Sevgilimle eskisi gibi değiliz ayrılmalı mıyız?

Merhabalar herkese. Aslında yazmayı hiç düşünmemiştim ama artık içim içime sığmıyor. Sevgilimle yaklaşık 1 yıldır birlikteyiz ve hatta kısa bir süre önce aynı evde yaşamaya başladık. Aramızda büyük problemler yok ve hatta ona kalırsa hepsi benim saçmalamam. Eminim beni anlayacak birileri vardır. Onunla aynı sınıftayız ve aynı evde... Yani 7/24 birlikteyiz fakat bundan hiç şikayetim yok. Onun çevresi fazlasıyla kızla çevrili ve hiçbiriyle arasinda bir şey olmasa da ben çevremi onun için bırakmama rağmen o bunu benim için asla yapmayacak bundan eminim ve yüreğimdeki acıyı tahmin edemezsiniz. Onun sınırları var ama benim yok ve bütün fedakarlıkları yapmaya hazırım hep. Bu yüzden kendimi aptal gibi hissediyorum, ne yapacağımı bilmiyorum hiç arkadaşım bile yok hem de gerçekten hiç. Ondan beklediğim sevgi ve romantizmi görememek ve bu sınırlarını hiç bırakmıyor oluşu artık çok yordu ama ayrılmayı ne zaman düşünsem de asla cesaret edemiyorum onsuzluğa çünkü çok seviyorum ve hep bir umut değişir diyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın herkes iyi geceler.
Not: o Oğlak ve 27 yaşında. Ben yengecim ve 20 yaşındayım.
Sevgilimle eskisi gibi değiliz ayrılmalı mıyız?