Size hangisi daha çekici gelir

Tavırları
Dış görünüşü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Saçları ilk sıradadır... neden bilmiyorum 4 yaşımdan beri böyle.. tabi ki tavırları da eşlik etmelidir..
Kimse bir birini kandırmasın ya bu ne :D
Tavır diyen 89 kız var sanırım klavye siz de kafa yaptı dışarıdan kıyafeti düzgün olmayan kilolu sakalı bıyığı salmış biri size ilgi duysa "tipim değilsin" veya "arkadaş kalalım" diyen kızlar burada tavır diyor çok komiksiniz gerçekten. Toplumun çoğunluğu dış görünüşe bakıyor kimse bunun aksini inkar edemez. Tinder v. b uygulamalar da dış görünüş temellidir dış görünüşünüz güzelse her yer de sevilirsiniz.
Alakası yok dediğinle.
Insan yaşı ilerleyince tipe , boya posa neredeyse hiç bakmıyor.
Ona kim iyi hissetiriyor kim mutlu ediyorsa onu istiyor.
Birinden etkilenmek sadece onu görmek ya da onun dış güzelliği değildir yani nasıl desem birinden etkilenmek için veya bana çekici gelen gelmesi için aslında bi çok seçenek var bazen bi bakış bi gülüş konuşması kadın dediğin biraz işveli olucak abi böyle sana bi bakış aticak bi hareket yapicak senin başını döndürecek başını döndürecek derken bi tuhaf oldum basım döndü şu an saçma bi şekilde 😌🙈🙈
Yaw şimdi bunları yazınca sapık gibi görünüyoruz ama erkek olsaydınız sizde yazacaktınız. Dışını ilginç bulmadığın insanla tanışmak istemezsin bu bir gerçek.
Kalçası, göğüsü, beli, boyu, saçı, tırnakları, gözleri, burnu hepsi etkiliyor.
Cevap
80Cevap
Daha çok tavırları ve sohbeti.
Dış görünüşünü iyi yansıtan tavırları
Öncelikle tavırları, daha sonra da görünüş olarak hoşuma gitmesi
Kesinlikle benim içinde öyle. 😊
Konuşma yapısı ve tavırları birazda saçları sakalları
İkisi arasında çok kaldım ama tavırlar daha önemli tavırlar kolay kolay değişmeslz dış görünüş sonrada halledilir.
her ikiside çekici gelebilir bazılarında öne çıkan dış görüşü olur, bazılarında ise tavırları sizi kendine çekebilir
Beni anladığını bilmek ya da bana değer verdiğini hissetmek. Bu iki duygudan daha çekici gelen bişey yok benim için
Güzel bir elbise hanı üzerine yakışan ve gülümsemeli bir göz. Bazıları kasıyor kendini ciddi olmaya çalışıyor
Farkındalığı yüksek, olgun düşüncelere sahip olan, bilgiye aç olan, nazik, efendi, okumuş, saygılı bir birey olan elbet çekicidir.
Tavırlar önemli, dış görünüş geçicidir Gözler alışınca dış görünüş değerini kaybeder.
Şimdi dürüst olmak lazım çoğu insan diğer seçeneği seçmiş ama yüzde 90 ı dış görünüşe bakıyor 😁
Zeka ve karakter. Bu ikiliye istemeden düşüyorum 🙈
Dış görünüş kişi istemedikce değişmez ama kişinin tavirlari mutlaka özünden ipuclari verir
Başta insan ve karakterli olması dış etkene fazla önem veren birisi değilim.
Tavırları dış görünüşe çok takıldığım söylenemez ilk karşılaşma dışında.
Aslında ikisi de fakat tavırlar daha etkilidir bence
Tavırlar
Aura
Kimya daima dış görünüşten önce gelir...🦄🍀❤️
Ben karşı cinsten ve çekici gelen her şeyinden nefret üstüne nefret ediyorum nefffreeeeett!
Benim için tavır düşünce ve iyi kalpli olması günümüzde kaldı mı derseniz eminim az da olsa vardır.
Dış görünüşü ve bakışı cekici gelir genelde ya da itici.
kızların harbiden dediği lafları yalanmış dediği laflara inanmıycan
Çekici yapar davranış ve tavırlar hitap şekli yurume
Ortalama dış görünüşü olan bir kadın, tavırlarıyla oldukça çekici, seksi olabilir.
Aklını kullanması planları hayalleri o yaşadığı uç noktalar.
Şöyle minik bedeniyle gelip sarılınca dış görünüşü felan unutuyorsun. Al sana çekicilik.
Çoğu insan tavrı diyor ama yalan yolda yürüdüğünde herkes yakışıklı/güzel olana bakıyor kimse tavrı görmüyor
Dış görünüş bir yana tavır ve davranışlar her şeydir. Güzel bir kadını çirkin yapabilir ya da çirkin bir kadının içindeki gerçek güzelliği gün yüzüne çıkarır.
Konuşma tarzı, bilgisi , diksiyonu benim için dıs gorunusten bıle cok önemli. İstediği kadar yakısıklı olsun ama cahil ve canım olacaksa hıc olmasın dırek soguma sebebım ha bıde ego
İlk dış görünüş ama sonrasında içinde cacık yoksa soğutuyor direk
Tavırları daha önemli bence
mesela abaza olmayan erkekleri cok severim, bu devirde ve turkiye gibi bi ulkede nadir rastlıyorum
Profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılaması tavırları
Kadınların bana çekici gelen özelliği İnceliği kadın gibi davranışı EN ÖNEMLİSİDE TEMİZ VE BAKIMLI OLMAĞI
gülümsemesi, ses tonu, gözleri ve utangaçlığı. bir de sabah uyandığında bebek gibi konuşuyorlarya ısırasım geliyo 😅
Modern Zeki bi Türk erkeği Nerde hiç karşıma çıkmadı Başkalarını buluyorlar
Dış görünüşü tabi ki. Ben zaten boyu 1.70'den kısa olanlara asla bakmıyorum.
Onu Cool gösteren tipi değilde davranışı bence ondan
erkekler durust cevap vermis kadinlarsa yine herzamanki gibi yalan
nıye yalan soyleyelım ya sizde abarttınız iyice
Genelde tavırları ile nefret sebebi oluyorlar
Turk kadını olmaması.
Kesinlikle aklı başında tavırları.
Yandan bir gülüş vardır odur galiba..
Kesinlikle tavırları bence
Canım yalan çekti de görüşleri okumaya geldim.
Tavırlar, jest, mimik..
Her kisi de birbirini tamamlamalı
Mimiklerr
Siyah saçlar ve gözler
İlk etkilenme dış görünüş.
kiyafet , gulus , koku , fizik.
dış görünüş %40 tavırlar %60
Gülüşü ve sesi, özellikle sesi
Bu sorunun sabit bir cevabı yok ne yazıkki
Zekası hoşgörü bilgi düzeyi
Güzel paylaşım teşekkürler
Kesinlikle tavırları duruşu karakteri mimikleri