+1 yılinanamıyorum yaaa :))) o kadar komiğime gitti ki açıklamaların çünkü ben mi yazdım bunları ya dedim :) ben anlatsam ikizler kadınına karşı hislerimi ancak böle tarif edebilirdim.
hayatımı altüst eden ikizler kadınından ayrılalı 3 sene oluyo ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler ya, o salağın yaptıkları halen ilişkilerime etki ediyo ya.
bi kere çok güzel tespit çünkü ikizler kadını karşısında kesinlikle ama kesinlikle haklı olamazsın birinci kural bu :)) ne kadar ilginç dimi hep haklılar. kendi dünyaları var ve o dünyaya asla dahil olamazsın. bi ikizler kadınını yatağa attım diye elde ettim diye düşünme çünkü ikizler kadınını asla tam olarak elde edemezsin. ikizler kadınıyla ilgili kesinlikle iyi bişey düşünme, çamurla ilgili ne kadar iyi düşünürsen düşün çamur çamurdur, sen iyi düşündün diye pamuk şekere dönüşmez. asla umursama, seni aramamaya başladıysa sana yolu vermek üzeredir. o asla üzülmez, asla pişmanlık duymaz, sen zaten onun hayatında zerre kadar bişeysindir, omuzundan silkeler ve gidersin. asla değer verme, değer verdiğin an kapının önüne koyar. kıskançsan falan hele hiç yazmama bile gerek yok :) onu aldat, küçük düşür, hakaret et, arama, sorma, kötü davran, telefon etme, ararsa açma, borç iste, geri verme. o zaman değerli olursun.
ikizler kadınına karşı zafer demek, senin için ağlaması demektir. ona hiç bir hediye verme, çiçek bile verme hemen kendini bi bok zanneder.05 Yorumla- +1 yıl
aldat onu, bul başka birini, ya da bi kız kankanla oyun oyna, aldatıldığını düşünsün. gardı düşer. tekrar köpeğin haline gelir. bu dünyada onu aldattın diye seni terk etmeyip başına taç edecek yegane burç ikizler kadınıdır. çünkü bütün dünyayı götünden anlamış durumdalar :)
- +1 yıl
bunlar kova içinde gecerlı bence :D :D burçlara inanmazdım ama şu 1 sene içinde kova burcunu çok çözmeye calıstım inandım cok sevdim bazı huylarını o burca hayran oldum ama sonlarında saolsun anamı aglattı :D ve sogudum o burctan.. sizde ikizlerden cekmişsiniz ama böle insanlar değeri haketmiyolar...
- +1 yıl
Bizim çalıştığımız yere öyle biri geliyordu ki yaklaşık iki senedir geliyor, ben onun hâline ilk başta üzüldüm. Ancak hakikat ortaya çıktıkça manzara değişti. Üstelik benim hakkımda gırgır bir lafı ciddiye alıp hakaret etmiş. Yaptıklarımı düşündüm ne vardı öyle diye birşey de bulamadım doğru dürüst beni ayrılan başka bir çocukla karıştırdı herhalde dedim. Şaklaban mıyım ki öyle düşünmüş zavallı dedim ardından. Madem o da ardımdan atıp tutmuş, ben de saygı duymuyorum o kadar basit. O olaydan sonra geldiğinde tınlamadım. Sen bana mı darıldın diyor amansız canım... Yok herkese davrandığım gibi dedim. Bir daha üstelemedi. Sanıyor ki kırıldım diye takıp soracağım. Ne umrumda olur o dakikadan sonra kıçı kırık Egon çok değerliyse benim de değerli 😎
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde ilk sevdigim kişi ikizler burcuydu söylediklerinin aynısını yapıyordu hep haklıydı ben üzülüyorum ölüyorum ama umrunda olmuyordu duyguuzdu sanki,bir şey oldugunda anlatmazdı merak ediyordum üstüme çok geliyorsun derdi...ayrılmasını da bilmiyordu ayrıldık diyordu ama sürekli mesaj bir şeyler işte..hayatımı zindan etti resmen ayrıyken özledim diye mesaj atıyor ama bir yandan da başkası olsa hayatında keşke diyordu..ne desem bilmiyorum ayrılıyordu ama sözde, davranışta benden çok seviyordu sanki..çok vurdumduymaz onun hayatının dışındakiler onu çok ilgilendirmiyordu...çok şımarıktı ayrıca hem ailesi hem de ben şımartmıştım ama genelde de şımarıktı..diyecegim o ki uzak durulması gereken kişilerdir..geneleme yapıyorum ama istisnalar kaideleri bozmazmış.
