz ama aynı karşılığı ondan alamazsan zaman içinde yapacak pek bir şey yok gibi daha...
Cevap
9Cevap
iki tarafin sorunlari varken yurumez surekli boyle konusmalar gecer aranizda bi sure ara vermeniz dogru olur
İyi dayanmış arkadaşa tebrikler. Kendine ya çeki düzen ver ya da çocuğu sal gitsin.
bu ilişkide emin ol ben daha iyi dayanmışızdır peygamber bile benim kadar sabırlı değildir
Ya niye çocuğa yansıtıyosun bu nasıl ilişki onun suçu ne
o bana neler yaptı benim söylediklerim bi hiç
bi dmye gelir misin
:) sevgili olunca sevilir sevişilir , kavga edilmez. ayrılın sizden olmamış
Olmaması gereken ilişki nasıl olur cümlesinin karşılığı gibisiniz
Sen çocuğa naptın da soğudum yaşadıklarım kolay değil diyor? O olayı bilmeden yorum yapıp sen haklısın demek istemem
valla birçok yorum yapılır buna. Ama ana sorun ne bunu anlayamadım. Elimden gelirse eğer yardımcı olmak isterim.
Okurken üzülerek okudum ama bence yinede anlayışlı davranıyor gibi
Mesajına sonuna ''peki'' yazarak engellemeye ne dersin.
Ne yalan söyledin? Regl dönemini fazla abartıyorsunuz
Sen hangi konuda yalan söyledin ona.
Bu şekilde hep kaybedersin.
Ayrıl gitsin bu ne awk
sen ne yalanı söyledin ki
Ne yalani soyledin allah askina ya
Çocuğa attığın yalan ne?
Knk yaşınız kaç
ayrılın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?