Sevgilim bana psikolojik siddet uyguluyor?

22 yaşındayım. İstanbul'da universite okuyorum. Sevgilimle beraber yaşamak için İstanbul tercih ettim. Beraber yaşamaya başladığımızdan beri sürekli yaptığım hareketlere kızıyor karakterimi sorguluyor dışarıya çıkmama izin vermiyor. Annesi zaten beni sevmiyor. Annesi eski evinden kalma esyaları sevgilime vermiş beraber eve çıktık kirayı da bölüşüyoruz ama annesi orasi benim evim vs diyip duruyor beni istemiyor gibi. Uzaktan ilişkiyle başladık ve her şey güzeldi ancak şimdi inanılmaz derecede psikolojik şiddete maruz kalıyorum. Okula giderken gözüme sürdüğüm rimele bile hayırdır niye bu kadar süslendin vs diyor. Bilgisayardan kafasını kaldırmıyor ama yaptığım işi de sevmiyor. Ben hıçkıra hıçkıra ağlarken benimle alay ediyor ukala ukala gülüyor. Kendi maaşı ile kredi borçlarını (ailesinin borcu) ödüyor ve ailemin bana verdiği harçlıkla geçinmeye çalışıyoruz. Bir iki gündür ailen yeterli para vermiyor diye kızdı Okulumu yüzde 75 burslu okuyorum. Ayrılıp kendi evime çıkmak istesem bile kira fiyatları almış başını gidiyor. Okul için ödeme de yaptım birakıp gidemiyorum. Çok büyük çıkmazdayım ne yapacağım?

Sevgilim bana psikolojik siddet uyguluyor?