01 Yorumla
+1 yılİkizler kadını olarak her şekilde üstte çıkarız.Daima haklıyızdır eğer o an haklı olduğumuzu kanıtlayamamışsak daha sonra mutlaka kanıtlarız haklı olmasak bile :) Kendimden pay biçerek söylüyorum fikirlerimiz hemen değişir 5dk sonra hayır ben böyle dememedim böyle istemedim deriz.Biz kendimizi düşünürüz hatta kafamızda planlarımızı yaparız.Başkalarının destek çıkmasına gerek yoktur fakat destek çıkmadıklarını anladığımız an karşı taraf için gayet acı bir son olabilir.Eğer hayatında başka biri varmış gibi davranırsan iyice sinirlendirisin ve oda seninle oynar çokta iyi oynar çünkü çift karakterliyiz.İyi bir adam gibi uzaklaş düşünmesini senin gibi iyi bir adamı kaybetme korkusunu yaşat.İkizler ciddi anlamda karakter açısından berbat bir burçtur.Hatta annem bir çocuğum daha olursa mayısta haziranda doğurmam o süre de içimde tuttarım bir ikizlerle daha uğraşamam diyor.Burcumun özelliklerinin tamamını taşıyorum ve daha da çekilmez oluyorum.
06 Yorumla- +1 yıl
Belki de seviyor ama belli etmiyordur.Şu en iyi cevap seçilen arkadaşın dediklerini okudum da hislerimiz var elbet bizim de çok ağır konuşmuş onu aldat üz hakaret et bilmem ne bunları kendisi yaptığı için karşı taraf değer vermemiştir ve omzundan silkeleyip atmıştır(eğer yaptıysa).Ki bunun burçla alakası yok bütün insanlar bu durumda aynı tepkiyi verir.Ağladığımız zaman da yenilmiyoruz göz yaşlarımızı sildiğimiz an intikam alacağımız andır.Belki yıllar sonra hiç ummadıkları bir anda.
- +1 yıl
Bence sen eğer ayrılma kararı aldıysan düzgün bir şekilde bitir.Yani bitmesi lazım yürümüyor diyip bitir.Çünkü hakaret etme aldatma olaylarına girersen çıkılmaz bir sonuçla karşılaşabilirsin ne yapacağımız belli olmaz insanız sonuçta.Ve aldatılmayı da sindirebilecek bir mideye sahip değiliz.Her zaman derim karşısında 3 adam la sevişirim bu da mı yakmadı canını 3 adamı ona tecavüz ettiririm aldatıldığım zaman.
- +1 yıl
En mantıklısı adam gibi bitirmek zaten birbirinizi hiç kırmayın üzmeyin.Hakkınız da hayırlısı olsun.
