aileye bağlı şimdi standrt bir aile ise elbet sorun çıkartır ama genelde maddi durumu çok yüksek ve geniş evlerde kalanlarda var bu bir sorun teşkil etmez sorumluluk alırmı konusuna gelince yine erkeğee bağlı ama annesi ile babası yaşlanınca sorumluluk alma derecesi çok fazla fark gösterir olumlu anlamda onun haricinde bir şey söylemek istiyorum şimdi eğer erkeğin kardeşi varsa ilerde aile olarak sizin çok başınız ağrıyabilir miras meselesi yüzünden baba ve anne vefat edince hemen evin üstüne konarlar anne baba ne derse desin bide tabi ölüm var ölüm b, r bakmışsın ertesi gün trafik kazasında gitmişler o zaman o erkek ne yapıcak çok merak ediyorum acısını mı dindirecek kardeşlerini mi sakinleştirecek yani anne baba yanında kalıyorsa onları seviyordur illaki
Öncelikle aile faktörü çok önemlidir hanımefendi. Aile kabuğunu kırmış, kültür, düşünce, olgun sosyal yapı statüsü, kişiliği geliştirme ve bireylere hatanın tecrübe yanını etkin kılmada destekli ise neden olmasın!, Aile durumuna göre değişkenlik gösterebilir. Eğer kişi ailesinden kaçarak, yalnız yaşıyorsa, bu ondaki problemleri ortak yaşama anlamına gelebilir. Fakat sorumluluk üzerine etkin bir aileden, olgun bir şekilde yalnız yaşıyorsa bu doğal bir normdur. Önce kişiyi bireysel tanımalı, sonrasında ise aile bireylerini bu tanıma sürecine dahil etmeli.
Evlenilecek kişi secerken ne alaka nerede yaşadığı. Konu buradan ana kuzusu olup olmadığına geliyor sanırım. Şimdi kadınlarda hep şu var. Annesine karşı ciksin ama benim. yanimda süt dökmüş kedi gibi olsun. Aile ilişkileri çoook zor :) boş verin böyle şeyleri insan olsun değerinizi bilsin yeter. Tabi zamanında sizi gercekten seven adamları terketip onları uzduyseniz onun acısı çıkabilir dikkatli olun :))
Öncelikle evlenmeyi düşünülen erkeğin zaten bazı şeyleri aştığı ve sorumluluk sahibi bir insan olduğu gerçeğini düşünmek lazım. Kaldı ki, bir erkeğin ailesiyle yaşıyor olması sorumsuz bir erkek olduğu anlamına gelmiyor.
Uzun yıllar ailesiyle yaşayan insanların alıştığı, ister istemez bir çok şeyi başkasından beklediği de bir gerçektir. Mutfağa bulaşık yığan, odası sürekli dağınık olan, temizlik yapmayan tiplerde var. Ailesiyle yaşadığı halde her işe el atan da var.
Sorunun cevabı hem evet, hem hayır. Karşınızdaki erkeği iyi analiz ederseniz, bu soruyu kendiniz cevaplayabilirsiniz.
Sorumsuz bir insanla aynı evde yaşamak çok zordur. Dikkatli olmak lazım. :)
Herkes Annesine düşkündür fakat her şey Annemin gönlü olsun diye bir kavram yoktur illa Sevdiği Kadininda istediklerini yerine getirmesi gerektir Kiz Ayri evde yaşamak istiyorsa bile bu Ev konular olsun başka şeyler olsun konuşulmasi şarttir illa eksikler olur ama ayni evde yaşamak istemezdim ayri evde yaşamak isterdim yalan değil hani kötü bir manada değil daha rahat olmamiz için
Yalnız bir evde yaşamaktansa ailesiyle yaşaması mantıklı. Türkiye'de geçim kolay değil. Günümüzde her şey lüks hale doğru gidiyorken, aile evinde birikimini de yapar, keyfine de bakar.
Niye almasin. Ben ailemle yaşıyorum. Annem ütü yapmasını öğretti, belli başlı yemekleri yapıyorum. Yeri gelir cam siler aileme yardım ederim. Saçma bir bakış açısı. Bekar insanların çoğu ailesi ile yaşıyor zaten. O zaman herkes Ana kuzusu :))
Aileyle yaşayan erkek aileye önem veren erkektir, kolay kolay kadını bırakmaz boşanmaya kalkmaz, her türlü durumda ailesi destekler arabulucu olur, yani olmasında zarar değil fayda var. Aile olarak güçlü olursunuz. Ayrıca ailesi olan kolay kolay hata yapmaz, daha düşünerek hareket eder. Yani iyi.
Annemle yaşıyorum. Sorumluluk duygum az. Ana kuzusu değilim. Ailemden de ayrı yapabilirim. Ama yine de aile ile de yaşamanın olumlu yönleri de var çok.