2 ay önce tanıştık. kız kastamonu'da oturuyor. yanına gidecektim, bilet falan bakarken aşırı seviyordu ama beni birden engelledi ve bir hafta sonra gelmiş bana bunları yazmış. ben buna ne diyeyim

2 ay önce tanıştık. kız kastamonu'da oturuyor. yanına gidecektim, bilet falan bakarken aşırı seviyordu ama beni birden engelledi ve bir hafta sonra gelmiş bana bunları yazmış. ben buna ne diyeyim

Merhaba,
Bence bu kişi, diğer iletişim halinde olduğu kişiden umduğunu bulamayıp geri dönüş yaptı size. Şimdi de buna kılıf uydurma peşinde. Eş zamanda konuşmasını doğru bulmuyorum. Bunu ilişkisine gösterdiği bir saygısızlık olarak görüyorum. Nerede durmak, değerinizi çizmek sizin elinizde. Birliktelikler evcimik oyunu olmamalı tutarlı, seviyeli çocukça olmamalı olgun davranışlar gösterilmeli. Bugün başkası için sizden vazgeçen yarın yine bir başkası için sizden vazgeçeçektir. Siz bu durumu kabul etmemeli kendinize karşı özsaygınızı korumalı iletişimi kesmelisiniz. 🎐
Bu durumda ikişey var Ya sana, Yan cep muammelesi yapmış ve ya hutya Kıskandırma ve kavga çıkarma girişimi olabilir Her türlüsü de rezillik bazıları var iki adamı birbirine düşürüp ego kasma derdin Ah bak çocuk benim için kavga etti havasını egosunu yaşamak bunun için yapan sorunlu tiplerde var veya kıskanıyormusun ölçmek Bunlardan en masum ihtimal Yan cep muammelesi görmen her halukarda derhal kökü kalmayacak şekilde o kızı silip atman kazıman hayatından diğer ihtimaller söz konusuysa başın büyük belaya girebilir benden demesi
Şimdi şöyle bir durum var kız seninle konuşurken aynı zamanda başka biriyle konuşuyor yani işler kötü gidince çocuk ile başına böyle bir olay gelmiş ve pişman olup onu hayatından çıkartıp sana geri dönmüş. Şimdi kıza sormak lazım eğer her şey çok güzel gitseydi o çocuğa böyle davranır mıydı? Böyle biri bana hiç güven vermezdi ama bir şans vermej istiyorsan ver ama tepkinli ilerle derim. Akışına bırak ve ağırdan gitsin derim eğer şans vermek istersen kıza.
Ergen misin lan sen? Bu kız seninle iliskideyken baskasıyla konuşmus direkt engelle zaten. Öyle bir bela olma durumu da yok, o zaman çocukla takılacaktı yanındayken mesaj atma diye engelledi seni, şimdi o çocuktan tekme yedi kendisini de s. ktirdi muhtemelen, hemen sana geri döndü. Bununla konuşursan beynini smkeyim.
Cevap
34Cevap
Güzel yalan. Seninle konuşurken başkalarını idare etmiş işte hepsi bu.
İstemiyor demekki bu kadar basit
istemiyorum demek bu kadar mı zor peki?
Selamlar,
Aslında baktığın zaman çok üstüne konuşacak bir insan değil bana göre. Çünkü seninle konuşurken aynı anda bir başkası ile konuşmaya devam etmiş bu çok doğru bir davranış değil. Seni engellediyse sen de onu direkt olarak engellemelisin çok sana faydası olacak bir insan olduğunu düşünmüyorum. Durduk yerine başına bela almaya gerek yok bırak kendi başına yoluna gitsin uğraşmaya bile değmez.
1 gün icinde mi yaşamiş bu kadar şeyi haspam 😂 yani 25 saat icinde hem tanişmiş hem cocuk ne kafaysa herkese sevgilim olarak tanitmiş bunu hemde o gün icinde herkese zarar falan vermiş shsjjs ya karar seninde bence zamanını harcama
Bu noktadan sonra saldım çayıra mevlam kayıra modunda takıl. Bilet vs hiç uğraşma kendisi gel derse senin biletini o alırsa git. Yani biraz çaba gösterip para harcarsa o zaman anla ki değer veriyor. Kuru kuruya gel deyip ayağına çağıran bir kız en ufak bir şeyde böyle yapar. Oysa sen gitmek istemesen para ve zaman ayırmasan bak o zaman işler tersine döner. Yani uzun lafın kısası kızın ayağına gitmeyeceksin 👍 gitsen bile bileti o alacak bak bakalım ekermi o zaman 😎😎
Dostum bu kızdan uzak dur sen. Ayak üstü kaç yalan uydurdu kendi bile sayamamıştır. Kız bütün ömrünü bir güne sığdırmış zorlarsan biz evlendik yarın doğuruyorum da der. Bırak çok istiyorsa kendi gelsin yanina.