- +1 yıl
Gerçek bir yüzleşme, gerçek bir aşk yaşama ihtimali ortaya çıktığında, maymun iştahlı, gerçeklerden de, sevdiğni sandığından da dört köşe, dört bucak kaçar. Her yüzleşmeyi, her karşılaşmayı engelleyecektir. Maymun iştahlıya sorsanız, varsa yoksa son aşkıdır! Oysa aşık olduğu, onun ne ilk, ne son aşkıdır! Maymun iştahlı, yaşamının her döneminde başka bir insan modeline aşıktır çünkü. Ne ilk aşkı diğerlerine benzer, ne ilk gençlik sevdası bir başkasına... Ne yetişkin olduğunda sevdiği benzer diğerlerine, ne olgunluk, ne de son aşkı ötekine... Ama maymun iştahlı, her seferinde aynı türküyü çığırır işte!" Sen benim hem en son, hem en büyük aşkımsın hayatım! "Der.. Ne dersiniz? Maymun iştahlıya nasıl inanalım? Hangi maymun iştahlı birini en çok ve en büyük tutkuyla sevebilir ki? Bence hiçbiri... Ama işte gel de, bunu bir de maymun iştahlıya anlat! Tabi anlatmayı becerebilirsen eğer... Ne yalan söyleyeyim. Ben anlatamadım arkadaş! Ama ne kadar anlatamasam da, şunu çok iyi biliyorum ki, hiçbir maymun iştahlı, bir tek kişiyi hem büyük bir aşkla, hem de sonsuza kadar sevemezEvlilikte aradığın AŞK olmasın. Olması gereken güven, saygı, değer, Sadakat, anlayış olsun. Aşkın aslı sevgidir. Sevgiyi diri tutan güveneceğin bir gönül, saygılı bir dil, değer veren bir düşünce, sırtını rahatlıkla dönebileceğin bir sadakat ve her halini hoş görü ile karşılayacak bir anlayıştır. Bunlarsız her duygu zamanla yıpranır ve silinip gider. Unutma.! Aradığın AŞK değil aşkı diri tutacak olan güzel bir ahlâk olsun gerisi boş!!! Ikizler kadını
+1 yılIkizler mi DUSMANIMIN basina bile vermesin rabbim. Aman aman ! benim son sevgilim ikizlerdi , ben burca inanan bi insanim. Daha en basta dedim bak ben baligim yurumuez bu iliski. Yok efendim cocuk musun, burca inanilir mi cart curt BAY/BAYAN MANTIK hep sanki en dogrusunu bu bilir havalarinda. Ve ben ayrildim ama adam var ya dur gitme bile demedi icim cok rahat, bir daha insallah beni bu kadar uzecek biri karsima cikmaz. Ki ikizlerse emin ol kendini dusundugunden seninledir, sen cakamazsin, asik eder. Dersin ayrilirsam hayatim biter ama biraz ask acisi gelecegini kurtaracaksa yasanmali.
Verilmis sadakamiz varmis, binlerce kez Allahima sukrediyorum. Eskisi kadar da guvenmeyecegim artik kimseye biliyorum:)06 Yorumla- +1 yıl
:) seninle ortak bir yönümüz varmış işte ;) ... ben bir kova olmama rağmen mücadele edemedim... mücadele de etsen olmuyor..gerçek bir şey var iyi davranmıyacaksın bu burç insanlarına... onun sayesinde bende artık inancım kalmadı zaten... nasıl sevdiğimi bile bilmiyorum şaka gibi ama gerçek var duygu sorunları var onlarda ..kendi içlerinde yaşıyorlar... kurtulmam uzun zaman aldı... 3 saat önce tekrar rüryama bile geldi... belalar bela... sen gitmek istediğinde dur demezler..
- +1 yıl
Ikızlerle cok mutlu oluyorsun cunku genelde en ufak bir pozitiflik her sey duzelecek , �yi olacak ah cok mutlu olacagız hic ayrılmayacagız imajı veriyorm emekler hep bizden, fedakarlık , duygusallık, ılıskıye baglılık ... Yoruyor be , tek taraf bu kadar yuku tasırken yıpranıyor , yıpranıyor. Bir de isin su boyutu var , onları anlamak zor cunku dengesızler hem de baya. E sonra benı anlamıyorsun dıye hep suclu taraf , haksız taraf sensin . Zorlamayacaksın olmuyorsa denedıkce yıpratmaktansa the end
- +1 yıl
Bu arada yakın arkadaslarımda cok fazla kova var ki cok kafadırlar. Senin yapında baglanmak olmadıgı ıcın senı uzun ve sonu cizilmis iliskiler sıkar. Ama kızlar genelde baglanmak ister e sen de cok iyi niyetli oldugun icin o yolda ilerlemeye calısırsın. Sana tavsiyem kendinden kimseyi mutlu etmek icin fazla taviz verme .
