ALDATILDIM... İNTİKAM ALMADAN NASIL UNUTABİLİRİM?

CİĞERİ 5 PARA ETMEZ BİRİNİ ÇOK SEVDİM 3 YIL ÖMRÜMDEN ÇALDI. 20 BİN LİRA BORÇ ALDI ÖDEMEDİ. ONA HEDİYE ALDIĞIM TELEFONLA, BENİ ENGELLEDİ. TİNDERDA S... İÇİN BULDUĞU BİRİYLE BENİ 1 YILDIR ALDATIYORMUŞ, o da yetmezmiş gibi madde bağımlısıymış, o da yetmezmiş gibi bipolar hastalığı varmış (tıpta ciddi akıl hastalığı) bunlarda yetmezmiş gibi kadından 100 bin tl borç almış onu ödeyemediği için sevgili olmak zorundaymış. parayı ödeyemezse evlenmek zorunda kalacakmış. beni adımla kayderken onu kalplerle kaydetmiş, bana sevmiyorum midem bulanıyo bundan kurtulmak istiyorum derken meğer mesajlarında aşkım özledim gibi şeyler yazmış. siz olsanız ne yapardınız? tek bir hatam olmadı ona karşı ne sevgide ne saygıda, ama o kadın annesine bile küfür etmiş buna rağmen onunla yoluna devam etmeyi seçti. bu durumdan nasıl kurtulcam. ailesi kapıya attı 2 ay boyunca maddi manevi desteğimi kesmedim. benim onun için tuttuğum eve o kadını getirmiş yaptıklarını kabul edemiyorum... çok sevmiştim. ben onu gözümün ucuyla bile aldatmazken onun bana bunları yapması beni bitirdi. nasıl unuturum bunca kötülüğü?

intikam almadan için rahatlamaz. mutlaka almalısın.
en iyi intikam intikam almamaktır.
sende aynısını ona yaşat.
böyle adi birinden intikam alsan nolur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
ALDATILDIM... İNTİKAM ALMADAN NASIL UNUTABİLİRİM?