Kimse bir birini kandırmasın ya bu ne :D Tavır diyen 89 kız var sanırım klavye siz de kafa yaptı dışarıdan kıyafeti düzgün olmayan kilolu sakalı bıyığı salmış biri size ilgi duysa "tipim değilsin" veya "arkadaş kalalım" diyen kızlar burada tavır diyor çok komiksiniz gerçekten. Toplumun çoğunluğu dış görünüşe bakıyor kimse bunun aksini inkar edemez. Tinder v. b uygulamalar da dış görünüş temellidir dış görünüşünüz güzelse her yer de sevilirsiniz.
Birinden etkilenmek sadece onu görmek ya da onun dış güzelliği değildir yani nasıl desem birinden etkilenmek için veya bana çekici gelen gelmesi için aslında bi çok seçenek var bazen bi bakış bi gülüş konuşması kadın dediğin biraz işveli olucak abi böyle sana bi bakış aticak bi hareket yapicak senin başını döndürecek başını döndürecek derken bi tuhaf oldum basım döndü şu an saçma bi şekilde 😌🙈🙈
Yaw şimdi bunları yazınca sapık gibi görünüyoruz ama erkek olsaydınız sizde yazacaktınız. Dışını ilginç bulmadığın insanla tanışmak istemezsin bu bir gerçek.
Kalçası, göğüsü, beli, boyu, saçı, tırnakları, gözleri, burnu hepsi etkiliyor.
Dış görünüş bir yana tavır ve davranışlar her şeydir. Güzel bir kadını çirkin yapabilir ya da çirkin bir kadının içindeki gerçek güzelliği gün yüzüne çıkarır.
Konuşma tarzı, bilgisi , diksiyonu benim için dıs gorunusten bıle cok önemli. İstediği kadar yakısıklı olsun ama cahil ve canım olacaksa hıc olmasın dırek soguma sebebım ha bıde ego