- +1 yıl
Tamam da frekans araligini dar tutmak onemli:)) herkesin gitgelleri olabilri. Ama bunu baskalarinin canini acitarak cozme huyu ikizlere ozgu. Canlari isteyince de hicbir sey olmamis gibi geliyorlar yahu. Sanki her sey onlara bagli biz sadece komuta zincirinin parcasiyiz. Ayrica ben onlarin oldugu ortamlarda kendimi ozguvensiz hissediyorum ki takdir etme huylari cok cok zayif ! Bak gecen pop rock cok sesli koromuzun konseri vardi . Biz o zaman sevgiliydik. Adam izledi izledi...
- +1 yıl
Kova ya da balik farketmez ikizler kadını xxx dir, onlarla evililik düşünme evlensen bile bir süre sonra senden bıkacaktır bunu farkettiğinde eyvah dersin demedi deme,,,, sevdiğini süründüren bir kadın başka birini mutlu ediyordur unutma bu ıkizler kadını kısa flört için yasarlar uzun vadede yıpranır pişman olursun onlarda şeytan tüyü var derler.. seytana papucunu ters giydirirler aman dikkat derim ben yaşadım ve kurruldum onu teekettim şimdi beni çok arıyor ama geçmiş olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bende ikizler burcuyum siz neyin cakasındasınız ya, ikizler burcu sevdim mi köpek gibi sever, evet onu elde etmek zordur çunku guven arar, bir kere aradıgı adam zeki olmak zorunda, ilgisini yogun tutmak zorunda, zoru sever ikizler kadını evet ama, bu ona insan muamelesi gösterilmeyecegi anlamina gelmez.. Bir ikizler kadını sahiplenilmek ister, bir ikizler ayrılik acısıni herkesten fazla yureginde taşir ama kolay lokma olmaz.. Şimdi bilmeden atip tutmayın
611 Yorumla- +1 yıl
tam anlatmışsın burcu aynen:)
+1 yılİkizler kadını zordur. Çok cabuk sıkılırız,değişkeniz,sürekli hareket içindeyiz,kıskancız ama bir okadar da eğlenceli ve sevecenizdir. Kısıtlamalardan hiç hoşlanmayız,özgülüğümüze düşkünüzdür. Karşımızda ki çok iyi denge kurabilmeli yoksa ilişkinin yürümesi biraz zorlaşır.
13 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmamak gerek aslında ben kendi adıma konustum diyelim. Senin kız arkadaşını bilemem.
+1 yılAga bu ikizler burcunu aşk konusunda nie bu kadar gömüyosunuz. Bi kere evet sevmiyosak oynarız. Kullanır atarız. Ama sevdik mi de tam severiz. Sevdiğimizi biz bile anlayamadığımız için biraz kırarız. Ama kaybetme korkusu sardımı bizi işte o kişiyi el üstünde tutarız. Tabi gerçekten seviyosak. Hep biz haklıyız diye bir şey demeyiz. Evet kendi dünyamızda her şeyi çözeriz. Ama haklı olana da haklısın demeyi biliriz. Haklıysakta hakkımızı sonuna kadar savunuruz. Bizi kullandığınızı düşünürsünüz ama biz bunu bir sezersek varya... Bittiniz. Hele ki sizi gerçekten seviyosak. İlk önce sizi kendimize bağlarız. El üstünde tutarız. Sonra bi anda hayatınızı mahvedip hiçbişi olmamış gibi hayatınızdan çıkar gideriz. Eğer bir ikizler burcu ilişkisinde 2 kişide gerçekten seviyorsa o ilişkinin sonu evliliktir. Hemde baya mutlu bir evllik
00 YorumlaAŞK 2 KİŞİYLE OYNANIR iyi olan kaybeder. Onların hakkından kova gelir kaybeden ikizler olur... ıkizler yaradılış gereği kaybetmek için doğmuşlardır sevgiyi aşkı anlayabilen varsa onlar kazanır lâkin genel ola-rak ikizler kadınları sıradan ilişkilerde iyileridir yüksek dozajli AŞK onlara gelmez kaçarlar onlar birazda maymun istahlilardir pek elinizde tutamazsanız zordur. Çok çabuk sevgili değiştirirler sıkılan canları hayatlarını bitirir ikizler ask burcu değil sadece iyi bir arkadaş olabailir onlardan başka hiçbirşey olmaz onların ipini sadece kova erkegi çeker,,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de bir ikizler kadınıyım. Daha da kötüsü bir ikizler erkeğine aşık olmuştum. Sonuç; senin durumundayım... İnsanları burçlara göre genellememelisin. İkizlerim ama çok sevdim, hep o haklıydı (kendisine göre), çok fedakarlık yaptım yine de sonunda kaybeden ben oldum. Bence sen kendine seni sevecek, anlayacak ve en önemlisi sana saygı duyacak bir kız bul, ikizler olsa bile...