Yalan söylüyo
Bu yalanları iyi bilirim ben ayrıntı falan da eklemiş çocuğu bilerek sapık saplantılı falan göstermiş ama yalan sevgilisi var gerçekten
Uzak dur güvenilir değil bu
Seninle görüşmek istemiyor ama görüşmek istemediğini söyleyemiyor söyleyemediği için bir bahane olması gerekiyor söylediği bahane de hiç akla yatmıyor
Emirhan koy aaaa mmm ina salla mk. s al aaaaağa yat n uuuu de işte. burada küfür yazıları başka kelimelere çevrildiği için bölerek yazdım anla diye kardeşim 😀
Kastamonu’ya meteor düşmüş olabilir, iletişim kesildi belkide. Direkt engelle, ergen kız gibi geldi kim ile sohbet ederse gönlü ona kayıyor.
Bu kızın konuştuğu çok adam var sen pek umrunda değilsin ona sen gel de gelmeyecek yol ver sonra
Hala yalan söylemeye devam ediyor... engelle. Seni şu an kandırma çabasında.. sevseydi bunları yapmazdı.
Tabi ki yalan hatta bu kız şizofren resmen gazel okumuş 1 günde nasıl yaşayacak bunları yuh 1 gün 1 yılmış bak baak yalana bak bu kız kararsız ve istikrarsız biri affedersen sana böyle saa sapan şeyler söylemeye devam eder demedi deme
Engelle ve hayatına bak. İnan böyle kararsız ve istikrarsız insanlar sana hiç bi fayda sağlamaz.
Seni aşırı seviyor ve başka biriyle tanışmış? Ama öylesineydi yazması bide... Yine de sen bilirsin.😄
bence direk engelle gitsin senin karşına geçip hala hariçten gazel okuyor boştan yere vaktini harcama kendine güzel şeyler programlamalısın
Engelleme sırası sende Emirhann 😅 için rahat olsun engelle..
Bundan sana hayır gelmez.
Kadın kullanir her şekilde duygularını bile kullanır.
Sektr git diyeceksin ne diyeceksın senle konuşurken başkasıyla da konuşmuş.
Aga sende az saf değilsin galiba yani sal engeli bas
valla güzel senaryo he bir uerde lazım olur ss almak lazım dhdhd
Başkasıyla konuşmuş, o olmayınca geri sana dönmüş bilerekte böyle diyor...
Emirhan, kız seni sağlam yemiş. Uzak dur böyle beyinsizlerden
Ya dalga geçiyor ya da o bir bahane sizi sevmiyor
Kimsenin günahını almak istemem ama yalan söylüyor gibi duruyor. Pişman olmuş, tekrar seni istiyor. Bence direkt engelle gitsin.
Bi sniye bos kalamayan bı tip. Yol almış. Şimdi sana sarmış sen onun iicn çantada keklik misin bunu sor. kendine deger vermişse kendine bu kızdan Uzak dur
Ne biçim insanlar var ya başına bela almadan duramıyorlar, iyi birini bul abicim
Yol ver, böyle birinden hayır gelmez
yalan söylüyor karıstırmıs bir halt eleman buna yolu verince sana dönmüş
Madem normale döndü al biletini ara geliyorum de bakalım ne diyecek..
Öyle bir sıkmış ki taa topuğuma geldi...
sen engelle direk
İşte klasik at yalanı...
Engelleme sırası sende
İstemiyor
cocukmuş 3 yasinda falan mi konusma bence
Engelle Emirhan bekleme
Şimşek gel sen çak 😀 inanma aga bunlaraaa
Senaryo amatörce olmuş deseydin
Bariz yalan söylüyor oynuyor seninle
Dalga geçmiş buna inanmış olamazsın 😄
Emirhan bey burcunuz ne
Bu sefer sıra sende engelle geç