Sevgilim gecenin körü wp de aktifti SS istedim görüldü attı ve aktif olmaya devam etti. Ertesi gün soğuk yaptı. Kim haklı?

Biz onunla arkadaştan sevgili olduk o yüzden onu tanıyorum güvenmemem için yeterince sebep var. Bide bu olay oldu üstüne."Neden çevirimiçisin" yazdım ilk o da "iyiyim sen nasılsın" yazdı wp SS isteyince görüldü attı 40 kere aradım açmadı. Şaka gibi lan baş çavuşuğun eşşeği miyim ben "bana güvenmiyor musun, darlama beni boğulurum" dedi ertesi gün sonra baya da soğuk yaptı. Ben mi haklıyım o mu ya ve bu görüldü atmalar falan ne demek?

Güncellemeler
+1 yıl
Gece kız grubunda dedikodu ve plan yapıyolarmış direkt wp açtı gösterdi. Beni de kardeşim dediğim orrsp çcğu gaza getirmişti. Sonra sevgilim bu akılları ondan mı alıyosun aferin yazdı (o orsspçocuğu yazıkıyomuş eskiden ona) ve hiç bi mesajıma aramama bakmıyo. Harbiden soğudu mu terk mi edildim tamam b0ka sardım ama onu kaybetmek istemiyorum
Sevgilim gecenin körü wp de aktifti SS istedim görüldü attı ve aktif olmaya devam etti. Ertesi gün soğuk yaptı. Kim haklı?