Aşk İlişkileri Karşı cinste görsel olarak seni ne cezbeder? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. Karşıdan biri geliyor diyelim, bu kişinin hangi özelliği hey maşallah be analar neler doğuruyor demene sebep olur? 😂 Keyifli günler.. 🥂https://m.youtube.com/watch?v=IVE00F-2ZCw"Anlayalım artık hop usta, sen başımıza bela mısın?"#smell Karşı cinste görsel olarak seni ne cezbeder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Ben genelde yüz ve bacaklarına baktığım için onları beğenirsem derim heralde.Uzun uzun , uzun zamandır kimseye bakmıyorum.Ben sevdiğine dikkatli bakabilen bir adamım. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. El yüz düzgünlüğü, boy pos endam gibi şeylerdi. Tabiki gözlerim kör olmadan önce 🙈😅 2 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Saçları ilk dikkatimi çeker.. 2 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Neyi? Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Fit vücutFit akıl 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Dolgun göğüsler diyebilirim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Sarışın mavi göz 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Sarışın mavi göz :)) upss 2 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl Hmm şimdi Türkan Şoray desem mesela? Yorumla Zlatan_red +1 yıl yok ben almyım derim :) Yorumla HeartofFire +1 yıl ahshw Türkan ağlıyor şu an 😂😂 Yorumla Zlatan_red +1 yıl Zırlasın 🤣🤣 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İlk bakışta genel fiziksel yapısı ve yüzü. Konuşma şekli ve ses tonu da çok etkilidir. 1 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Doğallık,Açık olmayan, temiz kıyafet,Kendini ben buradayım dedirtmeyen görünüş. 1 0 Yorumla
mert1512 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnsan tanımadan sanırım dış görünüşten etkilenebilir sanırım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beyaz tenli olan çirkin kız yok. Cennetteki yasak meyve gibi oluyorlar. 2 0 Yorumla
_Centaur_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Gözleri ve bakışları keyifli keyifler xd 2 14 Yorumla _Centaur_ +1 yıl Keyifli keyifler ne ya sjsj pardon :D Yorumla HeartofFire +1 yıl ahs senin diline de pelesenk olduk iyice :D Yorumla _Centaur_ +1 yıl :D bana yakışmıyor keyifli olmak ya ondan. Yorumla HeartofFire +1 yıl üzerinde nasıl durur bilemem :D ahs Yorumla _Centaur_ +1 yıl Bana da bul bir tane :D Yorumla HeartofFire +1 yıl Ne bulayım :D Yorumla _Centaur_ +1 yıl Keyifli günler sana ait bir cümle ... günler de bana ait olmalı ama ne olmalı jssjjs :D Yorumla HeartofFire +1 yıl ahsh sana uygun bir şey olmalı 😄 sen bulucaksın Yorumla _Centaur_ +1 yıl Mutlu akşamlar? SJSJ Yorumla HeartofFire +1 yıl 😂 olabilir Yorumla _Centaur_ +1 yıl Sen KS patent müdürüsün bugün itirabiri ile patentimi aldım tişkür sjjssj Yorumla _Centaur_ +1 yıl itirabiri ne ya itibariyle olacaktı :D Yorumla HeartofFire +1 yıl ahhs 😂 sen de yazım hataları müdürü oluyosun bu durumda Yorumla _Centaur_ +1 yıl Hata yapma müdürüyüm evet Yorumla
Lila_1418 Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Aşırıya kaçan yapaylık çok itici geliyor bana. Bence nezaketli ve vücuduna yakışan giysileri giymeli ve temiz olduğu çok farkedilir olmalı. 2 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Zayıf vücutlu, bebeksi çocuksu okşamalık yüzlü, zarif giyimli utangaç masum görünümlü kadına düşüyorum ben 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Görseldeki benim sandım bian 😂😂😂😂 1 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl Ne bağlamda :D Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Görünüş motorsiklet tarz aynı ben😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl hımm anladım :D Yorumla gönlü-kırık +1 yıl 👍😂😂😂 Yorumla
a101kekspir Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Temiz parlak güzel dişler 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Bu konuda ben de hassasım sanırım.. 😄 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Görseldeki negan mı 🤔 karşı cins dış görünüşü ile hiç bir zaman beni cezbetmemiştir 0 0 Yorumla
EnginBeniÜzdübaya Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Gözlerinden ateş ağzından pamuk şeker çıkmalı. 0 0 Yorumla
Kelperuk Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Güzel yüz hatlarına sahip olması , samimi bir gülüş. şık giyimli olması. 1 0 Yorumla
İsimsizkullanıcı125 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Vücudu özellikle orta boylu ve orta kilolu biriyle ya da yüzü güzel biriyse maşallah derim 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Zayıf fizik ve küçük göğüslü olması 2 0 Yorumla
EnesSercan Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Giyinisi, yürüyüşü , fiziği birde dalgalanan saçları he birde parfumude varsa üfff onun yerini kimse tutamaz.her şey tip değildir arkadaşlar ya da cinsellik değildir. 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı. Gözler beni cezbediyor. 1 0 Yorumla
Esinnöz Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl herşeyy 2 2 Yorumla 1234567hgd +1 yıl Mesela? Yorumla EnesSercan +1 yıl Nefes alsın yeter ahabHah Yorumla