Konuştuğum bir kız, bedelli askerlik yapacağımı öğrenince "yeterince erkek olmadığımı" ima etti. Bu ne anlama geliyor?

Kızları hoşnut etmek için ellerimizi ve ayaklarımızı bağlayıp suya mı atlamalıyız?
Konuştuğum bir kız, bedelli askerlik yapacağımı öğrenince yeterince erkek olmadığımı ima etti. Bu ne anlama geliyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar zorunlu askerlik yapmıyorlar. Hal böyle olunca biraz komik oluyor. Ayrıca özgürlüğümü seviyorum diye ve 6 ay yapmak istemiyorum diye korkak olmuyorum bence, tam tersi 6 ay yapanlar da cesur olmuyor bence. Bence zorunlu askerlik diye bir şey olmasın. Vatan millet fedaisi ülkücüler gidip erkekliklerini ve milliyetçiliklerini kanıtlayabilirler.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok güzel ve mantıklı yorumlar yapan kadınlar var. Hepinize teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi anlamışlar, çok iyi. İmkanım olsa da hepinizi tek tek en iyi görüş seçsem ama maalesef en fazla 2 en iyi görüş seçebiliyorum. Neyse. Teşekkürler. Hemcinslerim de her şeyin farkında birkaç tanesi hariç. Tutuculuk ve şovenizm çok kötü şeyler ey insanlar. Akıllı, mantıklı düşünün ve yorumlayın.
Konuştuğum bir kız, bedelli askerlik yapacağımı öğrenince "yeterince erkek olmadığımı" ima etti. Bu ne anlama geliyor?