01 Yorumla- +1 yıl
ya zaten öyledik bizd ..ağır basan bendim... ama işte ..zamanla çocukluklarımız başımıza işler açtı.. ben onu bir kez bırakıp gittikten sonra büyü bozuldu..bir daha da yerine gelmedi..sonraa istemeden aşık olmuştum ama sağolsun yaptıklarıyla aşkımı geri verdi bana... ama sevebileceğimi biliyorum ama herkesi değil hak edene ..şu an da onun için uğraşıyorum...
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılBende ikizler burcuyuum ama haklıya haksızsın demem diyememm.Bana deger verine basımın üstünde tasırımonu kırmamak icin her seyi yaparım.Eger beni üzerse tekmeyide basarıım geri dönüüs olmaz aslaa.Sadece tanımaya ve anlamaya calıısmalılar.Kırılgan bir burctuur.
08 Yorumla- +1 yıl
güncellemen icin:bi ikizler kadını seni üzdü diye bütün ikizler kadınını kötüleme hakkın yook.
- +1 yıl
aynen öyle kisilik meselesii her ikizler aynı olacak diye bir sey yookk.
- +1 yıl
ne mutlu sanaa sen beni tanımamııssıın.
- +1 yıl
sorun yanlıs basta ikizler diye baslamamalıydın
Candır ikizler kadını can:) her daim canlıdır o ilişki ama ayak uydurmak zordur :) İdare edemem diyosanız hiç bulaşmayın ikizlere ama yok becerebilirseniz mükemmel bi sevgiliniz olur :) Dip Not: Erkek de ikizlerse dadından yinmez :P Dip Not: tecrübeyle sabit:)
00 Yorumla
+1 yılbenim bi kız arkadaşım ikizler erkeğiyle sorunlar yaşadı bende baya bi tanıdım onun sayesinde ikizler erkeğini ama bayanlarıda sanırım benzer huylardadır. içlerinde yaşarlar herşeyi. iyi arkadaş dost canlısıdırlar
011 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun.
- +1 yıl
O içerideki kişi bir dışarı çıkabilse:) ikizler burcuyum bende kendimden korkuttunuz:D
- +1 yıl
@karşılıklıaşkyok okadar zormu aklından geçeni sözlere dökmek
- +1 yıl
evet bazı zamanlar aslında zor olan birşey yok bazen birşeyleri karşındakinden beklersin bir hareket sen söylemeden onun farkına varmasını istersin yada herşeyi bilirsin haberin vardır ama herşeyi konuşamazsın belki sadece bir süreliğine böyledir
- +1 yıl
buna özetle gurur denir. gururlu ve yalnız kalırsın ona yenik düşersen.
- +1 yıl
herkes aklından geçen uygun bi dille karşısındakine anlatsa ne sorun kalmaz. ama işte herkes benim bildiğim dediğim doğru derdinde.
- +1 yıl
evet doğru diyorsun
+1 yılikizlere dahi burcu der astrologlar hem cogu filozofun da ikizler oldugunu bilmiyorsunuz tabi .) biz ikizler kadar hayattan zevk alan baska bir burca rastlamadim. burclara da baglamayin herseyi karakterin sadece %10 yansittigini okumustum.
