Selamlar.. Bir arkadaşın başına geldi bu olay, eve gidince görücülerle karşılaşıyor neyse ki haberi olmadan nikah kıymamışlar o da bir şeydir shhs😂 Peki bu akşam sana görücü gelse ne yapardın? Yani şartları değerlendirmek lazım shsh 😜 Keyifli günler..😂🤘🏻
Misafire her daim hürmet ederim. Ancak görücü ise yine de değişen bir şey olmazdı. İkramları yapar ve yine güleryüzlü olurdum. Ama oğlu tatlıysa😁 gerisi bende 😁🤣
Bu başıma geldi. Kızı Ankara Hastanesi'nde görev yapan bir teyze, valideye kahve içmeye gelmiş. Açık açık sormuş oğlun evlenmeyi düşünüyor mu diye? Benim ki, düşünüyor ama bulamıyoruz deyince gülerek benim kız da senin oğlan gibi boylu boslu, içkisiz, sigarasız birini istiyor ama bulamıyor demiş. Bizim valide çakmış dalgayı. Kızın kaç yaşında diye sormuş, teyze hemen atlamış sende var bir oğlan, ben de var bir kız, yaşını ne yapacaksın demiş.
Kızla görüştük ama ben istemedim. Doktor biriyle ben yapamam. Ağzımın ve elimin ayarı yok.
Kapı kapı dolaşıp oğluna kız arayanı gördü bu gözler, biri de bizim eve geldi. Saygımı bozmadan istemediğimi, olmayacağını söyledim. Ama ne saçma şeyler yaa
Akşama geleceğim hacı baban evde miii diyordu ya Dilber Ay'ın şarkıda ahsha o geldi aklıma 🤣🤣 tavukları pişirip hacıyı da çarşıya gönderdin mi tamamdır ahshah
Annem ve bir arkadaşı beni kandırıp bizi falan yere götür dediler. Sonra bi baktım güzel güzel kızlar çıktı ortaya tabi ben olayı anlamadım ne oluyor lan demeye kalmadan öğrendim ki assolist daha gelmemiş 😅😂🤣🤣🤣 tabi bizimkiler gerisin geriye döndü. Kız güzel kızdı ama 👍 tabi ben evliliğe karşı olduğum için (kızda istememiş) olmadı. Yani kadın kısmı fena sadece kızı değil damat adayınıda kandırıyorlar. Annem çok fena yaaa 😅😂🤣🤣 erkek kardeşimide trollemişti, kardeşime eski sevgilisini istemeye gittim dedi. Kardeşim yusuf yusuf oldu, çünkü yeni sevgili yapmaya uğraşıyordu o sırada...
Bana sormadan kimse böyle bir şey yapamaz, bu zamana kadar istemedim gelmedi. Ben istemeden de gelmez. Sadece sevdiğim adam gelecek istemeye. Oldu da geldi diyelim niyetlerini anladıktan sonra ben reddederim bu işler kibarlığa gelmiyor kimse kusura bakmasın yani.
Yakışıklı yurtdışında yaşayan akraba boylu poslu esmer bir kürdoysa durur bi konuşurum ama değilse evi terk ederim bu anlattığım gibiyse de sadece konuşurum evlenmeyi düşünmüyorum suanda
öyle saçmalıklarla uğraşmam , görücü usulu nedir ya , evlilikde aşk olmalı , tutku olmalı , sevgi olmalı , görücü usulu bir insanı sevebileceğime inanmıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gülerdim ne yapacağım. Çünkü komik bir durum 😀 sonra günümüzde bu işler nasıl yapılır herkese onu anlatırdım
Bir keresinde ben arkadaşlarlayım eve geçicem annemi aradım bir şey istiyor musun dışarıdan diye yok kızım misafir var dedi sordum sana gelmişler diye yanıtladı sonrası yok hahwjwvwjwgwuw eve gitmedim ahahhahahaahha (kuzenimlere gectim)
Açıkçası tuhaf gelebilir ama çocuğu bir tanırdim önce ayrıca kendi mi beğenmiş ailesi mi oturup konuşmak gerek bunları. Birbirimizi tanıyalım derdim, kriterlerime uymuyorsa ben size hayırlı gelmem derdim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bana görücü gelse miyop olduğum için göremezdim ve geri dönerlerdi kapıdan. 🤣🤣🤣💯
butun kizlar ukalaca yorumlar yapmislar tuzlari kuru ve kucaktan kucaga gezmeye alismislar. sonrada alan olmayinca yas ilerleyincede bu sefer evlenmek bi keriz bulmak serefini kurtarmak icin can atarlar.. sizi alan adamlarin vay haline