Kadınları sat*an çeteleri nasıl bana yaklaşmamaları için korkutabilirm?

mesela üniversiteye hazırlandığım için sürekli kırtasiyeye gidiyorum ve kırtasiyedeki elemanlar ( lise kız/erkek öğrenciler) ve oranın sahibi bu işi yapıyor...

sürekli açık kapalı farketmeksizin kızların pantolonlarını yavaş bir şekilde indirip fotoğrafını çekiyorlar, benimkini de indirmişlerdi tabi farkında değildim, sonradan orada bulunan akrabamız söyledi ( söyleyen kişi askerden gelmiş ve hoşlantı hissettiğim erkekti, benim hormon bozukluğum olduğundan bacaklarım kıllarla doluydu ve kız kardeşi beni arayıp sen farketmedin ama pantolonunu indirdiler dedi ve sonradan telefonu kapatmayı unuttular ve bende kulak misafiri oldum hoşlandığım kişinin soğudum dediğini duydum :( )

ve bu işte en çok sözü dinlenen kişi erkek bir öğretmen ( sürekli cebinde zarf içinde kesilmiş parmak var ve gelen kız babalarına bunu gösterip korkutmaya çalışıyor, elektroşop ve bıçak taşıyo yanında..)

bana sürekli olarak elemanlar ve kasada çalışan kişi '' ağız kokun buraya kadar geliyor'' diyip zoruma gitmesini sağlamaya çalışıyorlar, '' para kazanmak ister misin , para verelim de kendine bi üst baş al , hala bu telefonu mu kullanıyorsun bunun devri mi kaldı, baban var mı, baban eninde sonunda ölecek gibi gibi... cümleler kurup kendi yanına çekmeye çalışıyorlar...

bi arada kürt olup olmadığımı sordu , burada ki amacı anlayamadım kürt olup bu olaya bulaşsam türk olup bulaşsam ne gb farklar olacak ki? bunu çokk merak ediyorum..

ayrıca bu allahın belaları neyden nasıl korkar , onları kendimden nasıl uzak tutabilirim çünkü orada çalışan bi eleman evime kadar takip etti ve adresimi biliyorlar..

Kadınları sat*an çeteleri nasıl bana yaklaşmamaları için korkutabilirm?