11 Yorumla
+1 yılİkizler kadını ne alaka yaaa🙄 ben bir ikizlerim ve güzel severim hayatımda olan kişi iyi bilir. Bahsettiğin şey karakteri yaşanmışlığıyla ilgili burçlara çamur atmayın bence🙇♀️ bir ikizlerdir sürmüş gidiyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Haydi kokoreç yiyelim dediğimde baylırım kokoreçe diyip yedikten 1 hafta sonra yine aynı teklife kokoreç yenirmi lan iğrenç bişey hayatta işim olmaz diye cevap alıyorsan o ikizlerdir
11 Yorumla
+1 yılCanım onun ikizlerle bi ilgisi yok bikere çünkü ikizlerin öyle bi özelliği yok herşeyi burca bağlamayın çünkü ondan sonra yükselen çıkıo yükselen bitio başka :PPP
029 Yorumla- +1 yıl
Bak ona bişey diyemem :D bir ikizler olarak bende öyleyim ama genelde kova kadınları o dediğini yapıolar yani benim tanıdıklarım soruda yazdığını bu arada :D
- +1 yıl
ahaha ikizler kadınıyla kova erkeği anlaşır derler ama :D ya onu derken demekki kızın burç dışında da kendiyle ilgili bi sorunu var ben abartmıyorum çünkü kararsızımdır ama yani dozunda :D
- +1 yıl
canım yaa buarada sen ona ders vermeye çalışıcam die yıpranmada :))) kız nasıl biri havai falan mı
- +1 yıl
biliyorum.. umrunda bile olmasz... unutur gider... ya bana yansıttığı karakter mahsum bir kız modu ama gerçekten kendini bir şey zannediyor ..ve belki ben onun böyle olmasını sağladım..benden sonra artık başkaları düşünsüm diyeceğimde orada da neymiş iilişki çok zormuş bir daha girmiyecekmiş miş miş..
- +1 yıl
eğer kendini çok önemsiyosa inan boşuna yorma kendini ama bunun burçla bi ilgisi yok kızın kendi kişiliği bozuk isterse melek burcu olsun senin değerini anlamasını sağlayacak biri çıkar onun karşısına sen hiç meraketme :))
- +1 yıl
aslında bazı kızlar nedense ağızlarına edilği zaman kedi gibi oluolar değer veren tiplerede kükrüolar :DDD
- +1 yıl
şimdide değer vermeni bekleyen biri çıkar karşına emin ol :D belki o kız hakedecek ama bu sefer ona öyle davranmayacaksın şans işte :PPP
- +1 yıl
evet malesef bu arada sena :D
- +1 yıl
felsefe yapmaya başlamıycaz dimi :D
- +1 yıl
o son yazdığın ne anlama gelio :D
- +1 yıl
ahaha tamam tamam oluyo öyle :D
- +1 yıl
yoo hayır ne detayı :D
- +1 yıl
:)))) önemli olan konuşurken hata yapmamak :D
- +1 yıl
o yüzden önemli olan dedim yaa :D allahım konuşma konumuza bak :D
- +1 yıl
iyi ozaman bi ben vermiyomuşum bu tepkiyi :D
+1 yılAynen kardesim bir degisikler bende yasadim boyle 2 yillik bir iliski anlamaya calisiyorum Şu an ne yaptigini hersey guzelken birden ben cok kararliyim bitti dedi saydirdi gitti giderken de ben hatami anlarsam geri donerim ama istemiyorum Şu an dedi her yerden basti engeli sanki o degilde baskasi gibiydi hayir cok seviyordu oluyordu hep kendileri simdi ne oldu degisikler bakalim seninki gibi geri donermi donerse ikizler dusuncenin tamamina katiliyor olucam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bende ikizlerim ve düşüncelerin çok saçma. İnsanı burcu değil karakteri etkiler.
01 Yorumlagel abla gel ikizler kadınından vurgun yiyenlere gel :D
02 Yorumla
+1 yılOnu bunu bosverin de en iyisi balik simdi:p ben de cok inanirdm ama eskisi gibi degil,insan insana benzer sadece herkes farkli..
00 Yorumla
+1 yılnedir biz ikizlerin çektiği kadını erkeği uzak durun uzak durun..ne iz bırakmışız burç olarak ahalide..korkuyorlar bizden :(
soran ikizler candır..14 Yorumla- +1 yıl
hımm..hayatına ikizler girmişde yaşamışda öğrenmiş gibisin
- +1 yıl
yükselen neydi ona göre ben düşüncem bi.:D
burçlar saçmalıktır.inananlara inanamıyorum bik bik bik...
