kolumda bir kaç çizik var yani hastalık atlattım atıyorum
ama Amerika da bile çarsi yokmuş yani babamla Alanya da en iyi cerrahi merkezine gittim
doku olur ama tutmaya bilir dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kolumda bir kaç çizik var yani hastalık atlattım atıyorum
ama Amerika da bile çarsi yokmuş yani babamla Alanya da en iyi cerrahi merkezine gittim
doku olur ama tutmaya bilir dedi
Merhaba,
Ben doğuştan Serebral Palsi bedensel engelliyim, yani doğum esnasında normal bebekler kafasından gelirken ben ise ters makat geliş olarak ayaklardan çıkmışım, bunu sonucunda da baş takılması sonucu Nefessiz kaldım ve yürüme merkezinde hasar meydana geldi, şu anda ağır engelli değilim %60 oranında engelim var, aynı zamanda yürüteç bastonlarla destekli olarak yürüyorum, kendi işimi kendim yapabiliyorum tuvalet banyo yemek yemek, sadece yemek yapamıyorum düzenli olarak sosyal bir hayatım yok ancak ilgili seven bir ailem var.
Birde kendim dışında benden daha kötü durumda engelli olan çevremdeki insanları görünce daha fazla şükür ediyorum.
Netice olarak bu dünyada kime ne zaman ne olacağını Allahü Teâlâ bilir. Bizim Alanya'da yazlıgimiz var ve burada komşumuz vardı, adam banyoda beyin kanaması geçirdi ve düştü 4-5 yıl yattı ve 06 Mayıs 2022 de vefat etti.
Bu yüzden kimin ne zaman ne olacağı belli olmaz, evlenmek istersem de zaten hafif engelli olan birisini isterim, hem eşit oluruz hemde beni çok daha iyi anlayacağını düşünüyorum.
Tabiki inancı benim için Müslüman olması namaz kılması alkol sigarayı kullanmaması önemli bunlar olduktan sonra ve ailem de onay verdikten sonra severdim.
Bu yüzden kendinizi sınırlamayın herkes sevilmek ve mutlu olmayı hak eder, sizde hak edersiniz ediyorsunuz da..
Ne çiziği bunlar yani jilet falan mı? Ayrıca bunlar kusur değil ki ve seven insan kusurlarıyla sever yani bir çizik var diye sevgi falan bitmez.
Cevap
17Cevap
Tabi ki severdim
Benim vücudumda 350'ye yakın yara izi var. Ben kusurluyum, herhalde kusurlu birisini sevebilirim. 🤷🏻
Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza inşallah 🙏
Umarım.
Amin 🙏
kişliğinde olmasın yoksa neolnmuş herkes ola bilir öyle
Sağlık yönünden herhangi bir eksiğin ya da sıkıntının olması kusur değildir. Sağlık yönünden bir engeldir. Sevilmeye engel değildir
Kusur degil bunlar, herkesin basına gelebilecek kücük sorunlar
Günaydın
Kalbi gönlünde küsür yok ise merhamet ve vicdandıysa sevilmeyi hak ediyor 😇
😊😊😊💐
Bence kolda ki bir kaç çizikten bir sorun olmaz bu konuda
Kusur dediğiniz bir kaç çizik mi ben mi yanlış anladım.
Sevmem basta ama normalken sonradan kusuru olursa devam ederm sevmeye
herkesin bi kusuru war kusursun insan yokki
Kalbi kusurlu olmasın yeter ki...
Geçmiş olsun bu arada
Yeter ki düşünce yapısı kusurlu olmasın
tabiki severdim. Geçmiş olsun.
Bu kusur değil bence
Tuğba mı tuba mı 😂
Hihihi tuba 😂
Naber nasılsın keyifler nasıl tuba 😋
Bazı şeylerin güzelliği kusurudur.
Rica ederım. Ben gdıyorum by 😀
Tabiki severdim her insanın kusuru vardır.
Kolun yüzünden mi
Hayır sevmem
evettt
Neden olmasın ki :)
Severdim
sevmem
Ne seversin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?