Arkadaşlar 4 yılık evliyim 1,5 yaşında oğlum var bugün eşimle annemlere gittik orada erkek kardeşimin nişanlısı ds vardı gelinimiz kızım yaşı küçük çokta severim Yani komşumuzdu kardeşim gibi oğlumu sevdi oynadılae eşim sürekli şey diyor çocuk dilinden anlıyor çok güzel iletişimi aferin falan neyse sonra oyun oynuyoruz sürekli bie kıza bakıp gülüyor espri yaparak ya kardeşi gibi görüyor eşimin mizacı böyle ama sinir oluyorum daha ağır başlı olmasını istiyorum ama maalesef eve gelirken dedim sende amma övdün He dedim doğru planı söyledim kıskançlık yapma fesat düşünme ne var dedi dedim ben o kadar çocukla vakit geçiriyorum bana demedin bir kere aferin diyr sizce abartıyor muyum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Valla kıskanç bir yapınız var ablam ben de çok kıskancımdır aynındurumu yaşasam kıskanırım yani ama normal sohbet aslında sadece o an bize aşırı bir kıskançlık krizi geliyo tutamıyoz ardını
Ya eşim asla kötü düşünmez ama o anda hani hiç kimse övmüyorken aferin anlıyor çocuk bakmaktan vs demesi hoş değil sanane ya işine bak yalakalık yapmak sana mı kaldı
Boş laf kalabalığı yapmış enişte az biraz ayar çek düzelir o
Heh işte olayı bu bazen hiç umrunda olmaz bazen de aşırı takılır herkese hiç sevmiyorum bu huyunu ağır başlı olmasını çok isterdim Cideen
Abartmıyorsunuz, size sergilemediği tavrı başka bir kadında yüceltmesi, kıskanmayı geçin daha beter bir durum benim nezdimde.
Ya hayır beni de övmesin ama orada yani bravo aferin güzel ilgileniyo anlıyor falan deyince ne gerek ne lüzum Yani
Eğer size hak ettiğiniz ilgiyi verseydi o kıza verdiği hiç bir iltifat sizi rahatsız etmezdi. Onu takdir etmesi lüzumsuz değil ama sizi taktir etmemesi öyle.
Ya bana bir kere demedi ya anlıyorsun çocuktan vs bana diyor ki gerek mi var dememe var evet desen ölür müsün
Peki önceden de bu şekilde mıydı, evlenmeden önce.
Ya hayır yani şöyle diyim hep böyledir iyi niyetli öyle art niyeti olmaz hep güler yüzlü sevecen insansever biri kardeşime de der mesela hep över yazısı harika işte çok Zeki kız kardeşime ama genel itibari ile böyle aklına geleni söyler insanların da iyi niyetli olduklarını sanar hep ama bence asla öyle değil mesela şimdi gibip kız şunu diyebilir işte Levent abi de bana bakıp gülüyor espri yapıp sürekli bana baktı vs gibi eşim farkında değil ama bu böyledir sekmez
Yanlış anlamayın ama eşiniz flörtöz olabilir mi? Yani illa devam ettirmesi en gerek yok aynı kişiyle bulunduğunu ortamda bile flört edebilir. Böyle adamlar var evli olsa da. Her kadınla flört edebilir.
Eşim erkek kardeşime de öyle mesela çok Zeki çocuk falan der toplu içinde birilerini över bilmiyorum ki Yani ama tabi samimi görmediği birine de yapmaz bunu nasıl vazgeçirebilirim ki
Bende kiskanirdim kocanda esseklik var
Bende dedim işte aslında bende bişey yapacağım bakalım anlayacak mı bir ortamda onun bir arkadaşını öveyim bakayım
Bence onu yapma hele arkadasina hic yapma araniz daha da acilir seytanin isine girme
Eşim çok yalaka yani kardeşimin Eşi de oradaydı diğer damat yani çocuk sesini çıkarmadan oturuyor aöa yeri gelsin bende onu övücem diyicem helal olsun Murat’a çok ağır çocuk yanında da diyeceğim bakalım ne oluyor sen sus Yani sana mı kaldı espri yapmak yok çocuktan anlıyor vs sen bana dememiş adamsın çocuğunun annesiyim ya
Enişte boomba ile oynuyor
Ben de kıskanırım eşimi 🙈
Eşin abazan gibi
eşin neye karışıyor
İşte bende ona sinir oluyorum ya art niyet yok ama espri yapıyor ona bakıyor gülüyor mu diye işte aferin diyor kız küçük ama yine de hoşuma gitmiyor mesela kardeşimin de eşi var asla sesi çıkmıyor yaşı küçük olmasına rağmen yalaka gibi sürekli
warya mesafe en büyük saygıdır..
ama bizdeki dırum biraz daha farklı
İkinci çocuğu başkasından düşünüyo eşin bence
Haklısın normal
Eşin yvsk