00 YorumlaBir vurgun yiyen de benim ikizlerden. Anlattıklarınızın tıpatıp aysını yaşadım. Burclara inanmaya da ciddi ciddi başladım artık.
00 Yorumlaikizler mi buldun? sna ii şanslar.
09 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİkizlerim tamam zorum ama sevdim mi tam severim.
01 Yorumla
+1 yılAkreplerden daha kötü olamazlar
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır aşırı dengeliler
+1 yılbiraz yalnız bırak onu vurkaçla elinde tutarsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. Saçma bence. Birçok ikizler tanıyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
beni tanıyor musun :D
+1 yılheyy bende ikizlerim hiçte öyle değilimmm
03 Yorumla- +1 yıl
dengesizlik değilmi.. terk ettiğiniz sevgilinize tekrar dönüyorsunuz ama ne için bakalım içimde özlem varmı yokmu diye.. sonra erkek gitmek istiyor ona da izin vermiyor ..sonra tekrar çıkmaya başlıyorsunuz ..1 gün boyunca sonra canı sıkılıyor hiç bir şey hissetmiyorum diyor ..sonrada tüm suçu karşısındakine atıyor ..neymiş ... çok bunaltmışımda hep kendimi düşünmüşümde.. kesinlikle insanı ölüme götürür..
- +1 yıl
ben böyle yapmazdım sevdiğimde,çabalarım uğraşlırım oldukça. sanırım yükselenlermiz farklı
- +1 yıl
bunu bana yaptı işte ve ben ona hala saygı gösterirken yaptığı şeylerde bile bir kaçış aradı..ve suçu bile bana attı.. neymiş bunaltmışım ama dengemi bozdu basitmi bir sabah seviyorum akşam bunaldım hissetmiyorum demek ... bir de inancımı kaybettitm..bAbam hasta dedi .. beraber üzüldük ama sonra arıyorum ..güçlü bir kadın sesi geliyor ... buluşalım bitsin diyorum.. 2 hafta sonra olsun zamanım yok diyor..
Sen ölmüşsün haberin yok
00 Yorumla
+1 yılsanmam çıldırtır en fazla.
02 Yorumla- +1 yıl
ikizler erkeği var..istermin :D
Burcla ne alaka la.
Te allahım ya.06 Yorumla- +1 yıl
İnanılmaz renkli insanlar.. ama duygudan çok akıllarıyla hareket ederler yani aşık olunmazlar .. düşünün onunla en iyi anlaştığı burcum kova erkeği olmama rağmen beni bile hasta edebildi.. bırakamıyorum bir türlü kendsiini ..hep aşka sahip çıkayım diye.. tam bırakacağım bu sefer o yanaşmıyor ..arada kaldım.
+1 yılummadığı anda terket guzel oluyoo :D
02 Yorumla- +1 yıl
eger bu ona acı geldıyse kesınlıkle konusmaya devam etme hayatının kararır bak :D
ikizler kadını çok zor ya
07 Yorumla- +1 yıl
sana güzel bi yol önerebilirim bak ayrıldıktan sonra sesi sedayı keseceksin ve akacaksın ortamlara ama o senin onu çok sevdiğini kimsenin senin kadar ona değer vermeyeceğini bilecek özleyecektir dönmek ister.ben istedim.kova burcuyum bende ikizlere çok benzerim bu kadını anlayabiliyorum
- +1 yıl
biz ayrılmıştık zaten ..beni bıraktı ben zor karar verdm ve ayrıldım .. hayatıma baktım geri döndü .. .herşeyi öğrendi yine saçmaladı ..ya benim acı çekmemi istiyor gerçekten ve gerçekten sadece onu sevmemi istiyor ... kimse benim ona yaptıklarımı yapamaz.. alırmı hayatına bilemem kendi bilir... bende kova burcuyum...
Evet, ölmenin en kısa yolu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYay kadını kadar olamaz hiçbiri.
00 Yorumla
+1 yılhe geber iste.
10 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası