Sevdigim bi cocuk var ve sevgilisi var ama bana cok umut veriyor sevgilisiyle de pek yakın değiller gibi detaylar altta yardım pls?

simdi cocukla aynı akukdayız fakat tanışmıyoruz ama en yakın arkadaşımla arkadaşlar birbirleriyle snaptende arkadaslwr arkadasım beni ve 3 arkadasımı daha etiketleyerek snap atti ve cocuk 4 ümüz arasından sadece beni ekledi snapten birde cocukla sürekli okulda göz göze geliyoruz ondan sonra arkadasım gitti bu cocuga senden hoşlanan bir arkadasım var seninle tanışmak istiyo dedi cocuk direkt yani arkadasım daha sözünü bitirmeden sevgilim var dedi ve bunu benim gözümün içine bakarak söyledi. neyse ben artık umudumu kesmeye başladım yavas yavas derken cocuk arkadasıma benden hoşlanan kişi kim diye sordu arkadasım süphelendigin biri mi var dedi yok dedi zaten hiçbir arkadasını tanımıyorum, arkadasım da ztn senin sevgilin var boş ver napıcan dedi vocukta merak ettiğimden degil sadece sordum dedi ondan sonra ben cocugun benden süphelendigini tahmin ettim cünkü hal ve hareketleri öyle gösteriyor neyse iste ben bunu unutmaya calısırkwn bi baktım instagramda priw hesabından bana istek atmış ama daha cocugun main hesabından bile takiplesmiypruz cok sasırdım birden priwinden istek atmasına sizce neden böyle yapıyo yani canım cok acıyo hani hem sevgilisi var hem böyle adımlar atıyo napmalıyım? bu arada cocuk amcı falan degil, ayrıca snaplerimi de anında acıyo

Sevdigim bi cocuk var ve sevgilisi var ama bana cok umut veriyor sevgilisiyle de pek yakın değiller gibi detaylar altta yardım pls?